Opublikowano 21 października21 paź The SaboteurNawet nie wiem, skąd to mam na gogu, a w sumie grałem chyba raz i daleko nie zaszedłem, bo były inne, nowsze gry. Odpaliłem i całkiem fajnie się gra. Mix Assassin Creeda z GTA w klimatach okupowanego Paryża. Graficznie nie straszy, jeździ się spoko, strzela też. No i ten czarno biały filtr w zajętych przez szkopów dzielnicach. Gra nie robi problemów (póki co) na Win10, pad od PS5 wykrywa bez problemów- można grać.No i są te niesławne cycki :D18+
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Kupiłem sobie SILENT HILL f na Halloween. Niestety dzisiaj miałem ciężki dzień i nie miałem czasu grać, dopiero późnym wieczorem włączyłem na chwilę. Od pierwszych minut mi się podoba. Ta "autentyczna" japońska wioska jest świetna, aż miałem ochotę po niej chodzić i sobie oglądać ulice i budynki.Zbyt daleko nie zaszedłem, bo trochę obesrałem zbroję i musiałem wyłączyć 😅 To nie na moje nerwy!Na razie jestem zwierzyną łowną bez możliwości obrony.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W dniu 21.10.2025 o 19:00, PiotrekP napisał(a):The SaboteurNawet nie wiem, skąd to mam na gogu, a w sumie grałem chyba raz i daleko nie zaszedłem, bo były inne, nowsze gry. Odpaliłem i całkiem fajnie się gra. Mix Assassin Creeda z GTA w klimatach okupowanego Paryża. Graficznie nie straszy, jeździ się spoko, strzela też. No i ten czarno biały filtr w zajętych przez szkopów dzielnicach. Gra nie robi problemów (póki co) na Win10, pad od PS5 wykrywa bez problemów- można grać.No i są te niesławne cycki :D18+Grałem w to na xboxie jak wyszło, spoko gierka. Eksplodujące krowy ftw