Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Hahaha USA 55 minut temu, kanabis napisał(a):Odnosilem sie do przepychania gospodarzy na mundialach, jakos utkwil mi ten mecz, nie wiem czemu akurat on.https://www.threads.com/@retro_football_photo/post/DY4IqycDjyj/mediaTam bylo więcej, Włochy i Hiszpania to takie z bardziej rażących.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czyli juz nie tylko Bundy zdobyl 4 przylozenia w jednym meczu, Belgia tez
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Moi drodzy Amerykanie.Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi.Mówią, że Belgia wygrała 4:1. Naprawdę? Ja widziałem zupełnie inny mecz. Moi ludzie widzieli inny mecz. Miliony patriotów widziały inny mecz. Tak naprawdę to Stany Zjednoczone wygrały. Ile? Wciąż liczymy.Każda belgijska bramka była podejrzana. Bardzo podejrzana. Sprawdzimy to. Słyszałem, że ci ludzie są tutaj nielegalnie. Nigdy czegoś takiego nie widziałem.Belgowie? Lubię ich. Naprawdę. Ale muszą przestać kraść gole. To nie jest w porządku. Nie można przyjechać do Ameryki, zdobyć czterech bramek i udawać, że wszystko jest w porządku.Dlatego podpisuję dziś rozporządzenie wykonawcze. Wynik zostaje odwrócony. Oficjalny rezultat brzmi: USA 4, Belgia 1. Jeśli komuś się to nie podoba… cóż, nie powinien był strzelać do Ameryki. Nikt, powtarzam, nikt nie będzie tak robił. Ostrzegam innych. To lekcja dla świata. FIFA będzie musiała to zaakceptować. Nie mają wyboru. Rozmawiałem z wieloma ludźmi. Najlepszymi ludźmi. Wszyscy mówią: „Panie Prezydencie, to najbardziej sprawiedliwy wynik, jaki kiedykolwiek widzieliśmy”.A Belgii radzę jedno. Skupcie się na czekoladzie. Skupcie się na piwie. Jesteście w tym dobrzy, wiem co mówię. Piłkę nożną zostawcie zwycięzcom.God bless America. I gratulacje dla prawdziwych zwycięzców… Stanów Zjednoczonych.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kwadrans i moje 2:0 chuj strzelił. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Mani
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zaś po po 6 punktach. Argentyna pizda świnia!E: A nie. czekajcie, dałem 3:1, więc wszystko git. Kochana Argentynka. Teraz tylko Messi 3 brameczki i mamy to.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Drugi raz z rzędu nie dałem się nabrać No taki nie za mocny ten karłowaty blok obronny.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Karniaczek, wspaniale. Messi 8 bramkaTypowy karniaczek Messiego. xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Karniaczek, wspaniale. Messi 8 bramkaEkhm.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciekawy bedzie epizod w autobiografii, jak Argentyna przejebie z ogórkami, bo Messi karnego nie wykorzystał ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ronaldo na odchodne chyba postanowił głośno przekląć Messiego patrząc w niebo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Simeone przyjechał sprawdzić jak się ma jego najlepszy piłkarz z klubu kokosa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Może przyjechał z nadzieją, że będzie się miał chujowo i jednak zostanie, bo zrezygnują z jego transferu za taką kasę.A Messi żył na tym Mundialu tylko po to, żeby zatrzymać Ronaldo w ewentualnym finale, teraz już faja opadła jak sam się wyeliminował. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No Krycha ostatecznie musi sie pogodzić z tym że nigdy nie wygra tego co najcenniejsze w futbolu.
Opublikowano 59 minut temu59 min Messi po meczu może trenować przysiady na słoikuChuj nie faul zwłaszcza, że miał minimalny wpływ na gola