Opublikowano 21 czerwca 20231 r W dniu 20.06.2023 o 10:29, Roger napisał: Jeśli Robert będzie na posterunku to PDF będzie wgrany 21 czerwca o 16:00, bo wtedy schodzi embargo na FF 16. PDFa nie ma, posterunek opuszczony
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Porządna okładeczka, porządne tematy. Będzie czytane za miesiąc jak przyjdzie prenumerata.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Demo.18,8 MB albo pełniak, a reszta DLC Płatne Edytowane 21 czerwca 20231 r przez Alastor84
Opublikowano 21 czerwca 20231 r A na FB info że PE ma pierwszą na świecie reckę FF16 w druku Po fakapie z GoW Ragnarok przynajmniej jedna dodatkowo osoba powinna mieć możliwość wgrania tego PDFa bo na Łapusza nie ma co liczyć tym bardziej teraz kiedy zaczyna się sezon na grzyby i kurki już można zbierać.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Godzinę temu, Square napisał: No coś cienki numer, nawet do recenzji nie dojechały strony. Może nie chcą spoilerować?
Opublikowano 21 czerwca 20231 r O, historia SimCity w Extreme Plusie, super. Chyba sobie wydrukuję do czytania, bo gazeta na ekranie to nigdy nie będzie moja bajka.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Właśnie, dajcie znać czy mam wracać do domu objazdem czy normalnie, bo nie wiem czy jest sens nadkładać drogi
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Ostatni raz lecę w dzień premiery do salonów prasowych. Ani w InMedio ani w Empiku we Wro nie ma.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r U mnie nigdy nie było w czwartek, tak jak i w piątek. Zawsze w poniedziałek. Mam też prenumeratę, ale ta dochodzi losowo
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Ja pierdole, 3 różne i duże salony prasowe wokół dworca w Poznaniu i ani jednego numeru dzień po premierze. Ja już wywalam na was jajca, najpierw cyrk z prenumeratą przez rok, a teraz znowu strata czasu na łażenie i szukanie szmatławca. Idź pan w chuj