Opublikowano wczoraj o 18:42 1 dzień 9 września Phantom Blade Zero a 15 Wolverine. Bez sensu jak dla mnie ze strony Sony.
Opublikowano wczoraj o 18:43 1 dzień Nie tak dawno skończyłem SP2, ale niektóre dialogi i sytuacje trochę mroziły krew w żyłach z żenady. Ciekawe czy tutaj się ogarnęli.
Opublikowano wczoraj o 18:47 1 dzień 1 minutę temu, Sebas napisał(a):Nie tak dawno skończyłem SP2, ale niektóre dialogi i sytuacje trochę mroziły krew w żyłach z żenady. Ciekawe czy tutaj się ogarnęli.Ja dopiero zacząłem grac, ale juz musze sie z Tobą zgodzić, a to nie wróży najlepiej rosomakowi. Ja wiem, ze spajdi morales to pomocny pajączek z sasiedztwa, ale umawianie gejów w szkole na studniówkę to ciarki żenady. No obyśmy sie mylili.
Opublikowano wczoraj o 20:20 1 dzień Najbardziej to się będzie kłócić moc Rosomaka- on powinien jednym ciachnięciem zabijać, ale wiadomo, że w taki samograj nie pójdą. A to ogłoszenie premiery to faktycznie to wyskoczyli jak filip z konopii. Pewnie standardowo dostaniemy kolekcjonerkę jak w SM2.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 17 godzin temu, Bielik napisał(a):Ja dopiero zacząłem grac, ale juz musze sie z Tobą zgodzić, a to nie wróży najlepiej rosomakowi. Ja wiem, ze spajdi morales to pomocny pajączek z sasiedztwa, ale umawianie gejów w szkole na studniówkę to ciarki żenady. No obyśmy sie mylili.Wydaje mi się że oni doskonale wiedzą że klimat musi być inny. ND potrafiło zmienić klimat między Uncharted a Last of Us, oni również dadzą radę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale poszła moderacja tutaj xD. 19 godzin temu, Sep napisał(a):9 września Phantom Blade Zero a 15 Wolverine. Bez sensu jak dla mnie ze strony Sony.Phantom Blade to nie ich gra, poza tym coś mi się wydaje, że jeszcze z raz to Koreańce przesuną.