Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, czarek250885 napisał:

A ja bym chciał, aby wypuścili nową przenośną konsolę. Mógłbym odpalać ich gry przed snem w łóżku. 

Plotki mówią o konsolce do remote play. Modem 5ghz i można grać w wyrku w zajebistej jakości która generuje ps5.

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Stellar blade by mogli pokazać z rychłą datą premiery 

Opublikowano
58 minut temu, ASX napisał:

szczerości im nie można odmówić xd

PSX nie był większy?

Opublikowano

Nie no PSX było  chyba malutkie w porównaniu do PS5. 

EDIT. Dobra żyłem w błędzie xd 

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

PSX nie był większy?

Był odrobinę większy. Oryginalne PS3 było niewiele mniejsze.

Opublikowano
54 minuty temu, drozdu7 napisał:

A do tego nie wystarczy telefon?

Telefon jest za mały i niewygodny do grania w duze gry z dużych konsol. Czasami nawet napisy są za malutkie. Ta konsolka(raczej mirror screen) ma mieć 8 cali co już jest spoko. 7 to minimum.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

PSX czyli to lepsze PS2? Oryginalny PSX był mały:

maxresdefault.jpg

zwq8dc9dirv81.jpg?auto=webp&s=34f238c203e2963eed6e479c3f3d72aa02ba0ca4

Robiąc ten research przypomniałem sobie jak okropne jest PS5 :pawel: Niech już wypuszczają tego Slima, prosze.

Opublikowano

Teraz pytanie, nie szło tego upchać w mniejszy rozmiar obudowy bo $ czy kultura pracy. Ewentualnie lenistwo Sony :notbad:

Opublikowano
4 minuty temu, pattro napisał:

Teraz pytanie, nie szło tego upchać w mniejszy rozmiar obudowy bo $ czy kultura pracy. Ewentualnie lenistwo Sony :notbad:

Patrząc na to że zastosowali nawet ciekły metal żeby utrzymać temperatury to gdyby pierwsze wersje wpakowali w mniejszą obudowę to wentylator musiał by pracować na wyższych obrotach i była by powtórka z kultury pracy PS4. Teraz już działają na niższym procesie technologicznym więc spokojnie mogą zmniejszyć rozmiar konsoli a może też zrezygnują z ciekłego metalu.

Opublikowano

PS3 najlepiej wygląda ale to mało ważne.

Opublikowano

To prawda, sprzęt PREMIUM. Dalej mam w szafie 60 fata z wejściami na karty :sir:

Opublikowano

sonka 1 i 2 czysty, brudny konsolowy seks 

Opublikowano
57 minut temu, Czoperrr napisał:

PSX czyli to lepsze PS2? Oryginalny PSX był mały:

No Szaraka bym raczej nie nazwał większym.

Opublikowano

PS4 Slim - ależ to było malutkie i leciutkie. :obama:

Opublikowano

Tylko psx mialo pieprz bo wygldalo na to czym bylo - plastikowa zabawka dla dzieci do grania w chinskie gierki. Wszystko dalej to proba podlizania sie salonowcom i stylowa na magnetowidy z lat 80.

Opublikowano

Najbardziej futurystyczny jest pierwszy chlebak ps3 i ps5. Wizualny przepych, ale PS3 jednak bardziej robiło na tamten czas, ale najlepsze są te, które z daleka wyglądają na konsolę, czyli pierwszy szarak, czy xbox z litery X.

Opublikowano

Dawać już to.Mnie ten bluepoint i bend interesuje równie mocno jak same flagowe. 

Opublikowano

Naughty dog to tylko frakcje? Nie bylo info ze dlubia nad jakims nowym ip? Strasznie sie opierdalaja od 3 lat. Mogliby rzucic jakis teaserek czegos nowego

Opublikowano

W zeszłej generacji i tak mieli dobre tempo, nawet teraz nie jest źle, ale obawiam się, że przejdą w tryb Rockstara z GTA Online, a frakcje będą temu winne.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Hype jest potężny na dzisiejszą konfe, mam nadzieję że dowiozą i zamkną w końcu mordy niedowiarkom branżowym, których tu wiele na tym forum :gigabeta: