Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 300

Featured Replies

• Odpowiedzi 745
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LeifErikson ladnie to ujął, że czasem brakuje tego braku poczucia bycia "u siebie". Po 14 latach przyzwyczaiłem się już do innego kraju i mam ustabilizowane życie bez większych problemów, ale czasem p

• Panie i Panowie - ogromne dzięki za tyle wspólnego czasu:). To dzięki Wam ten cyrk się kręci!:). Ze swojej strony postaram się obiecać jeszcze z co najmniej jedno 9+ dla bijatyki (no, może niekonieczn

• Dziękujemy wszystkich serdecznie za wsparcie, wygląda na to, że 300 numer pobije rekordy sprzedaży we współczesnej historii magazynu. To dla nas ważny oddech w środku roku, bo zazwyczaj łapaliśmy powi

Opublikowano

A co to za inba z Gamerą, o której Roger w HP wspomina? 

Opublikowano

Gamera obsrał zbroje bo bał się że zostanie wyczytany

Opublikowano

Ogólnie chodzi oto, że na początku chciał wczytywać ze sceny, a skończyło się tak, że marzy o tym, żeby zniknąć jak łzy na deszczu.

Opublikowano

Gamera myślał że budzi jakikolwiek respekt na forumku a skończyło się na tym że został wyśmiany i każdy miał gdzieś jego pogróżki i wyczytania

Opublikowano
17 minut temu, Rudiok napisał:

A co to za inba z Gamerą, o której Roger w HP wspomina? 

gamera chciał nastukać blubiemu za to że go obrażał

gamerblubi.png.17368bba86236799499007b249ad82af.png

Opublikowano

Dużo lore masz do nadrobienia rudiok

Opublikowano

No i jeszcze bronił swojej osoby z altera.

Opublikowano

Mirek taki łobuz był? To pieron jeden.

Opublikowano

Screenshot_20220814-171600_Chrome.thumb.jpg.82bdee312635fc10419158e0f21c530c.jpg

@Roger 

ale za jakiś granat z okazji opchniecia rekordowego nakladu ekstrima, to byśmy się nie obrazili :ogor:

Opublikowano
27 minut temu, maciucha napisał:

Screenshot_20220814-171600_Chrome.thumb.jpg.82bdee312635fc10419158e0f21c530c.jpg

@Roger 

ale za jakiś granat z okazji opchniecia rekordowego nakladu ekstrima, to byśmy się nie obrazili :ogor:

Pewnie w numerze zero będą jakieś pikantne szczegóły dram i akcji zza kulis :cool:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Zaraz zaraz, jaka striptizerka z wężem?:)

a pamietam ze @Roger coś wspominałeś ze masz jakieś bomby prawdy, ale ja to zapamiętałem ze coś związanego z gazetkami, chyba Psx fan, czy psm. Czy to juz ujawniles np w trzysetnym numerze?

Opublikowano

No właśnie mało pikantnych smaczków wyjawiono, coś ugrzecznili się redaktorzy na starość :(

Opublikowano
19 godzin temu, grzybiarz napisał:

Zaraz zaraz, jaka striptizerka z wężem?:)

a pamietam ze @Roger coś wspominałeś ze masz jakieś bomby prawdy, ale ja to zapamiętałem ze coś związanego z gazetkami, chyba Psx fan, czy psm. Czy to juz ujawniles np w trzysetnym numerze?

Jeśli dobrze pamiętam, była na Extreme Party 2 w 2001 :)

Opublikowano

To chyba w relacji czytałem o niej „wyginała się tak, że można było zajrzeć  do środka” :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, grzybiarz napisał:

To chyba w relacji czytałem o niej „wyginała się tak, że można było zajrzeć  do środka” :) 

To ta co miała tańczyć trzy minuty, a DJ specjalnie zapętlił kawałek do sześciu? :D Czytałem ostatnio tę relację i w tych czasach byłby dym o molestowanie dla ziomków, co się niby przewracali i obłapiali kobiecinę po całym show.

Opublikowano

Mam i ja. Prasy już od dawna nie kupuje i świetnie było móc znowu poczuć zapach nowiutkiego papieru.

Wygrzebałem pierwszy numer jaki kupiłem i okazało się, że też było to w okresie letnim. Żeby śmieszniej to oba kupione w tym samym kiosku. Niektóre rzeczy sie nie zmieniają :)

70768460_20220816_1050542.thumb.jpg.a54d62ff8e3c0aab3b9aa7b1f90f41e2.jpg

Opublikowano

od kiedy nie ma kącika bijatyk, wyścigowego i sportowego? Coś mi brakuje właśnie :potter:

Opublikowano

Uff, numer przeczytany od deski do deski. Czekam na ZERO i film. 

A swoją drogą, to Roger chyba się boi dawać Konsolce recenzje głośniejszych tytułów, bo pewnie mocno by się po nich przejechał. A nikt nie chce ryzykować gorszych relacji z wydawcami. 

Nie ukrywam, że marzy mi się w następnym numerze recka The Last of Us Remake autorstwa Konsolite :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał:

od kiedy nie ma kącika bijatyk, wyścigowego i sportowego? Coś mi brakuje właśnie :potter:

Od 10 lat?

Opublikowano
W dniu 16.08.2022 o 10:59, Paliodor napisał:

Mam i ja. Prasy już od dawna nie kupuje i świetnie było móc znowu poczuć zapach nowiutkiego papieru.

Wygrzebałem pierwszy numer jaki kupiłem i okazało się, że też było to w okresie letnim. Żeby śmieszniej to oba kupione w tym samym kiosku. Niektóre rzeczy sie nie zmieniają :)

70768460_20220816_1050542.thumb.jpg.a54d62ff8e3c0aab3b9aa7b1f90f41e2.jpg

Ale mi się teraz smutno zrobiło. Kiedyś to enter the matrix tarmosiło siusiaczka mechanikami. Troche to zabugowane było, ale to najlepsza gra w matrixie jaka powstała :(

Szkoda, że Warner ma to IP tak głęboko w rzyci :sapek: A po ostatnim filmie może już nigdy nie wstać z kolan

Edytowane przez oFi