Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy VII Rebirth

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 168,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mieliście kiedys tak, że patrząc w krótkim odstępie czasu na: - pluszowego krokodyla swojego dziecka - sweterek i buty (również dziecka) - stary lampion rdzewiejący na balkonie - n

• Japoński dev kolejny raz ratuje gaming.  

• lothronik
    lothronik

67 dni lub - jak kto woli - 175 godzin...   ...to czas, jaki był mi potrzebny by zdobyć platynkę w Rebirth!   Nie mam w zwyczaju "chwalić" się moimi platynkami, więc mam nadzieję,

Opublikowano

No i elegancko. Potężna Japonia dostarcza kolejną świetną grę w tym roku, a to dopiero koniec lutego :obama:

Opublikowano

Nie mieć PS5 w 2024 r. to kiepski pomysł.

Opublikowano

Spadnie pewnie do 93/100, może 92/100, czyli pomiędzy FF IX (94), a FF X i XII (92).

Ale jest to pierwszy singlowy Final Fantasy tak doceniony w branży od XII (2006), czyli od 18 lat i pierwsza singlowa gra Square Enix od Nier Automaty (2017) z ocenami 90+.

Można powiedzieć, że po latach przyzwoitości dowieźli wreszcie tego Finala, którego chcieli, wielkiego z contentem na 100h i masą wszystkiego :). 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
6 minut temu, smoo napisał:

image.png.6db0a11580eb53076455f8e91c92f8ef.png

2 godziny temu, smoo napisał:

Wywalone cohones na graficzna dramę oraz wywalone cohones na recki. Polecam taki styl życia.

Opublikowano

Wyglada na to, że to jest w końcu final fantasy o jakim wielu, w tym ja, marzyło od czasów PS2. Cos pieknego, wygląda na to że Square to w końcu zrobilo. :banderas:

Opublikowano

Nie wiem jak ja wytrzymam ten tydzień, rozdupi mnie chyba.

Opublikowano

Ciekaw jestem opinii grających czy to jednak nie dmuchanie balona i mamy pierwszy mocny powód do kupna ps5

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał:

Ciekaw jestem opinii grających czy to jednak nie dmuchanie balona i mamy pierwszy mocny powód do kupna ps5

Prawdopodobnie nie, zresztą sneak peaki zajebistości były w demach.

Taktyczna jak nigdy, dużo questów, minigier, party memberów i przy tym dalej efektowna jak XV, VIIR i XVI :). 

Opublikowano

A to na pc tego nie będzie? Po co kupować PS5, skoro za pół roku będzie wersja PC gdzie nikt nie będzie się martwić pikselozą w trybie wydajności?

Opublikowano

Ok nie spodziewalem sie az takiej oceny. Dla mnie w ciemno 100/100 ale i tak.

Opublikowano

Nawet negatywne recenzje (8/10) są zaskakująco pozytywne w praktyce. Głównie niektórzy nie lubią tego że jest tyle standardów open world, wieze odkrywające teren, zbierz na każdym obszarze 50/50 pipindyków, itd. Ponadto nagrody za te poboczne zadania są podobno bardzo dobre. Ale ja grając w Remake chciałem tylko więcej, jestem psychofanem Xenoblade, więc nie podejrzewam że tak to odczuję. Więcej walk zwłaszcza bym chciał, a walka tutaj brzmi dobrze, plus gra daje wiele okazji by wymiksowac cały skład w każdej możliwej konfiguracji trzech osób.

Opublikowano
Teraz, ogqozo napisał:

Nawet negatywne recenzje (8/10) są zaskakująco pozytywne w praktyce. Głównie niektórzy nie lubią tego że jest tyle standardów open world, wieze odkrywające teren, zbierz na każdym obszarze 50/50 pipindyków, itd. Ponadto nagrody za te poboczne zadania są podobno bardzo dobre. Ale ja grając w Remake chciałem tylko więcej, jestem psychofanem Xenoblade, więc nie podejrzewam że tak to odczuję. Więcej walk zwłaszcza bym chciał, a walka tutaj brzmi dobrze, plus gra daje wiele okazji by wymiksowac cały skład w każdej możliwej konfiguracji trzech osób.

To miksowanie było w demo 2 już i jest to zrobione po prostu zajebiscie :). 

Opublikowano

Recki są to i ceny wyjebalo o +20 zł na allegro :cebula:

Opublikowano

Obejrzalem recke easy allies i fightingcowboy, no co tu gadac dowiezli w chuj. Wychodzi na to, ze to jrpg ostateczny (do premiery trojki)

Opublikowano
Teraz, Ölschmitz napisał:

Obejrzalem recke easy allies i fightingcowboy, no co tu gadac dowiezli w chuj. Wychodzi na to, ze to jrpg ostateczny (do premiery trojki)

Bez większych spojlerów, można oglądać?

Opublikowano
2 minutes ago, YETI said:

Bez większych spojlerów, można oglądać?

Tak nic wielkiego nie ma co braklo w trailerach. Jakies minigierki itd