Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Fajnie jakby już na ps6 nie tworzyli SP3 tylko coś innego. Ale raczej nie ma innej opcji.Service Pack 3 na pewno wyjdzieCzyli kwiecień, wrzesień, GTA i Intergalactic w takim razie okno marzec-kwiecień 2027, a potem to już nikt nic nie Wie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 września Phantom Blade Zero a 15 Wolverine. Bez sensu jak dla mnie ze strony Sony.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie tak dawno skończyłem SP2, ale niektóre dialogi i sytuacje trochę mroziły krew w żyłach z żenady. Ciekawe czy tutaj się ogarnęli.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Sebas napisał(a):Nie tak dawno skończyłem SP2, ale niektóre dialogi i sytuacje trochę mroziły krew w żyłach z żenady. Ciekawe czy tutaj się ogarnęli.Ja dopiero zacząłem grac, ale juz musze sie z Tobą zgodzić, a to nie wróży najlepiej rosomakowi. Ja wiem, ze spajdi morales to pomocny pajączek z sasiedztwa, ale umawianie gejów w szkole na studniówkę to ciarki żenady. No obyśmy sie mylili.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Intergalactic w takim razie okno marzec-kwiecień 2027, a potem to już nikt nic nie Wie.Rozumiem że podajesz okno na drugi trailer? Czy jesteś optymistą i czekasz na gameplay?!
Opublikowano 28 minut temu28 min Najbardziej to się będzie kłócić moc Rosomaka- on powinien jednym ciachnięciem zabijać, ale wiadomo, że w taki samograj nie pójdą. A to ogłoszenie premiery to faktycznie to wyskoczyli jak filip z konopii. Pewnie standardowo dostaniemy kolekcjonerkę jak w SM2.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Sporo osób podejrzewa, że skoro Wolverine ma premierę w połowie września, to Sony dostało już jakieś wewnętrzne potwierdzenie od Rockstara, że listopadowa premiera GTAVI tym razem się utrzyma i dlatego chcą wypchnąć rosomaka jak najwcześniej i stąd to nagłe randomowe zaklepanie daty. Ma to jakiś sens. Jeśli gta faktycznie nadchodzi to można się spodziewać wielu ogłoszeń na okres wrzesień-październik. Na listopad pewnie mało kto będzie chciał się pchać.