Opublikowano 28 lutego 20241 r Mocno przycina na Switchu jak się więcej dzieje na ekranie. Ja odpadłem po 3 godzinach i skończyłem na innej platformie.
Opublikowano 28 lutego 20241 r zapewne szybciej zapowiedzą nowego GoWa niż zagram w Ragnarok no ale...
Opublikowano 28 lutego 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PS3 Slim 320GB w bdb stanie z oryginalnym padem. Dwa 'hity' których nie miałem okazji sprawdzić, w tym HALO KILLER. Kolejne gierki w drodze.
Opublikowano 28 lutego 20241 r Ps3? Beka wnusiu, kto na tym gra. Od razu mowie, ze sony zje.balo na koniec i wypuscilo w jednym z ostatnich updateow babola, ktory lekko rozwala ui kiedy w opcjach wyswietlania ustawione jest 16:9. Dzisiaj byl kolejny update. Czy naprawili? Zostawiam was z tym pytaniem do wlasnorecznego sprawdzenia. Haze ku.rwa, no powodzenia zycze w przechodzeniu tego balasa. Nie ma gorszego fps na swiecie. 6 minut temu, suteq napisał: w tym HALO KILLER Gdzie na zdjeciu widzisz killozne 1?
Opublikowano 28 lutego 20241 r 14 godzin temu, Badus napisał: @Suavek, bardzo dobry ruch. Imo pełnowymiarowe artbooki to jedyny warty uwagi dodatkowy zakup do ulubionej/wyczekiwanej gry. A już na pewno lepsze to niż kupowanie jakichś przekombinowanych limitek W ogóle byłem zdziwiony, jaki to duży format, bo spodziewałem się czegoś nieco mniejszego, jak Nier World Guide. I tak, też polubiłem oficjalne artbooki. Zarówno, żeby kolorowe obrazki pooglądać na dobrej jakości papierze, jak i czasem poczytać jakieś ciekawostki. Te rzekome "artbooki" dodawane do kolekcjonerek to często takie broszurki. Jedyny konkretny jaki posiadam, to z pierwszej kolekcjonerki oryginalnej Persona 5, ale i on obszernością nie grzeszył na tle tych sprzedawanych osobno. Oczywiście kolekcjonerki również super sprawa, ale w przypadku Rebirth uznałem, że nie warto dopłacać +/- 200zł do tego, co oferuje Deluxe. Tymczasem Amazon akurat miał jakąś promocję na Ultimanię, a hajp się udzielił. Ultimanie Rebirth już zapowiedzieli i pewnie też zakupię. Wiem, że jest jeszcze drugi tom dla Remake Intergrade, ale skupia się on głównie na Yuffie i jej epizodzie, to na razie mi nie zależy.
Opublikowano 28 lutego 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Macie wysyłkowcy, schlachta się już bawi. Spoiler Nawet nie skończyłem jeszcze pierwszej części
Opublikowano 28 lutego 20241 r 20 minut temu, dominalien napisał: Pokaż ukrytą zawartość Nawet nie skończyłem jeszcze pierwszej części
Opublikowano 28 lutego 20241 r Jaki sprzedawca? Widzę aukcje za 298zł i opcja kup do 18:00 - dostawa jutro. To może ten xD
Opublikowano 29 lutego 20241 r 13 godzin temu, Kalel napisał: Do mnie bez problemu dwupak dotarł Dawno nie widziałem tak brzydkiej/leniwej okładki, jak ta VIII...
Opublikowano 29 lutego 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwa deluxy się spotkały. Jeden gruby, drugi grubszy.
Opublikowano 29 lutego 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PerfectBlue?Zawsze szanowałem+osobny steelbook Edytowane 29 lutego 20241 r przez kaz1115
Opublikowano 29 lutego 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Foto z ff i porównaniem do innych pudeł z serii.
Opublikowano 29 lutego 20241 r 6 godzin temu, giger_andrus napisał: Dwa deluxy się spotkały. Jeden gruby, drugi grubszy. ..... mini soundtrack?
Opublikowano 29 lutego 20241 r No, ten Deluxe to dno totalne. Za 500 to by już dali pełny i dwa krążki…. W zwykłej wersji jest też podwójna okładka? Bo ta umieszczona normalnie za folia wygląda słabo.