Opublikowano 11 lutego 20223 l I szacuneczek. 20 milionów to bardzo ładny wynik jak na nowe IP. Ciekawe ile z tego było na PC?
Opublikowano 11 lutego 20223 l 20 mln to jest strasznie dobry wynik. W takim razie w jakiej ilości sprzeda się God of War który 20 mln miał ponad pół roku temu.
Opublikowano 11 lutego 20223 l 23 minuty temu, Cedric napisał: Ciekawe ile z tego było na PC? https://steamdb.info/app/1151640/graphs/ Plus trzeba by doliczyć kopie z epica (a takich danych nie ma). Ale zakładam, że jak gra jest na steamie i epicu to zdecydowana większość PCMR wybiera jednak sklep Gabe'a.
Opublikowano 11 lutego 20223 l 16 minut temu, łom napisał: W takim razie w jakiej ilości sprzeda się God of War który 20 mln miał ponad pół roku temu. podobno już na samym steam 2 bańki gowa pękły
Opublikowano 11 lutego 20223 l 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Horizon 1 to była bardzo dobra gra, ale gra na raz. Przejść zapomnieć. Tutaj spodziewam się tego co jedynka + większa mapa, rozbudowana historia i mechanika. Solidny tytuł się szykuje ale nie gra z kategorii tych, które wspominane są po latach. Dla mnie jedna z najlepszych gier zeszłej generacji i zdecydowanie będę wspominał po latach. Gdyby było inaczej, nie miałbym hype'u na kontynuację. 2 godziny temu, Cedric napisał: Mi akurat główny wątek się bardzo podobał - na pewno lepszy niż w trzecim Wiedźminie. Na dużym plusie u Horizonie też cała narracja środowiskowa, która w większości sandoboxów ograniczona jest tylko do ładnych widoczków. Oczywiście Witcherek miał lepsze zadanka poboczne i dodatki, więc wiadomo. Wiem, że trochę z przymrużeniem oka, ale faktycznie W3 miał mało interesujący wątek główny (Baron był najlepszy) i historia z Horizona interesowała mnie zdecydowanie bardziej.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Z tymi postaciami, pobocznymi to spokojnie. Jedynka też była hajpowana, że siedzą w niej ludzi od trzeciego Wiecha, a było jak było. Po tym trailerze zapowiada się, że będzie coś, czego chciałem najbardziej, czyli latanie na pterodaktylu.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Oby tylko to było latanie gdzie się chce a nie dookoła gniazda na smoku jak w Skyrim
Opublikowano 11 lutego 20223 l Chociaż sam bardzo bym chciał, to nie liczyłbym na to latanie. Gdy było to na pewno by się już tym chwalili wszem i wobec - skoro robili dedykowane filmiki chociażby pod to jakie wyzwania będą w grze, to co dopiero taki ficzer. W ogóle twórcy sami mówili, że już w jedynce chcieli je zaimplementować, ale niestety sprzęt ich ograniczył. Polatamy sobie pewnie dopiero w trójce albo może już w tej vr'owej odsłonie.
Opublikowano 11 lutego 20223 l 1 godzinę temu, MBeniek napisał: Chociaż sam bardzo bym chciał, to nie liczyłbym na to latanie. Gdy było to na pewno by się już tym chwalili wszem i wobec - skoro robili dedykowane filmiki chociażby pod to jakie wyzwania będą w grze, to co dopiero taki ficzer. W ogóle twórcy sami mówili, że już w jedynce chcieli je zaimplementować, ale niestety sprzęt ich ograniczył. Polatamy sobie pewnie dopiero w trójce albo może już w tej vr'owej odsłonie. Oczywiście ze bedzie latanie, pterodaktyl wygląda jakby dopiero co robił podwózkę Alloy. Tak samo nie chwalili się za mocno podwodnymi sekcjami.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Będzie latanie. Cytat We already have a leaked review stating as such, a UI prompt cleverly placed in recent footage with a sunwing on it and others teasing it Direct from Playstation Brasil Magazine: Many machines can be converted and allied in Forbidden West, including flying ones. That's right: you can ride flying robots now. Fortunately, enemies can't use winged mounts like Aloy does.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Skoro w jedynce "ograniczał ich sprzęt", to jak to będzie działać na PS4?
Opublikowano 11 lutego 20223 l Czy w standardowej wersji jest już preload do ps5, czy też pobiera tylko ps4, a dopiero w premierę będzie możnaodpalic i z poziomu gry updateowac
Opublikowano 11 lutego 20223 l Ktoś pisał wcześniej, że tylko PS4 jest, a na upgrade trzeba poczekać. Mnie wkurza, że aby biec trzeba najpierw gałkę wychylić, bo to skraca żywotność już i tak trochę lichego mechanizmu. Miałem nadzieję, że zrobią jak w GoT albo Kenie.
Opublikowano 11 lutego 20223 l 10 godzin temu, MYSZa7 napisał: Myślałem, że ogram to w okolicach premiery, ale z każdym udostępnionym materiałem przypominam sobie jaka nudna była jedynka i tutaj zapowiada się podobnie. Dodatkowe elementy poruszania jak paralotnia czy linka średnio to urozmaicą. Chyba tylko historia może mnie przyciągnąć, ale Guerilla to mistrzowie w marnowaniu potencjału fabularnego swoich uniwersów. To samo cisnęło mi się na klawę po zobaczeniu tych nowych fragmentów. No fajnie to wygląda, ale też dzięki filmikom przypomniało mi się dokładnie, dlaczego w ogóle nie czekam na dwójkę. No i świetnie się prezentuje na tym PS4, więc pewnie mimo wszystko się skuszę jak spadnie cena, bo już i tak mi się wyczerpuje lista nowości do ogrania. Edytowane 11 lutego 20223 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 12 lutego 20223 l W Neonet ponownie można kupić edycję Regalla na PS5 za 1299 zł a także kolekcjonerską za 899 zł https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/horizon-forbidden-west-edycja-kolekcjonerska-regalla-na-playstation-5-za-129900-zl-w-neonet/ Im bliżej premiery, tym coraz bardziej gra jest promowana przez różne sklepy Edytowane 12 lutego 20223 l przez Paolo1986
Opublikowano 12 lutego 20223 l @Paolo1986co ciekawe, na Regale mają datę wysyłki do 21 dni (a kolekcjonerki 3-7 dni). To drugi zrzut w lutym.Jak zamówiłeś w pierwszym, to wysyłają maila, że nie mają potwierdzenia o dostawie od dystrybutora. Jak zamówiłeś w tamtym roku, to takiego maila nie dostaniesz. Nie kumam tego. W momencie pisania posta obie edycje dalej są u nich dostępne. Najdziwniejsze, że nadal nie ma żadnych unboxingów tych kolekcjonerek. Jedyne co, to ten short z września, z prototypem tej większej figurki. Edytowane 12 lutego 20223 l przez PiotrekP
Opublikowano 12 lutego 20223 l mi się udało w media expert wyrwac zwykła kolekcjonerkę. Ale ten mamut będzie potężny
Opublikowano 12 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zeby tylko zaraz nie byla potrzebna kolejna zbiorka.
Opublikowano 12 lutego 20223 l 36 minut temu, Mejm napisał: Zeby tylko zaraz nie byla potrzebna kolejna zbiorka. Może sprzeda z zyskiem…