Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No i wyszło, że nikt tego nie czyta tylko rzuci plusem i leci dalej a niektórzy tu kilkugodzinne referaty smarują
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja chyba nie dałem nigdzie plusika, wyczułem brak duszy. Bzduras pewnie dał się nabrać bo on nie wierzy w duszę gracza
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bankowo tak było, chociaż ja to brałem raczej jako takie, hmm, skróty myślowe. Sam siebie łapię na tym, że czasami zdanie dobrze brzmi mi w głowie, napiszę je na klawiaturze, a później czytam całość i mówię do siebie "o chuj ci tu chodziło typie xd". Tego "autora" to zrozumiałem jako developera, no ale jak widać za bardzo GRACZOM nie można ufać w tych czasach i takie łatwowierne duszyczki jak niżej podpisany dadzą się zrobić w dżipita
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zaraz wyjdzie, że jedni będą prosić AI o napisanie recenzji na forum, bo są leniwi, a drudzy będą prosić AI żeby im tę recenzję streściło i oceniło czy należy się plusik, bo im za to się czytać nie chce.Natomiast w gry i tak nikt nie gra. ;)A w takim razie po co wszystkim te świecące się jak psu jaja klawiatury i nowe klawisze z wyprzedaży, skoro i tak tego nie używają?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jeszcze trochę i AI tak się rozwinie, że i tak nie będziemy potrafili odróżnić recenzji napisanej przez nią od takiej skleconej przez człowieka. Może nawet gierki zacznie nam przechodzić, żebyśmy się nie musieli męczyć
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja tam plusika nie dałem bo nie mam w zwyczaju czytać maturalnych wypocin i kilkustronicowych elaboratów na forum. Chcesz eseje pisać to sobie bloga załóż albo do gazety o grach wideło wysyłaj recki.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 23 minuty temu, GearsUp napisał(a):No i wyszło, że nikt tego nie czyta tylko rzuci plusem i leci dalej a niektórzy tu kilkugodzinne referaty smarują Jesli rzucisz okiem ile ludzie dawali plusow rok, dwa temu to wyraznie widac ze od kilku miesiecy cos sie tutaj zadziewa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie on od początku specyficznie pisał, ale nie miałem z tym większego problemu, bo też nie każdy musi jakoś super operować słowem. Grunt, że chciał się podzielić swoją opinią i coś tam skrobnął od siebie. Plusów mu nie dawałem tylko pod tym postami, w których wrzucał więcej obrazków niż słów. Raz opisywał Bayonette, wrzucił z 3-4 obrazki a pod nimi jednozdaniowe opisy w stylu "to gra gdzie się walczy, klasyczek hehe, polecam" aż się zastanawiałem czy mi się coś nie pojebało i nie wszedłem do wątku "wrzuć screena". Nie każdy zaraz musi podchodzić do tematu szczegółowo (mimo wszystko miło jak ktoś się chce nieco bardziej rozpisać) i rozkładać grę na czynniki pierwsze, ale też nie tak, że napisze dosłownie pięć zdań na odpierdol.Naprawdę nie zakładałem, że ktoś może być aż takim debilem, żeby opisywać wrażenia z gry za pomocą chata gpt xD Albo chłop jest jebanym leniem do potęgi entej, albo w ogóle nie grał w te gry i kazał chatowi skrobnąć jakąś recenzję dla paru plusików i serduszek, bo sam nie miał pojęcia o czym to w ogóle było. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 49 minut temu49 min Wy Tu marudzicie, a Rafał pewnie już dawno w Izraelu wraz ze swoimi prawdziwymi plusikami, kąpie się z nimi w wannie gówna. Dobranoc.