michal 558 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 no nie spoc sie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Po co Wy w ogóle odnosicie się do jego wysrywów? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Rozmowa z userem michal? No ostatnia to jakoś tak koło 2016 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 W dniu 16.12.2022 o 10:14, grzybiarz napisał: Konsolka ściera się z tekstem na kilka stron i trafia to do... nie wiem... kilku patronów? Dajcie ten dział normalnie w gazecie drukowanej i w kolorze, a nie takie kombinacje. Albo chociaż normlanie w PDFie. To miał być m.in. ten deal przy prenumeracie. Temat był poruszany, jest jak jest Z swojej strony to walczę by E+ został udostępniony w formie pdf do pobrania dla Wszystkich zainteresowanych i nie tylko... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 5 godzin temu, Kmiot napisał: Just michal things. Chłopaki na pewno czekają z wypiekami na twarzach na feedback w rodzaju: 20 lat temu ta gazetka była lepsza, a Teodorczyk miał szansę być na miejscu Lewego. Jesteś z Ostrołęki? Może kiedyś weźmiesz do ręki jakiś stary numer i tak go zrecenzujesz jak te nowe? Myśle ze po latach czytanie starego extrima to z jednej strony dobry humorek, jak i właśnie recenzje z laniem wody, zero felietonów, a jezeli już były jakieś teksty „nie growe”, to małą czcionką, by wkur***ć Chmielarza Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 19 godzin temu, maciucha napisał: PE ma podziękować? Chyba raczej Lapusz. No wiem, PE to czasopismo więc nie może nikomu podziękować, to taki skrót myślowy. A czy faktycznie jeden jedyny Łapusz jest za wszystkie takie elementy działalności pisma odpowiedzialny, to już inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Temat numeru: Wiedźmn bez Cavilla. To jest jeszcze magazyn o grach czy już o filmach? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Dział "Forumki" miały być w tym numerze w tag-teamie, czyli opinie z #302 i #303 jednocześnie. Ale nie ma, bo Hiv stwierdził, że "nie ma z czego wybierać". Serio? 10 stron o #302, aktualnie 19 stron o #303 (załóżmy, że do deadline było ich mniej, np. też koło 10), a pierdzący oszołom nie potrafił z tego wygrzebać kilku zdań? Na chuj on się w ogóle za to bierze? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Nie ma z czego wybierać, bo na forum ostatnio był w lipcu 2018. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Chyba nie tego hiva przeglądasz bo jakoś parę miesięcy temu rzucił mi się w oczy że był na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Za Pereza nie było takich kwiatków xd Może niech odda ten skrawek strony redaktorowi który przynajmniej przegląda to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 ahahahahaha co to jest kto to rysował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Godzinę temu, Kmiot napisał: Dział "Forumki" miały być w tym numerze w tag-teamie, czyli opinie z #302 i #303 jednocześnie. Ale nie ma, bo Hiv stwierdził, że "nie ma z czego wybierać". Serio? 10 stron o #302, aktualnie 19 stron o #303 (załóżmy, że do deadline było ich mniej, np. też koło 10), a pierdzący oszołom nie potrafił z tego wygrzebać kilku zdań? Na chuj on się w ogóle za to bierze? Nie od dziś wiadomo, że HIV ma kosę z forumkami, bo nie każdy mu tu pucuje buty. Życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
rzapka 34 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Grafik płakał jak projektował. Chociaż ja wolę okładkę nr 300 z meteorem z FF7 lecącym w górę 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 47 minut temu, Bzduras napisał: Nie od dziś wiadomo, że HIV ma kosę z forumkami, bo nie każdy mu tu pucuje buty. ma altera, chyba number nine czy jakoś tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Oddać Forumka pod opiekę Konsolki, Piechoty lub Adamusa. Tylko oni plus Roger tu się aktywnie udzielają, za co im zresztą chwała. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Jak już Roger wykupi extrima od lapusza i zacznie sam wydawać, to Konsolka mógłby robić za Pereza. Raz czy dwa by nawrzucał chujów drukarni i by nigdy więcej nie było opóźnień 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Godzinę temu, Pix napisał: Oddać Forumka pod opiekę Konsolki, Piechoty lub Adamusa. Tylko oni plus Roger tu się aktywnie udzielają, za co im zresztą chwała. Jak dorzucisz kolejne dwie godziny do doby, czemu nie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 43 minuty temu, K.Adamus napisał: Jak dorzucisz kolejne dwie godziny do doby, czemu nie XD Ja bym je na granie przeznaczyl i spanie. Tak po godzince do kazdego. Wiem ze czeka final crisis core na mnie na swieta i xenoblade 3. Tak wiec bedzie co robic. Do tego game pass. Czasu brak. Psx extreme i jakas ksiazka z doskoku plus teraz juz niedlugo ten numer specjalny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 2 godziny temu, Damian14 napisał: Jak już Roger wykupi extrima od lapusza i zacznie sam wydawać, to Konsolka mógłby robić za Pereza. Raz czy dwa by nawrzucał chujów drukarni i by nigdy więcej nie było opóźnień Wystarczyło by raz 2 godziny temu, Pix napisał: Oddać Forumka pod opiekę Konsolki, Piechoty lub Adamusa. Tylko oni plus Roger tu się aktywnie udzielają, za co im zresztą chwała. W sumie można, rotacyjnie, co miesiąc ktoś inny z "trójcy" forum 41 minut temu, Jontek80 napisał: Ja bym je na granie przeznaczyl i spanie. Tak po godzince do kazdego. Wiem ze czeka final crisis core na mnie na swieta i xenoblade 3. Tak wiec bedzie co robic. Do tego game pass. Czasu brak. Psx extreme i jakas ksiazka z doskoku plus teraz juz niedlugo ten numer specjalny. Znajdzie się jeszcze kilka innych zajęć do realizacji w tym czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 8 godzin temu, Kmiot napisał: Na chuj on się w ogóle za to bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 2 godziny temu, Konsolite napisał: Wystarczyło by raz W sumie można, rotacyjnie, co miesiąc ktoś inny z "trójcy" forum Znajdzie się jeszcze kilka innych zajęć do realizacji w tym czasie Pewnie by i na drugą żonę starczylo czasu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
don LOV 77 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 W dniu 19.12.2022 o 12:11, Kmiot napisał: Dział "Forumki" miały być w tym numerze w tag-teamie, czyli opinie z #302 i #303 jednocześnie. Ale nie ma, bo Hiv stwierdził, że "nie ma z czego wybierać". Serio? 10 stron o #302, aktualnie 19 stron o #303 (załóżmy, że do deadline było ich mniej, np. też koło 10), a pierdzący oszołom nie potrafił z tego wygrzebać kilku zdań? Na chuj on się w ogóle za to bierze? Wieprzek tam w UKeju nie ma czasu, bo okres przed Świętami, to zapierdziel w każdym magazynie Argosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 W dniu 19.12.2022 o 13:11, szejdj napisał: ahahahahaha co to kuuuurwa jest kto to rysował Generalnie okładki mnie nie ruszają i wielkie rozkminy o nie powodują u mnie uśmiech, ale ten „art” naprawdę można wrzucić do jednej kategorii z Happy Meal Pizza Jestem totalnym laikiem w kwestii grafik, ale patrząc na nią wzrok mi głupieje 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Szkoda, że redakcja/wydawca nie pomyśleli o możliwości wyboru numeru z/bez kalendarza. Dopłacanie za to obrzydliwe gunwo tylko po to, żeby zaraz to wywalić do kosza jest bez sensu, marnotrawstwo kasy i przede wszystkim materiału. A coś mi się wydaje, że połowa nabywców tego numeru kalendarzyk wyrzuci jeszcze w drodze do domu. W ogóle drogie robi się to wspieranie prasy, chciałem na święta kupić psxe i cd-action, teraz to już 60zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi