Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Wreckfest klasa, na PC chodzi w jakiś 100 fpsach, świetny model jazdy, fajna rozpierducha, cieszę się, ze trafil do GP.

Code Vain tez zawsze chciałem sprawdzić, niby sredniak z przepiekna oprawa, ale ma coś w sobie.

Dirta niedawno mialem kupic, bo chodzi juz po 49 zl, ale darowanemu koniowi nie zaglada się w zeby!

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

code vein to jedne z lepszych soulslike, gra taka srednia co prawda, ale na pewno lepsze niz te surge czy lords of the fallen. do nioh i soulsów to jednak galaktyczna przepaść jakościowa

Opublikowano
1 minutę temu, Soban napisał:

lepsze niz te surge

nie żartuj. Co prawda grałem tylko w betę tego code vein, ale marne to było.

Opublikowano

gra jest jakaś przynajmniej, czego nie mozna powiedziec o tych gierkach deck 13. oba surge to gierki ktore rzucilem w pizdu po paru h, a soulslike uwielbiam. lords of the fallen jedynie zmeczylem, ale tylko dlatego, ze w premierowym okienku ps4 nie bylo w co grac zupelnie i czlowiek sie lapal takich "Sztosow" jak lof i watch dogs xd

najgorsza w code vein jest ta mapa z biala katedra - pieklo nawigacyjne to malo powiedziane

Edytowane przez Soban

Opublikowano

jest jakaś - jak tysiąc innych anime gierek xd

surge 2 > soulsy

Opublikowano

no zależy czy ktoś gra w dużo anime gierek. ja chyba od tych zajebistych naruto na 360tce od ubi i talesow na ps3 w żadne chińskie bajki nie grałem, wiec cv bylo dosyc swieze stylistycznie :) fabułe przemilcze, bo byłą tak chujowa, że skipowałem xd

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Właśnie jestem w trakcie ogrywania code vein i dla mnie to taki mix nier automaty z soulsami. Chińska bajka o wampirach ratujących postapokaliptyczny świat z walką przypominająca slashera z elementami soulsów jak stamina, rolki itd. Całkiem przyjemny tytuł, który zamierzam skończyć. Ale z The surge nie ma szans, jedną z moich ulubionych gier soullike zaraz po bb.

Opublikowano

No mi Code Vein nie siadło, za to The Surge 1 i 2 bardzo. Lepsza dynamika, intuicyjność, przejrzystość, w dwójce świetne parowanie. I Code Vein to jedyne, co mi nie zrobiło klika ze wszystkich souls-like'ów. Nie liczę Lords of the Fallen, bo jest poza skalą obsrania.

Opublikowano

wreckfest, szkoda że to nie ma 60fpsów na konsolach

Opublikowano

Do fps boost niech ogarną tego Wreckfest i będzie dobrze. 

Opublikowano

Trochę pograłem i bardzo przyjemny ten Wreckfest! Nieco kłuje w oczy to 30fps, ale da się grać. Początek kariery raczej prosty, ale coś czuję, że online dostanę bęcki [emoji14]

Opublikowano
2 minuty temu, Michał102 napisał:

Wyścigi na kanapach mnie rozyebały xD

20.02.2021_00-16-04-kkop0gnp.png

Piękna zrzynka modelu jazdy Gran Turismo. 

Opublikowano

Jednak na one s trzeba mieć w sobie dużo entuzjazmu żeby w to grać, 30 fps, mega-chrupnięcia przy kilku samochodach na ekranie jednocześnie czy te masakrycznie długie loadingi zabijają całą zabawę. Przy online wrzuca mnie do poczekalni i czekam aż skończą wyścig, i czekam, i czekam, i po 15 minutach od uruchomienia gry nadal jeszcze nie zagrałem. No jednak nie.

Opublikowano

Na XSX wszystko legancko. Tylko nie obsługuje QR. Przynajmniej u mnie.

Opublikowano

U mnie też QR nie działa. 

Póki co grę "odłożyłem na półkę" i mam nadzieję, że w niedługim czasie będzie tu działać ten ficzer z 60 fps. Wtedy będzie to już nielada sztos :)

Opublikowano
15 minut temu, Dante napisał:

Metal Slug zawsze spoko. Nawet jak był jużw GP, ale reszta  to takie trochę szroty.

Czyli bez zmian w goldzie. ;)

Opublikowano

Przyznam szczerze i bez bicia pierwszy raz w historii kojarze tylko jedną grę z GwG 

Opublikowano

Ładna śmieciara

Opublikowano

Nie wysralbym się na te gry nawet.

Opublikowano

22 minuty temu, Ukukuki napisał:

I jest to Metal Slug którego każdy zna

Pamiętam jak na giełdzie we Wrocku, druga połowa lat 90-ych, zobaczyłem płytkę z napisem flamastrem Metal costam. No a że w PSX Extreme hajpowali Metal cos tam to oczywiście zainwestowałem. I tak poznałem serię Metal Slug myśląc że kupuje Metal Gear Solid :dog: