Ludwes 1 682 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 oby pokazali bayo 3 i oby się okazało, że wygląda fajniej niz ostatnim razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 jak mają pokazać Bayo 3 na third party Directcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 A platinum jest nintendo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 przeczytałem kilka komentarzy pod tym podobnym tweetem i się nimi zasugerowałem, mój błąd pupcio, nie jest, ale chyba Nintendo to wydaje, więc dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Persona na Switch-a? jak najbardziej poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Za 25 minut start. Króliki mnie draznią i tylko ze wzgledu na ich obecnośc olewam. Persony pewnie potwierdzą i aż szkoda e to 3rd party bo moze by było cos o Metroidzie. Fajnie by było jak by jakis shadowdrop wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Dobra. 3 persony, nier, re4 i okemi są gotowe pod kołderkę więc można już powoli myśleć nad zakupem tego szmelcu z 20 letnimi grami Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Szkoda tylko ze persona 3 i 4 nadal bez dat. No będzie jednak mocne 2023. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) -M+R Sparks of Hope na październik, - Blanc - pierwsze słyszę, a bardzo mnie zaintrygowało - demo Live a Live - trzeba sprawdzić - shadowdrop kolekcji Portal - Nier Automata - na koniec Persony, które wielu chciało zobaczyć na Switchu Jak na na Partner Showcase to bardzo dobry Direct a Dragon Quest Treasures i Harvestella były wcześniej zapowiadane ? Edytowane 28 Czerwca 2022 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Dużo chińskiego klikania w niedubbingowane dialogi, ckliwe historyjki i dużo dobra dla zboli. Forumek będzie ukontentowany. A tak bardziej poważnie to dobry Direct, może nie dla mnie te turowe klikadełka w małe blondyneczki ze spiczastymi uszkami ale znam ,,moc'' tych marek i tytułów także rozumiem, że zbole będą zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza
podgoor 22 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 7 minut temu, Krzysztof93 napisał: Dużo chińskiego klikania w niedubbingowane dialogi, ckliwe historyjki i dużo dobra dla zboli. Forumek będzie ukontentowany. A tak bardziej poważnie to dobry Direct, może nie dla mnie te turowe klikadełka w małe blondyneczki ze spiczastymi uszkami ale znam ,,moc'' tych marek i tytułów także rozumiem, że zbole będą zadowolone. W tym roku Automata skończona, więc czas przejść jeszcze raz tylko przenośnie. Cieszy też, że Persony w końcu dotarły na Switcha. Harvestella wygląda też całkiem dobrze - lubię Harvest Moony/Rune Factory, powinno mi przypasować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Automata będzie miała wydanie fizyczne co mnie bardzo cieszy. Trzeba będzie zakupić kolejny raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Oby tylko Automata działała znośnie, specjalnie tyle lat odkładalem zakup na PS4 z nadzieją że wyjdzie na NS <3 P5 Royal spoko, mam podstawke na PS ale nie chciało mi się przy tak dużym tytule siedzieć przed TV, takie gry wolę ogrywać przenosnie, więc pewnie też kiedyś kupię na promocji. Fajnie też że dali demko LAL. Szkoda że w tym roku taki ubogi direct (tzn jak na mini partner showcase byl calkiem niezly), lubiłem te duze directy z E3 + 3 dni tree house, mam nadzieję że za rok wrócą z taką formułą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Moje DQ serduszko się raduje. Zadowolenie Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 DQ i LAL dla mnie. Demko tego drugiego obczaje jakos w weekend. Tak to spoko. Trochę kusi kupic wszystkie 3 persony w pudle ale pewnie ceny będą z kosmosu więc ograniczę się do Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 A ja się nad Portalem zastanawiam. Nigdy nie grałem, a oceny kosmos. Ktoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Dla mnie parodią jest, że DQ X Offline jeszcze nie ma zapowiedzi na zachód. Sami producenci zarzekali się kiedyś, że chcieli aby zachodni gracze mogli poznać tę historię, nawet bez modułu sieciowego (zapewne żeby nie robić konkurencji FF XIV). Z tego co wiem japońce będą mogli w tej wersji potem przenieść swoją postać do wersji online, ale co to za problem po prostu tą opcję wyciąć u nas + jakieś fabularne dlc mają być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 9 minut temu, Homelander napisał: A ja się nad Portalem zastanawiam. Nigdy nie grałem, a oceny kosmos. Ktoś poleci? Oszkurła, no jak nie grałeś to jest no-brainer. Jedynka taka niemal 100% logiczna gierka z podziałem na levele, dwójka to już fabularna przygoda pełną gębą z zagadkami portalowymi w tle. Obie zajebiste, a cake is a lie Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 11 minut temu, Bzduras napisał: Oszkurła, no jak nie grałeś to jest no-brainer. Jedynka taka niemal 100% logiczna gierka z podziałem na levele, dwójka to już fabularna przygoda pełną gębą z zagadkami portalowymi w tle. Obie zajebiste, a cake is a lie MOZE NA SWITCHU BEDZIE NA KONCU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 https://nintendoeverything.com/nier-automata-switch-frame-rate-and-resolution-detailed/ Automata 30 FPS. Nie wiadomo jeszcze, czy będzie lock. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Szczerze to nie wiem jak Automata ma działać na Switchu. Nie brzmi to zbyt dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) 1080p/30fps w docku i 720p/30fps przenośnie wg tego co tam jest napisane. Calkiem nieźle. Wiedźmin i Doom śmigają na Switchu to i Automata powinna o ile nie skopią portu. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Doom to chyba jedyna jeszcze bardziej wymagająca sprzętowo gra, jaka została sportowana na Switcha, ale jakoś nie wiem czy wierzę, żę Japończycy mogą poświęcić tyle roboczogodzin na przerabianie gry sprzed 10 lat na Switcha. Doom też jest w rozdzielczości 720 teoretycznie, ale w praktyce tylko jak stoisz w pustym miejsce, poza tym zaczynają się wszelakie tricki, ale też nie wiem czy ma to takie znaczenie, jak w Automacie, w Doomie rzadko jest czas patrzeć na piksele, bo jakby zwolnić tempo i się przyglądać to wiele rzeczy prędzej wygląda jak 360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Automata to bardzo brzydka gra, poradzą sobie bez problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi