Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 361 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Mam niedokończone Sam's Story, trzeba spiąć dupę.

Opublikowano

Sony was tak nienawidzi że zabierają wam 2 razy jedną gre

Opublikowano

Pytanko, czy jak pobiorę/dodam do swojej biblioteki grę z plus extra, która zaraz wylatuje z abonamentu, to będę mógł w nią po tym fakcie zagrać czy już przepadnie? 

Opublikowano

Zajebiście, Evil Dead to mega sztosik, będzie napływ nowych graczy :)

Opublikowano

W tym Beyond Light jest jakaś warta ogrania kampania? W którymś dodatku ponoć była jakaś bardzo dobra, ale już nie pamiętam w którym.

Opublikowano

Essential trzyma poziom trzeba przyznać. Tak jak Gold to trup tak trzeba przyznać, że tutaj miesiąc w miesiąc jest przynajmniej dobrze.

Opublikowano
42 minuty temu, Brolin napisał:

W tym Beyond Light jest jakaś warta ogrania kampania? W którymś dodatku ponoć była jakaś bardzo dobra, ale już nie pamiętam w którym.

W sumie to w każdym dużym dodatku kampanie się przyjemnie ogrywa ale Witch Queen to jednak nowe doświadczenie, bo wprowadził legendarny poziom trudności, i w końcu kampania to nie jest biegnięcie przed siebie i trzymanie R2.

Opublikowano

Ano właśnie, czyli o Witch Queen słyszałem, że kampania wyjątkowo ciekawa. 

Opublikowano

Mafia:DE nie była już czasem w wyższym tierze plusa?

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Mafia:DE nie była już czasem w wyższym tierze plusa?

Taaa była. Piękna taktyka, tak to będzie do końca świata nowy content do plusa. Z tego co kojarzę, to nie pierwsza taka sytuacja.

4thepayers

Opublikowano

Jak dla mnie to spoko opcja bo jak gra wypadnie z wyższego tiera to w essentialu masz ja już przypisana na zawsze. Nic nie ucieknie. Lepsze takie rozwiązanie niż szrot jak w goldzie.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Przecieki się potwierdziły. Evil Dead sprawdzę, bo podobno dodali coś singlowego do gierki. Mafia i Olli też na propsie. 

Opublikowano
  • Autor

Those who redeem the 20 PS4 games will still be able to access them, as long as they remain subscribers

Opublikowano

Dali by do klasyki Gran Turismo 1&2 :wub:. Tym bardziej w GT2 bym pograł bo nigdy nie dane mi było. 

Opublikowano
Godzinę temu, wojtas011 napisał:

Akurat w czerwcu chciałem kupić ps5 specjalnie dla tej usługi

To kup w lutym. Akurat ograsz te kilka gierek co tam jest. Do czerwca na loozie się wyrobisz. 

Ja to mówił Romek Polański

Spoiler

po co czekać?

Opublikowano

Wystarczy dodać je do swojej biblioteki i będą w niej "na stałe" dopóki opłacasz abonament. @wojtas011 zaloguj się u kolegi na PS5 i dodaj sobie.