Opublikowano 24 lutego24 lut 9 września Phantom Blade Zero a 15 Wolverine. Bez sensu jak dla mnie ze strony Sony.
Opublikowano 24 lutego24 lut Nie tak dawno skończyłem SP2, ale niektóre dialogi i sytuacje trochę mroziły krew w żyłach z żenady. Ciekawe czy tutaj się ogarnęli.
Opublikowano 24 lutego24 lut 1 minutę temu, Sebas napisał(a):Nie tak dawno skończyłem SP2, ale niektóre dialogi i sytuacje trochę mroziły krew w żyłach z żenady. Ciekawe czy tutaj się ogarnęli.Ja dopiero zacząłem grac, ale juz musze sie z Tobą zgodzić, a to nie wróży najlepiej rosomakowi. Ja wiem, ze spajdi morales to pomocny pajączek z sasiedztwa, ale umawianie gejów w szkole na studniówkę to ciarki żenady. No obyśmy sie mylili.
Opublikowano 24 lutego24 lut Najbardziej to się będzie kłócić moc Rosomaka- on powinien jednym ciachnięciem zabijać, ale wiadomo, że w taki samograj nie pójdą. A to ogłoszenie premiery to faktycznie to wyskoczyli jak filip z konopii. Pewnie standardowo dostaniemy kolekcjonerkę jak w SM2.
Opublikowano 25 lutego25 lut 17 godzin temu, Bielik napisał(a):Ja dopiero zacząłem grac, ale juz musze sie z Tobą zgodzić, a to nie wróży najlepiej rosomakowi. Ja wiem, ze spajdi morales to pomocny pajączek z sasiedztwa, ale umawianie gejów w szkole na studniówkę to ciarki żenady. No obyśmy sie mylili.Wydaje mi się że oni doskonale wiedzą że klimat musi być inny. ND potrafiło zmienić klimat między Uncharted a Last of Us, oni również dadzą radę.
Opublikowano 25 lutego25 lut Ale poszła moderacja tutaj xD. 19 godzin temu, Sep napisał(a):9 września Phantom Blade Zero a 15 Wolverine. Bez sensu jak dla mnie ze strony Sony.Phantom Blade to nie ich gra, poza tym coś mi się wydaje, że jeszcze z raz to Koreańce przesuną.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Sam w to nie wierzę ale podoba mi się. Poprzednie pokazy były mocno średnie a tu wygląda jak coś w co chętnie zagram nawet jeżeli wyjdzie z tego reskin Spidermana z większą ilością krwi i gore (no to akurat bardzo na plus).
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Oprócz brutalności, na razie bez większego zachwytu. Też rzuciła mi się w oczy dziwna/słaba oprawa graficzna.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Na pewno lepiej to wygląda niż na poprzednim gameplayu, a że lubie Rosomaka, to może nawet day1 wjedzie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Pierwszy pokaz dużo lepszy. Ten mehh totalny i faktycznie, albo wybrali najbrzydszą lokacje, albo grafa średnia.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Cinematic experience over 9000, aż się zmęczyłem. Z tą krwią to trochę przesadzili :)
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tak mi się wydawało, że ta pizda mignęła przez sekundę w tej pokazówce
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jakoś bez szalu, wyglada fajnie i do pogrania, ale widać dużo naleciałości że Spider-Mana w systemie walki. Myślałem że jednak będzie ciut inaczej, nie wiem, nie kupili mnie do końca.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kompletne zero emocji, walka wygląda jak klikanie 2 przycisków, zbyt dużo tu przyklejania do przeciwników i qte, liczyłem na coś bardziej technicznego. Do tego regenracja stroju to jakiś żarcik, no ale pewnie każdy by na streamach latał specjalnie na golasa.Nigdy nie lubiłem x-menów, a tu nic mnie nie przekonało, dodatkowo nie widzę tu 9/10, tylko 7,5/10. Zdecydowanie trzeba było siły przenieść na Spidermana 3, tam przynajmniej fabularnie będzie gorąco.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Insomniaci niestety stanęły w miejscu jeśli chodzi o tworzenie gier, każda ich gra od pierwszego pająka jest robiona na identycznym schemacie. Wtedy, pierwszy raz, jeszcze może w przypadku Moralesa to było fajne ale mamy kolejną grę po latach, która wydaje się po prostu reskinem pająków. Mnie niestety to nie kupiło, ale mam też już trochę dosyć tych gier z uniwersum Marvela.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Oprawa oprawą. Mnie zastanawia pętla gameplayowa bo tu mieliśmy wycięty fragment z akcją typowo.Bo w pająku było przyjemne bujanie po mieście, a ciekawe jak tu wypełnione będzie to wszystko, oby nie jakieś bieganie i przesuwanie dźwigni/wciskanie przycisków
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Niestety w dalszym ciągu nie wygląda to zbyt ekscytująco.Poruszanie się to wiadomo, że będzie gorsze od Pająka, i pójście w otwarty świat tylko grze zaszkodzi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak dla mnie spoko to wyglądało, pobiegał bym wolverinem i poszlachtował no ale konsoli dla takiej gry raczej nie kupię.Designy postaci trochę słabe.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak pisałem wczoraj, wygląda nawet fajnie i jak sie uda i nie zapomnę to za 15 lat chętnie zagram. Fajne gore i obrażenia na wolverinie tylko czy pod koniec gry będzie latało sie golasem skoro niszczy sie strój??
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Jak pisałem wczoraj, wygląda nawet fajnie i jak sie uda i nie zapomnę to za 15 lat chętnie zagram. Fajne gore i obrażenia na wolverinie tylko czy pod koniec gry będzie latało sie golasem skoro niszczy sie strój??Strój już sie sam naprawił po sekwencji z motorem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 godzin temu, Rooofie napisał(a):Tak mi się wydawało, że ta pizda mignęła przez sekundę w tej pokazówce Bez kitu, ona jest w co drugiej grze teraz, drugi troy baker ;d
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Spider-Many bardzo mi się podobały i miło je wspominam, ale tutaj nadal nie jestem przekonany. Po dwóch minutach już trochę miałem dość oglądania tego skakania od przeciwnika do przeciwnika tylko po to, by obejrzeć jak leje się krew.