Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Pytam serio, bo na podstawie pierwszej trylogii Trails nigdy bym ich o to nie podejrzewał. Ciekawe.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Od Cold Steel w większości odsłon pojawia się przynajmniej raz możliwość pluskania się w wodzie z dupeczką odzianą wyłącznie w ręcznik + od czasu do czasu scenki na plaży i nawet da się laskom założyć strój kąpielowy do normalnych walk w trakcie gry. Sądzę, że każdy degene... znaczy waifu-lover poczuje się spełnionyAle nie, w Gothicu to już kurva ciut za dużo Proponuję jeszcze zrobić zieloną krew zamiast czerwonej i usunąć bluzgi, bo jeszcze jakiś 30-latek się zdeprawuje. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Josh
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 27 minut temu, Josh napisał(a):Ale nie, w Gothicu to już kurva ciut za dużoNo pewnie, że za dużo, bo to Kolonia Górnicza, a nie wyjazd na wakacje do Tajlandii. Kilof w łapę, wydobywanie rudy cały dzień, na kolację potrawka z chrząszcza, potem jedyna dostępna rozrywka, czyli bagienne ziele i ryżówka do popitki z ziomkami przy ognisku i po wszystkim spać, bo rano znowu do roboty. Tam się trafia za popełnione przestępstwa, więc nikt nie będzie wysyłał za barierę setek kobiet, żeby każdy więzień mógł się popluskać z trzema babkami wyglądającymi jak te wyidealizowane laski z chińskich bajek.Zresztą gdzie ty byś chciał się pluskać z tymi kobietami ? może w tym ścieku na bagnach gdzie się rdest bagienny przykleja do dupy i cię może wąż błotny wpierdolić przez chwilę nieuwagi ? inna rzecz jest taka, że kobiety w Gothicu był dostępne wyłącznie dla przywódców, a Bezi szansę na romans miał jedynie z Wrzodem. Nawet lepiej, że te niewolnice takie brzydkie zrobili, bo nie będzie człowiek żałował, że one tylko dla zarządu, a zwykłemu zjadaczowi mięsa ze ścierwojada zostaję romans z jakimś męczybułą z wodogłowiem. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Czokosz
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 5 godzin temu, Czokosz napisał(a):To jest po prostu znak obecnych czasów. Za dzieciaka grając w Gothica 2 zawsze miałem obawę przed zapuszczeniem się zbyt daleko na leśnej ścieżce, przed wejściem do jaskini, póżniej przed wizytą w Górniczej Dolinie itd. Było wiele takich miejsc, które potrafiły wzbudzać niepokój i które wolałem omijać szerokim łukiem (przynajmniej do czasu odpowiedniego wzmocnienia postaci) teraz coś czuje, że jeśli sprzeda im się Gothic 1 i zrobią remake 2, to najstraszniejszym miejscem od odwiedzenia w całej grze będzie Czerwona Latarnia.To prawda. Moja przygoda z Gothikiem rozpoczęła się, jak miałem z 8-9 lat. I pamiętam, jak wtedy się stresowałem i bałem wejść do lasu, zwłaszcza tego przy bagnach. Nie dość, że każdy straszył, dlaczego tam się nie zapuszczać, to jeszcze na dodatek dochodziła ta ciemność, ponurość, obecność potworów... Masakra, niczego takiego w grach już nie przeżyłem. To samo miałem na bagnach, gdzie cholernie bałem się błotnych węży i walki z nimi. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez lukas_k96