Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Jak oni w grudniu dowiązą ten patch, to na święta obok MGS1 będę miał jeszcze ciareczki z main menu wiedźminka papieża 3 :santa:

Dziękuje Redzi za jedną z moich gier życia. Zawsze jak mijam ich PRLowski gmach od czasu do czasu autkiem, to robi mi się ciepło na serduszku  :gigabeta:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

W końcu ogram te cudeńko. Wiem wstyd się przyznać :reggie: Kiedyś nabiałem ok 100 h, lecz porzuciłem w natłoku innych tytułów. Dziś nieśmiało zaczynam od nowa przygodę z Geraltem, by 14.12.22 wbiło mnie w fotel na święta jeszcze bardziej. Chwała Wielkiej Polsce :cebula:

Opublikowano

Nie zdajesz sobie Pan sprawy, jak Panu zazdroszczę. Nie wiem jedynie, w którym punkcie zastopowałeś tę wyprawę. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Nemesis napisał:

Nie zdajesz sobie Pan sprawy, jak Panu zazdroszczę. Nie wiem jedynie, w którym punkcie zastopowałeś tę wyprawę. 

Jakoś jak wyszedłem na mapę świata i ujrzałem że poza pierwszym są jeszcze 3 wielkie regiony na mapie.

Opublikowano

Czyli nie byłeś w Meksyku...

Opublikowano
43 minuty temu, Crazy Horse napisał:

Czyli nie byłeś w Meksyku...

Niestety, najdalij kaj jo był to w Sosnowcu ziombel. Nie pamietam jak się pierwsza lokacja nazywała (Velen?) pamietam, ze nie spiesznie grałem,zwiedzając i czyszcząc mapę. W końcu wyszedłem jakby na mapę świata i ujrzałem jeszcze 3 lokacje na tejże mapie i jakoś się złożyło, ze żech odpuścił.

Opublikowano

Pierwszy to był Biały Sad, który był osobno, potem się wychodziło na większą mapę.

Opublikowano
36 minut temu, Szajka napisał:

Niestety, najdalij kaj jo był to w Sosnowcu ziombel. Nie pamietam jak się pierwsza lokacja nazywała (Velen?) pamietam, ze nie spiesznie grałem,zwiedzając i czyszcząc mapę. W końcu wyszedłem jakby na mapę świata i ujrzałem jeszcze 3 lokacje na tejże mapie i jakoś się złożyło, ze żech odpuścił.

Toś jeszcze kawał świata nie widzioł. 

Opublikowano
Godzinę temu, Butt napisał:

Pierwszy to był Biały Sad, który był osobno, potem się wychodziło na większą mapę.

Może być :drakeyeah:. Grałem z pół dekady temu :notbad:

Opublikowano

Tak z ciekawości odpaliłem wczoraj W3 na XSX w trybie wydajności (jako, że nie posiadam monitora 4k, więc dynda mnie owa rozdzielczość), gra śmiga jak szalona, a wygląda wciąż przepięknie. Ciekaw jestem jednak, co tam Redzi zaserwują w poprawce, wiem, że chcę to w 60fps, bo tak.

Opublikowano
16 godzin temu, Andreal napisał:

Tak z ciekawości odpaliłem wczoraj W3 na XSX w trybie wydajności (jako, że nie posiadam monitora 4k, więc dynda mnie owa rozdzielczość), gra śmiga jak szalona, a wygląda wciąż przepięknie. Ciekaw jestem jednak, co tam Redzi zaserwują w poprawce, wiem, że chcę to w 60fps, bo tak.

Ta gra nadal wygląda lepiej niż nie jedna nowość. Oczywiście detale już mogą odbiegać od dzisiejszych standardów, ale design i widoczki potrafią spowodować opad szczenki. 

Też ostatnio ogrywałem chwilę wersję na XSX w trybie 60 klatek i na oledzie gra wygląda fantastycznie. Jedyne co mnie mocno odpychało, to jakieś dziwne artefakty na pogodnym niebie jak gramy z HDRem. 

Opublikowano
Godzinę temu, Michał102 napisał:

Ta gra nadal wygląda lepiej niż nie jedna nowość. Oczywiście detale już mogą odbiegać od dzisiejszych standardów, ale design i widoczki potrafią spowodować opad szczenki. 

Też ostatnio ogrywałem chwilę wersję na XSX w trybie 60 klatek i na oledzie gra wygląda fantastycznie. Jedyne co mnie mocno odpychało, to jakieś dziwne artefakty na pogodnym niebie jak gramy z HDRem. 

Gra nadal na ps5 (wersja PS4 pro) wygląda sztos, jedynie drzewa wyglądają jak faktycznie z 2013-2015 roku a reszta perełka 

Opublikowano

Kurde mi jakoś się nie podobało jak wróciłem jakiś czas temu,  dlatego właśnie czekam na tą łatkę i może po Wigilii siądę i pojeżdżę płotką po moczarach.

Opublikowano
51 minut temu, Figuś napisał:

nie, choć pewnie w środę jak to cedep ma w zwyczaju

dzieki ;) jakos nie kojarzylem kiedy oni te streamy robia 

no ja rowniez na hype odpalilem na xsx i zapomnialem jakie to klimatyczne. Troszke sie obawialem drewnianego poruszania i walki ale spokojnie "zacisne zeby" i ponownie spedzi sie w tym swiecie ze 100 godzin 

Opublikowano

Geralt na tej nowej grafice wygląda paskudnie. Szkoda, że podmienili kafle z grą.

Opublikowano

O widze next gen update a nigdy nie grałem w w3 i wiecie co teraz też nie zagram bo koślawy system walki i dialogi pisane pod gimbazę.

Opublikowano

Ta gra na konsolach naprawdę musiała wielu skrzywdzić. Grałem na pc z padem w ręku i nie miałem problemu z walką. Jeżeli jest z nią coś nie tak, to co dopiero było w dwójce i jedynce.

Sapkowski pisał książki dla gimbazy tak było :sapek:

Opublikowano

Grałem na konsoli i walka była legancka. Hejters gonna hate