Opublikowano 5 grudnia 20222 l Mem z Crashem? Nieodzownie Ktomaczas. Jakby co wersja na Xboxa (priorytetowa) i Switcha (drugi wybór), jeśli w którejś grupie zabraknie Ci zawodników do rywalizacji to możesz mnie tam obsadzić. Natomiast jeśli trzeba będzie wybrać jedną wersję pod groźbą kary śmierci to Xbox.
Opublikowano 7 grudnia 20222 l Autor Zapowiada się POTĘŻNIE osadzone losowanie po 2-3 zawodników na konsolę. W ogóle może kogoś to zainteresuje, ale pluszowy Crash ze zdjęcia dołącza do listy bonusów. Jest tylko jeden, więc w razie czego kto pierwszy, ten lepszy. Maskotka jest nowa, z folii wyciągnięta tylko na potrzeby zdjęć.
Opublikowano 7 grudnia 20222 l NO TERAZ TO CHCE WZIĄC UDZIAŁ I ZGARNĄĆ TEN BONUS! Wersja jedyna prawilna, Crash to dziecko SONY! Drugi wybór w razie czego to te padło Switch.... Edytowane 7 grudnia 20222 l przez WisnieR
Opublikowano 7 grudnia 20222 l Pierwszy wybór Xbox, drugi Nintendo Jeszcze honorable mention w postaci statusu kolegi @Czoperrr Edytowane 7 grudnia 20222 l przez ProstyHeker
Opublikowano 9 grudnia 20222 l W dniu 7.12.2022 o 10:36, Kmiot napisał: Zapowiada się POTĘŻNIE osadzone losowanie po 2-3 zawodników na konsolę. W ogóle może kogoś to zainteresuje, ale pluszowy Crash ze zdjęcia dołącza do listy bonusów. Jest tylko jeden, więc w razie czego kto pierwszy, ten lepszy. Maskotka jest nowa, z folii wyciągnięta tylko na potrzeby zdjęć. Ta maskotka jest tak bajer, że zaraz pewnie więcej ludzi dołączy dla niej. Więc w międzyczasie wystartowałbym po wersję PS4 (1) lub Switch (2) mem z życia wzięty bo tak miałem przy tym remastered trilogy
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Autor Myślę, jak to rozwiązać, aby uniknąć zamieszania i chyba już wiem, ale póki co zostawię to dla siebie, hehe. Generalnie możemy uznać, że dzisiaj o 20:00 zamykam listę chętnych, bo potrzebuję trochę czasu na poczynienie przygotowań i musze wiedzieć na czym stoję. Najpewniej wyniki będą dopiero w poniedziałek/wtorek, bo raczej jutro nie uda mi się wszystkiego ogranąć. Więc jesteśmy na łączach.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak powiedziałem, tak jestem. Z lekkim poślizgiem, ale przewidzianym. Standardowo proszę nie wołać zwycięzców. Poniższe posty mogą zawierać spoilery.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Nie mam farta do tych batlów rojalów Gratsy dla wygranych i dla Kmiota, iście crashowa otoczka
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Autor Tak jak wspomniałem w filmie: zapraszam tutaj, albo na PM pierwszego zwycięzcę z wyborem wersji gry + ewentualną nagrodą bonusową. Potem drugie miejsce, który może zrezygnować z nagrody, jeśli pierwsze miejsce mu ją zabrało. Unika tym samym bana na kolejne losowania. Z tego co widzę, jest pewien konflikt, więc możliwe, że do głosu dojdą też miejsca spoza podium. Będę informował na bieżąco.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Autor Zwycięzca wybrał wersję na Nintendo Switch, a jako nagrodę bonusową maskotkę Crasha, więc te dwa fanty wylatują z listy. Zostało PS4 i Xbox. Zapraszam drugie miejsce do wyboru nagrody + bonusu.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Nie brałem udziału, ale kosmos otoczka, jabłka, rękawice, pudło, naklejki, jajebie xD Nie wierzę, że można tyle czasu poświęcać dla ludzi z internetu =)
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Iście Crashowe losowanie, bratki dla zwycięzców i dla Kmiota za pomysłowość.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Wyszło bajer, jak zawsze. Super cosplay i mega klimacik wprost z crasha. Jeszcze pychota jabłka:) Wielkie dzięki za organizacje i gratulacje dla pozostałych zwycięzców.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Szacunek za pomysł i wykonanie, filmik sztos, a pomysł z cosplayem w punkt z klimatem Dziękuję za miłą niespodziankę w tym świątecznym okresie oraz gratulacje dla pozostałych zwycięzców Edytowane 13 grudnia 20222 l przez Badus
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Nie mogę uwierzyć, co żeś odjebał. Początkowo myślałem, że manewrujesz Spoiler maskotką jak marionetką.