Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli zas sobie z Nas zadrwia to kupie xa - powaznie. Nerwy to mi juz dawno puszczaja. Lubie wiedziec w co sie pcham. Takze w srode pieknie widze giereczki, konktetna date w europie oraz cene. Tak to widze, ale wiadomo, ze moze byc roznie.

• Odpowiedzi 24,6 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Before PlayStation 5 launches this holiday, we wanted to give you one more look at some of the great games coming to PS5 at launch (and beyond!).

Our next digital showcase will weigh in at around 40 minutes, and feature updates on the latest titles from Worldwide Studios and our world-class development partners. 

Tune in live on Twitch or YouTube this Wednesday, September 16 at 1pm PDT / 9pm BST / 10pm CEST to see what’s next for PS5.

https://blog.playstation.com/2020/09/12/watch-live-playstation-5-showcase-on-wednesday-september-16/

Chciałbym też zobaczyć jakiś tear down, ale to pewnie po premierze u Jerryego

Opublikowano

To co, pogadaja o gierkach a cena i data premiery konsoli w europie dalej niewiadoma? 

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Gierki spoko, ale jak ceny nie podadzą...

Opublikowano

A czy w czerwcu przed konferencją pisali że pokażą PS5? No nie bardzo, a chyba aż tak głupi nie są żeby nie podać szczegółów

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

A czy w czerwcu przed konferencją pisali że pokażą PS5? No nie bardzo, a chyba aż tak głupi nie są żeby nie podać szczegółów

Po ps3 i xboxie one już nic mnie nie zdziwi jeśli chodzi o głupotę korporacji :pawel:

Opublikowano

Przeciez wszyscy wiemy ze bedzie 499 +/- 50 a robicie z tego dramat jakby wam chinczyki w twarz napluly na ulicy. W te czy w tamta strone to nie robi zadnej roznicy. 

Opublikowano

Fajnie że coś się ruszylo

Optymistyczny wariant:

PS5 - 500$

PS5 DE- 400&

Bardziej realistyczny:

PS5 - 500$

PS5 DE - 450$

Z racji na agresywną politykę M$ myślę że coraz bardziej prawdopodobny jest ten optymistyczny scenariusz i $ony zdecyduje się dopłacać do każdego egzemplarza.

Opublikowano

Jak dla mnie mogą zrównać z SS, szybciej się kupi dla exów ;p

Opublikowano

też bym nie miał nic przeciwko, im niższa cena tym lepiej dla graczy, więc kibicuje $ony 

Opublikowano

Myślę, że Microsoft tą ceną Series S pozamiatał i jest to próg do którego Sony się nie zbliży swoją edycją digital. 

Opublikowano

Nie no, nie ma szans na 299$ za Digital, 399$ to jet minimalna cena na którą mogą sobie pozwolić

Opublikowano

W środe same gry, nie będzie ceny.
Będzie we wrześniu jeszcze oficjalna prezentacja i całe info.

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

będziesz miał nakładki na analogi do Dualsense?

:notsure:

Opublikowano

Przesrane mieć tak złą kwasowość potu rozpuszczającą gumę analogów dualsense jak użytkownik Figuś  :(

Opublikowano

@PupcioNie w te drzwi pukasz kratosiku :)

Analogi w Dualsense oprócz dodanej "chropowatości" na obrzeżach niczym się nie różnią od tych na DS4, a one są po prostu słabe podczas grania, te w padzie Xboxowym są prima sor, wklęsłe nakładki od HAMA sprawiaja że ma się lepsza kontrolę :lapka: 

Edit. no musiała się stara zrzęda wtrynić :/

Opublikowano

Przeciez nawet 399 za all digital to dla cyfrowcow swietna cena za ps5. 

Przeciez to pelnoprawny next gen tylko bez napedu a nie jak w przypadku xboxa brak napedu i duzo slabsze bebechy od series x

Opublikowano

Tylko ze Sony nie ma czegos takiego jak game pass wiec nie widze zadnego sensu inwestowania w wersje digital.