Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta historia daje ogromne pole do popisu i rozwinięcia całej franczyzy. Jeśli ona trafia do zaświatów dla martwych bogów z różnych mitologii, to po świecie biegają sobie jeszcze większe koksy, które ich ukatrupiły ;)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ilość kobiet w grach to nie problem, problem to ich napisanie - są bardzo źle przedstawiane - każda wkurwiona która pozjadała wszytskie rozumy.Według leaka Kratos też będzie .
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, XM. napisał(a):każda wkurwiona która pozjadała wszytskie rozumy.można to samo powiedzieć o większości głównych męskich bohaterów w grach video.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ciekawe czy będzie zachowana brutalność serii, bo narazie ci przeciwnicy to się rozpadali na kawałeczki i znikali.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 7 minut temu, XM. napisał(a):Według leaka Kratos też będzie .W trailerze był na przebłysku.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 17 minut temu, Sep napisał(a):Ciekawe czy będzie zachowana brutalność serii, bo narazie ci przeciwnicy to się rozpadali na kawałeczki i znikali.GoW w 2010 roku:GoW w 2026 roku:
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 minut temu, Josh napisał(a):GoW w 2010 roku:GoW w 2026 roku:Był taki pokemonTen sam vibe
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, Ken Adams napisał(a):no i super, ze nadal jest jedno ujecie kamerkowePrzecież to jeden z powodów dlaczego Ragnarok nie robił jak powinien. Jedno ujęcie było fajne jako ciekawostka w 2018, powinni z tego zrezygnować jak najszybciej.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. ciekawy pomysł z taką bohaterką, to co pokazali wczoraj to kontynuacja założeń w najlepszej jakości, kupuje ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 hour ago, XM. said:Ilość kobiet w grach to nie problem, problem to ich napisanie - są bardzo źle przedstawiane - każda wkurwiona która pozjadała wszytskie rozumy.Racja.Tej aktorki też nie lubię już od czasów Daredevilla na Netflixie. W tym obecnym z Disneya jest jeszcze bardziej wkurwiająca. Jej gra aktorska może imponować jak się widziało kilka scen, ale z czasem robi się tak męcząca, że się tego nie da oglądać.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 godziny temu, Wojtq napisał(a):Tak jakby kolejnyUncharted po czwórce był spin offem bez Drejka...a nie, czekaj. Tragedia tak nie robić ciągle tego samego, z tą samą postacią. Jak ruda pizdewka przykoksi i urośnie wszerz i wzwyż z 50 cm, to nie mam problemu, żeby on się bił w Egipcie, czy gdzieś tam. Nawet z tytułem God of War, bo świat się może rozrastać o nowe postaci i nie wiadomo, co jeszcze.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 5 minut temu, SlimShady napisał(a):Uncharted po czwórce był spin offem bez Drejka...a nie, czekaj. Tragedia tak nie robić ciągle tego samego, z tą samą postacią. Jak ruda pizdewka przykoksi i urośnie wszerz i wzwyż z 50 cm, to nie mam problemu, żeby on się bił w Egipcie, czy gdzieś tam. Nawet z tytułem God of War, bo świat się może rozrastać o nowe postaci i nie wiadomo, co jeszcze.Przecież mi to w niczym nie przeszkadza. Nie płakałem po śmierci wiadomej postaci w TLOU2 i uwielbiam podróż Ellie, więc nie mam nic przeciwko takim zwrotom. Niech robią co chcą, ale ta prezentacja zwyczajnie nie powala. Gameplay będzie bardzo podobny do GOWa tylko z laseczką. Pewnie kiedyś ogram, ale na tę chwilę trudno mi się tym ekscytować.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Może babą chcieli odwrócić uwagę od tego kolorowego świata i przydupasa który będzie nam pewnie całą grę walić jakieś suchary.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Poza włosami i charakterną wampirzycą, to tam nie było jakiegoś szału, ale punkt wyjścia jest spoko, bo daje dużo możliwości, co tam można nawrzucać, bez w zasadzie, żadnych limitów. Chociaż nadal czekam od lat, żeby zobaczyć jak Kratos się przetransprtował z innej mitologii. Niby jest jakiś gówniany komiks, ale tam nic ciekawego nie ma i go nie uznaje. Może ta go jakoś przeteleportowała i może pokażą. W kontekśćie rimejkowania trylogii miałoby to sens.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Trudno ocenić występ Faye po kilku minutach zajawki. Dajmy jej szansę, a że więcej w niej emocji - w końcu postać kobieca, narracja musi się zgadzać. Jestem na tak.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Powstają już fraszki o grze:"Jest ona, a nie on,więc internet bije w dzwon.Gry nie było, zwiastun krótki,ale już się piszą smutne nutki.Kratos żyje, ma się świetnie,lecz płacz rozbrzmiewa nieprzeciętnie.Bo gdy bohater zmieni twarz,to dla niektórych koniec aż."
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mi się stylistyka nie podoba, ale gry nie przekreślam. Trzeba czekać na więcej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 godzin temu, Pupcio napisał(a):Jeśli po tym trailerze gdzie towarzyszy nam jakiś disneyowski stworek a później szmatka i żelek o imieniu Frank (ja pierdole co za milenialska bezbeczna odklejka) a nasz film jest przerywany gameplayem w pięknej FIOLETOWEJ otoczce a waszym największym zmartwieniem jest to że sterujemy babą to raczej z wami jest lekki problemKolego ale to wszystko to jest niestety pakiet. Po tych wszystkich Veilguardach, Forspokenach innych Avowedach powinieneś już rozpoznawać "Woke Fantasy Template #8" po pierwszym błysku fioletowej sraki.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja tam czekam z niecierpliwością, ale po cichu liczę na to, że kamera odpowiednio się oddali w trakcie epickich momentów, jak w starych GoW Natomiast swobodny skok przywitałem z otwartymi ramionami!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, Square napisał(a):Przecież to jeden z powodów dlaczego Ragnarok nie robił jak powinien. Jedno ujęcie było fajne jako ciekawostka w 2018, powinni z tego zrezygnować jak najszybciej.A jakie powinno być? Bo jak takie jak w pierwszej trylogii, to ja podziękuję. Nie chcę powrotu do tamtej zjebanej kamery gdzie większość szczegółów była ukrywana za ujęciami, a łażenie i robienie puzzli na mapach było katorgą.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ogólnie potencjał takiej zbitki mitologii jest PRZEORGOMNY bo można jechać po bandzie z ich wykorzystaniem, maaaaasą fun service w postaci Atheny (która jak wiemy doskonale nadal gdzieś tam jest i może odegrać duża rolę )czy Aresa i teraz tylko pytanie czy spierdolą czy dowiozą. Moje małe życzenie jest takie - nie spieszyć się, przedstawic swoje w trzech częściach - Ragnarok trochę ucierpiał, że materiał na dwie gry wrzucili do jednej bo ostatnie 2h są cudowne, ale każdy chciał oddzielna pozycję na cały ten wątek.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. irytujący kompanion do tego ma głos irytującego hueya z the boys, wiec oni wiedzieli dobrze, ze ma wkurwiac xd