Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 7.05.2019 o 10:06, Labtec napisał:

PS2 Retro Night

Ściany pomalowane, wszystko podlaczylem, scart-switch i hdmi za tv wiec nie ma żadnych braków gniazd

Zna ktoś może namiar (sklep internetowy) na podobną, niekoniecznie taką szafeczkę? Kluczowe są tutaj zamykane drzwi szklane do trzymania za nimi konsoli/konsol.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano
3 godziny temu, krzyhu923 napisał:

Zna ktoś może namiar (sklep internetowy) na podobną, niekoniecznie taką szafeczkę? Kluczowe są tutaj zamykane drzwi szklane do trzymania za nimi konsoli/konsol.

Ikea ma wiele podobnych mebli, na pewno coś znajdziesz.

Opublikowano
4 godziny temu, kes napisał:

Ikea ma wiele podobnych mebli, na pewno coś znajdziesz.

Tak, moje mebelki sa z IKEA, dobierasz se rozmiary, typ drzwi itp,itd

obok mam szafy stojące, tylko górną część ma szybę, dolna część bez, to tam są kable, pady i inne duperele pochowane

Vnu9SRu.jpg{

Edytowane przez Labtec

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W końcu dorobiłem się gierco rumu. Brakuje jeszcze tylko listew przypodłogowych żeby kable idące do tylnych głośników schować i będzie git. W dalszych planach są modyfikacje siedzisk ale na razie pufy sako dają radę. Wygluszenie też robi sporą różnicę, głównie w redukcji pogłosu i dudnienia. Jestem zadowolony. 

IMG-20190816-211655-1190x1587.jpg

IMG-20190816-212915-1587x1190.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dwie mini gierki które pełnią funkcję ozdobną w moim game roomie. Niestety przez lata plastik pożółkną i nie pasował do białych mebli i czarnych konsol. Mając chwile czasu tchnąłem nieco życia i hi-endowego wykończenia w tych staruszków. Jak przyjdą baterie to odpale czy zabieg nie odbił się na funkcjonalności. 

tXPtayB.jpg

E:

Edytowane przez Dud.ek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czas się pochwalić HC Roomem po przeprowadzce :D 

Sou3PhL.jpg

Xbox One X i LG OLED B8, te rzeczy mam już od dawna, głośniki i kolumny to dość stary sprzęt ale zregenerowany, amplituner Denon X1500H

RayLzMZ.jpg

No i to na co mogłem sobie pozwolić dopiero teraz - Playseat Evolution

SqpLyJY.jpg

5uvbE7j.jpg

EAzqBNN.jpg

pjpRRBG.jpg

zestaw Thrusmtasera miałem już wcześniej ale używałem Wheel Stand pro. Kiera to Thrusmtaser TX Wheel, pedały T3PA Pro i skrzynia biegów TH8A

jak się teraz bosko jeździ w Forzę i Wreckfest to nie pytajcie, zaraz odpale też Dirta :banderas: 

a jak chce pograć tylko to w łatwy sposób mam wygodny fotel z podstawką na piwo xD

IpyFOfr.jpg

Opublikowano

No ten stand w salonie to na pewno pussy magnet

Spoiler

Tak powaznie - zazdro - mnie by żona wyrzuciła z tym na balkon w 15 minut xd

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Uuuu sfatygowany ten playseat. To dobry znak :) dużo grania. Dobrze ze miesci sie w pokoju gracza.

Opublikowano
W dniu 28.09.2019 o 09:37, u55r napisał:

Uuuu sfatygowany ten playseat. To dobry znak :) dużo grania. Dobrze ze miesci sie w pokoju gracza.

sfatygowany po parugodzinnej sesji :) znowu chęć na jeżdżenie wróciła

@chris85 wyobraź sobie że dopiero niedawno zdjąłem plastikowe osłonki z kabla optycznego xDDD bo coś mi nie łączyło, a słuchawki mam rok gdzieś

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
17 godzin temu, Ukukuki napisał:

Patrzcie jaki fajny obraz dostałem do swojej jaskini

Trochę mały ten obraz w porównaniu do ramy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z braku pomysłu gdzie wrzucić fotkę malutkiej kolekcji figurek, robię to tutaj. Z prośby @XM. , w innym przypadku bym nie wrzucał, bo raczej ludzie normalni się tym nie interesują. :pawel:

Spoiler

tXTBHeT.jpg

Normalnie stoją w różnych miejscach, ale muszę przyznać, że w kupie raźniej. :notbad:

Chyba znane postacie, jedynie co to ta wróżka może być mniej znana, a jest to Tiki z Dragon's Crowna.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

KrtZOU8.jpg

Opublikowano

Osoby normalne są uprzejmie proszone o nie komentowanie mojego postu. Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam.

:rotfl:

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

Wszystko znam o prócz tej cycatej z zielonym mieczem. 

Z mojej gierki życia, czyli Xenoblade 2. :)

Opublikowano

stulejniqs :potter:

Tali :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, ireniqs napisał:

Z mojej gierki życia, czyli Xenoblade 2. :)

Nie gram w jRPG więc dlatego nie czaiłem ale figura spoko.  Tiki to jest z jakiegoś limitowanego wydania? 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał:

Nie gram w jRPG więc dlatego nie czaiłem ale figura spoko.  Tiki to jest z jakiegoś limitowanego wydania? 

Nie. Kupowana oddzielnie, sprowadzona prosto z Japonii.

Zresztą jak wszystkie figurki.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Widzę, że spódniczka nie wróciła na swoje miejsce i gdzieś odłożyłeś. :isee: Plus.