Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Laufey

Featured Replies

• Odpowiedzi 193
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ta historia daje ogromne pole do popisu i rozwinięcia całej franczyzy. Jeśli ona trafia do zaświatów dla martwych bogów z różnych mitologii, to po świecie biegają sobie jeszcze większe koksy, które ich ukatrupiły ;)

Opublikowano

Ilość kobiet w grach to nie problem, problem to ich napisanie - są bardzo źle przedstawiane - każda wkurwiona która pozjadała wszytskie rozumy.

Według leaka Kratos też będzie .

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał(a):

każda wkurwiona która pozjadała wszytskie rozumy.

można to samo powiedzieć o większości głównych męskich bohaterów w grach video.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie zachowana brutalność serii, bo narazie ci przeciwnicy to się rozpadali na kawałeczki i znikali.

Opublikowano
7 minut temu, XM. napisał(a):

Według leaka Kratos też będzie .

W trailerze był na przebłysku.

Opublikowano
17 minut temu, Sep napisał(a):

Ciekawe czy będzie zachowana brutalność serii, bo narazie ci przeciwnicy to się rozpadali na kawałeczki i znikali.

GoW w 2010 roku:

Helios.jpg?q=50&fit=crop&w=825&dpr=1.5

GoW w 2026 roku:

ehm1bYq.jpeg

Opublikowano
6 minut temu, Josh napisał(a):

GoW w 2010 roku:

Helios.jpg?q=50&fit=crop&w=825&dpr=1.5

GoW w 2026 roku:

ehm1bYq.jpeg

Był taki pokemon

17804885333402146341698676200903.png

Ten sam vibe

Opublikowano
Godzinę temu, Ken Adams napisał(a):

no i super, ze nadal jest jedno ujecie kamerkowe

Przecież to jeden z powodów dlaczego Ragnarok nie robił jak powinien. Jedno ujęcie było fajne jako ciekawostka w 2018, powinni z tego zrezygnować jak najszybciej.

Opublikowano

ciekawy pomysł z taką bohaterką, to co pokazali wczoraj to kontynuacja założeń w najlepszej jakości, kupuje ;)

Opublikowano
1 hour ago, XM. said:

Ilość kobiet w grach to nie problem, problem to ich napisanie - są bardzo źle przedstawiane - każda wkurwiona która pozjadała wszytskie rozumy.

Racja.

Tej aktorki też nie lubię już od czasów Daredevilla na Netflixie. W tym obecnym z Disneya jest jeszcze bardziej wkurwiająca. Jej gra aktorska może imponować jak się widziało kilka scen, ale z czasem robi się tak męcząca, że się tego nie da oglądać.

Opublikowano
3 godziny temu, Wojtq napisał(a):

Tak jakby kolejny

Uncharted po czwórce był spin offem bez Drejka...a nie, czekaj. Tragedia tak nie robić ciągle tego samego, z tą samą postacią. Jak ruda pizdewka przykoksi i urośnie wszerz i wzwyż z 50 cm, to nie mam problemu, żeby on się bił w Egipcie, czy gdzieś tam. Nawet z tytułem God of War, bo świat się może rozrastać o nowe postaci i nie wiadomo, co jeszcze.

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał(a):

Uncharted po czwórce był spin offem bez Drejka...a nie, czekaj. Tragedia tak nie robić ciągle tego samego, z tą samą postacią. Jak ruda pizdewka przykoksi i urośnie wszerz i wzwyż z 50 cm, to nie mam problemu, żeby on się bił w Egipcie, czy gdzieś tam. Nawet z tytułem God of War, bo świat się może rozrastać o nowe postaci i nie wiadomo, co jeszcze.

Przecież mi to w niczym nie przeszkadza. Nie płakałem po śmierci wiadomej postaci w TLOU2 i uwielbiam podróż Ellie, więc nie mam nic przeciwko takim zwrotom. Niech robią co chcą, ale ta prezentacja zwyczajnie nie powala. Gameplay będzie bardzo podobny do GOWa tylko z laseczką. Pewnie kiedyś ogram, ale na tę chwilę trudno mi się tym ekscytować.

Opublikowano

Może babą chcieli odwrócić uwagę od tego kolorowego świata i przydupasa który będzie nam pewnie całą grę walić jakieś suchary.

Opublikowano

Poza włosami i charakterną wampirzycą, to tam nie było jakiegoś szału, ale punkt wyjścia jest spoko, bo daje dużo możliwości, co tam można nawrzucać, bez w zasadzie, żadnych limitów. Chociaż nadal czekam od lat, żeby zobaczyć jak Kratos się przetransprtował z innej mitologii. Niby jest jakiś gówniany komiks, ale tam nic ciekawego nie ma i go nie uznaje. Może ta go jakoś przeteleportowała i może pokażą. W kontekśćie rimejkowania trylogii miałoby to sens.

Opublikowano

Trudno ocenić występ Faye po kilku minutach zajawki. Dajmy jej szansę, a że więcej w niej emocji - w końcu postać kobieca, narracja musi się zgadzać. Jestem na tak.

Opublikowano

Powstają już fraszki o grze:

"Jest ona, a nie on,

więc internet bije w dzwon.

Gry nie było, zwiastun krótki,

ale już się piszą smutne nutki.

Kratos żyje, ma się świetnie,

lecz płacz rozbrzmiewa nieprzeciętnie.

Bo gdy bohater zmieni twarz,

to dla niektórych koniec aż."

Opublikowano
6 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Jeśli po tym trailerze gdzie towarzyszy nam jakiś disneyowski stworek a później szmatka i żelek o imieniu Frank (ja pierdole co za milenialska bezbeczna odklejka) a nasz film jest przerywany gameplayem w pięknej FIOLETOWEJ otoczce a waszym największym zmartwieniem jest to że sterujemy babą to raczej z wami jest lekki problem

Kolego ale to wszystko to jest niestety pakiet. Po tych wszystkich Veilguardach, Forspokenach innych Avowedach powinieneś już rozpoznawać "Woke Fantasy Template #8" po pierwszym błysku fioletowej sraki.

Opublikowano

Ja tam czekam z niecierpliwością, ale po cichu liczę na to, że kamera odpowiednio się oddali w trakcie epickich momentów, jak w starych GoW ;)

Natomiast swobodny skok przywitałem z otwartymi ramionami!

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał(a):

Przecież to jeden z powodów dlaczego Ragnarok nie robił jak powinien. Jedno ujęcie było fajne jako ciekawostka w 2018, powinni z tego zrezygnować jak najszybciej.

A jakie powinno być? Bo jak takie jak w pierwszej trylogii, to ja podziękuję. Nie chcę powrotu do tamtej zjebanej kamery gdzie większość szczegółów była ukrywana za ujęciami, a łażenie i robienie puzzli na mapach było katorgą.

Opublikowano

Ogólnie potencjał takiej zbitki mitologii jest PRZEORGOMNY bo można jechać po bandzie z ich wykorzystaniem, maaaaasą fun service w postaci Atheny (która jak wiemy doskonale nadal gdzieś tam jest i może odegrać duża rolę )czy Aresa i teraz tylko pytanie czy spierdolą czy dowiozą. Moje małe życzenie jest takie - nie spieszyć się, przedstawic swoje w trzech częściach - Ragnarok trochę ucierpiał, że materiał na dwie gry wrzucili do jednej bo ostatnie 2h są cudowne, ale każdy chciał oddzielna pozycję na cały ten wątek.

Opublikowano

irytujący kompanion do tego ma głos irytującego hueya z the boys, wiec oni wiedzieli dobrze, ze ma wkurwiac xd