Skocz do zawartości

PSX Extreme 310

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 20.06.2023 o 10:29, Roger napisał:

Jeśli Robert będzie na posterunku to PDF  będzie wgrany 21 czerwca o 16:00,  bo wtedy schodzi embargo na FF 16. 

PDFa nie ma, posterunek opuszczony :frog:

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 22,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć.   Będzie podwyżka ceny pisma i wierzę, że uzasadniona. Ale póki są ludzie chętni do kupowania i czytania PE, to wciąż jest sens ciągnięcia czy tam pchania tego wózka. Proste jak to, ż

• Pochwały od Kmiota to jedyny powód, dla którego Piechota i Kacperus Adamus jeszcze piszą do PE.

• number_nine
    number_nine

pobudka chłopie, to nie 1999. Chleb w piekarni też na zeszyt zamawiasz, żeby piekarz wiedział ile zrobić? Pismo niedostępne w największych punktach to wysrane i nie szukam dalej, bo wolny czas przezna

Opublikowano

Porządna okładeczka, porządne tematy.

Będzie czytane za miesiąc jak przyjdzie prenumerata.

Opublikowano

No coś cienki numer, nawet do recenzji nie dojechały strony.

Opublikowano

Demo.18,8 MB :P  albo pełniak, a reszta DLC :) Płatne ;)

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Mam nadzieję, że do drukarni poszła pełna wersja.

Opublikowano

A na FB info że PE ma pierwszą na świecie reckę FF16 w druku :leo: Po fakapie z GoW Ragnarok przynajmniej jedna dodatkowo osoba powinna mieć możliwość wgrania tego PDFa bo na Łapusza nie ma co liczyć tym bardziej teraz kiedy zaczyna się sezon na grzyby i kurki już można zbierać.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

No coś cienki numer, nawet do recenzji nie dojechały strony.

Może nie chcą spoilerować?

Opublikowano

O, historia SimCity w Extreme Plusie, super. Chyba sobie wydrukuję do czytania, bo gazeta na ekranie to nigdy nie będzie moja bajka. :D

Opublikowano

Właśnie, dajcie znać czy mam wracać do domu objazdem czy normalnie, bo nie wiem czy jest sens nadkładać drogi :vegeta_smile:

Opublikowano

Ostatni raz lecę w dzień premiery do salonów prasowych. Ani w InMedio ani w Empiku we Wro nie ma.

Opublikowano

Czyli dzisiaj wracać normalnie do chaty, dzięki

Opublikowano

U mnie nigdy nie było w czwartek, tak jak i w piątek. Zawsze w poniedziałek. Mam też prenumeratę, ale ta dochodzi losowo :potter:

Opublikowano

Ja pierdole, 3 różne i duże salony prasowe wokół dworca w Poznaniu i ani jednego numeru dzień po premierze. Ja już wywalam na was jajca, najpierw cyrk z prenumeratą przez rok, a teraz znowu strata czasu na łażenie i szukanie szmatławca. Idź pan w chuj