Skocz do zawartości

Ghost of Yōtei

Featured Replies

Opublikowano

Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.

• Odpowiedzi 323
  • Wyświetleń 24,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

• Marzyłbym by specjalnie dla takich makdrajwów były w grze sytuacje niekomfortowe przy których takie jednostki uciekają do innego pokoju chowając namiocik przed znajomymi Zdecydowanie syndrom ukr

Opublikowano

Niestety nie jestem w stanie się WCZUĆ i odczuć IMMERSJI, jak gram babą w grze o samurajach i mieczach.

Opublikowano

Jak wiemy z historii tego roku mogło być jeszcze gorzej więc cieszmy się że baba hehe

Opublikowano

Żeby tylko, to pół biedy. Tu się chodzi pamperkiem po planszy. Drugi Pac-Man, nic nowego. Nawet duchy są w tytule.

Opublikowano

No i ta Kusarigama szlachtująca wrogów, będzie niezła sieka i krew na śniegu xd

Opublikowano
46 minut temu, Szermac napisał(a):

Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.

U mnie, po obejrzeniu trailera, pierwsze skojarzenie z Kill Billem.

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał(a):

Premiera szybciej, niż się spodziewałem, pytanie tylko jedno - czy Saros będzie na początku 2026, czy coś innego.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Fajnie. Zabijanie kolejnych celów. Coś jak w assassynach.

Akurat trafione w punkt bo w Shadows

Spoiler

też chodzi o zemstę dziewczyny na grupie zamaskowanych morderców jej ojca

To wręcz nieprawdopodobny przypadek, że dwie równolegle tworzone gry w podobnym settingu mają niemal identyczne zawiązanie akcji. Tu jednak na pewno będzie brutalniej, poważniej i z fajnym vibem dzikiego zachodu. Ciekaw jestem i czekam mocno.

Opublikowano

Mam nadzieję, że w październiku będzie GTA VI XDD

I Yotei mówi papapa.

Opublikowano
6 minutes ago, Faka said:

I Yotei mówi papapa.

Ghost of Tsushima sprzedał się w ilości 13 milionów kopii, to nie jest jakaś giereczka typu Assassin's Creed Shadows, która wypieprza się na pysk sama z siebie i nie jest nawet podana sprzedaż, bo nie chcą się ośmieszać. Ghost of Yotei będzie sukcesem i finansowym, bo ludzie chcący pograć w grę o średniowiecznej Japonii z otwartym światem rzucą się jak szczerbaty na suchary. Bo od czasów Ghost of Tsushima takiej gry nie było. Nie licząc jakiś totalnie śmieciowatych gierek typu AC Shadows, ale to z litości pominę. Oraz będzie sukcesem artystycznym, bo jest od renomowanego i godnego zaufania developera, a nie od jakiś nieudaczników. Jak Ubisoft, na przykład.

Ale rozumiem, wydałeś pieniądze na śmiecia, czas zmarnowałeś i ze zgryzoty życzysz innym jak najgorszego losu. Może terapeuta?

Opublikowano
28 minut temu, Faka napisał(a):

I Yotei mówi papapa.

Nie zdziwię się, jeśli takie Sony czy Microsoft dostało wewnętrznie jakieś info od rockstara o dacie wydania GTAVI i stąd dzisiejsze ujawnienie premiery GoY, bo początek października okazał się bezpieczny.

Opublikowano
1 minutę temu, Pix napisał(a):

Nie zdziwię, jeśli takie Sony czy Microsoft dostało wewnętrznie jakieś info od rockstara o dacie wydania GTAVI i stąd dzisiejsze ujawnienie premiery GoY, bo początek października okazał się bezpieczny.

To raczej oczywiste.

Opublikowano

Widocznie albo celują z GTA VI w listopad, przed Black Friday. Albo powitamy go dopiero w 2026.
Chyba 15 maja to ma się wyjaśnić na earnings call Take-Two?

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Granie babą jest w porządku, o ile jest to fajna s00ka. :)

Prawda. No niestety, kobieta w tej grze po raz kolejny pokazuje że ma aparycje baby z warzywniaka. Do cięcia pietruszki pasuje, a nie do cięcia hord wrogów kataną. Typowy materiał na npc.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Obym się mylił ale dla mnie to na razie wygląda jak powtórka z drugiego Horizona który był miałki, bez pomysłu i w sumie troszkę na siłę. Szczerze wolałbym żeby Sucker Punch zrobiło coś innego no ale z racji że jedynka była sukcesem to Sony nie pozwoliło.

Ale bym takiego nowego InFamousa przygarnął ehhhhh

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał(a):

Obym się mylił ale dla mnie to na razie wygląda jak powtórka z drugiego Horizona który był miałki, bez pomysłu i w sumie troszkę na siłę. Szczerze wolałbym żeby Sucker Punch zrobiło coś innego no ale z racji że jedynka była sukcesem to Sony nie pozwoliło.

Ale bym takiego nowego InFamousa przygarnął ehhhhh

Ja bym chciał to co miało być oryginalnie robione przez nich zamiast GoT - gra o piratach.

Opublikowano

Fabuła zapowiada się bardzo Assassinowo, będzie eliminacja celów plus zdobywanie broni po nich ( już gdzieś to widziałem) no nic czekamy na jakiś konkretny gameplay.

Opublikowano

Jako, że w GoT grało mi się wyśmienicie a później jeszcze wpadło Legends za friko i pożarło mi kolejne kilkadziesiąt godzin to GoY ma u mnie opcję day 1.

Opublikowano

Się waham czy robić nowe przejście GoT, aby się nie znudziło jak już GoY wleci.

13 minut temu, giger_andrus napisał(a):

później jeszcze wpadło Legends

Fajnie jakby na start były Legendy dostępne.