Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie łowy z około półtora miesiąca. W końcu się udało zamknąć temat serii Suikoden na PS2. Okage dość mało znane w Europie, a fajny RPG do polecenia. Gungrave'a jedynkę szukam, może ktoś coś? No i gruby drop gier na PS1 wpadł. Powoli zamykam kolekcję gier na szaraka, jeszcze tak z 60 tytułów i mam komplet tego co chce.  C:-)

X2j5kE3.jpg
mJAeJTI.jpg

Opublikowano

hDnFIFX.jpg

Mam i ja. :obama: 

Opublikowano

Teraz większość gier na PC nie ma płyty w pudełku? Jaki jest sens wtedy kupować pudełko zamiast od razu cyfrę? :philosoraptor:

Opublikowano

Ta Coca Cola :banderas:

Opublikowano

No i wreszcie nastąpił wysyp tego mesjasza w temacie. Panowie, koniecznie podzielcie się wrażeniami jak już uda się Wam pograć ciut więcej.

Opublikowano

cc5155a27_qawqnnw.jpg

Oczywiście gierki i miłe bonusy prosto od @Dave Czezky i jego ludzi, bo należy wspierać forumową brać.

Naklejki z Animal Crossing z jakimiś przećpanymi zwierzakami (będą w sam raz na tornister) i brelok demona z gitarą - ponoć z nowego Dooma.

Opublikowano

Perfectblue jak zawsze dostarczyło. W tym sklepie klient naprawdę dostaje to czego oczekuje :obama:

GuLFzGY.jpg

Tak jak pisał @Amer wyżej właśnie nastąpił wysyp mesjasza w temacie.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Dzisiejsza dostawa. Do grania solo lub z żoną :cool2:

KFeS7lX_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Opublikowano

oioi :banderas:

qIn33cU.jpg

Opublikowano

fXvcfTC.jpg

+ mały update tv, było tak:

Spoiler

6GpxvoW.jpg

jest:

Spoiler

PCOkYB3.jpg

oraz wymieniłem w końcu laptopa na coś na czym można od czasu do czasu w coś pograć :D

31GBtj6.jpg

Opublikowano

Q8Skh8C.jpg

Opublikowano

Zakupy z ostatnich trzech/czterech miesięcy:

IMG-20191117-073016.jpg

Lucek kupiony w Media Markt w Dreznie (nie mogłem się oprzeć Steelbook'owi)

IMG-20200322-130949.jpg

Trochę dobra od @Dave Czezky i zakupiony Steelbook Shenmue III na alledrogo

IMG-20200322-130828.jpg

Opublikowano

50-AFB6-D8-A904-42-C8-A350-C09-B324-C6-A
arcade stick HORI. To już mój drugi AS do PS4. Poprzedniego Madcatza za 1200 zł skopałem, rozwaliłem młotkiem (części Sanwy sobie zostawiłem ofc) i wyrzuciłem. Ten za 630 zł sprawia wrażenie solidnej konstrukcji (w odróżnieniu od (pipi) MC), posiada touchpad i chowany przycisk option oraz gniazdo słuchawkowe. Nie skrzypi a jego obudowa nie rusza się jak MC bo nie otwiera się jednym przyciskiem a trzeba użyć śrubokręta. Ogolnie już na wstępie jestem zadowolony. Najwyżej kiedyś wymienię przyciski i gałkę na Sanwę.

Doom 4 - wiadomo. Wziąłem od Czezkiego bo Mediamarkt pozamykane. Kupiłem też abonament roczny Sony żeby się w multi pobawić. Też w Perfect Blue (stick natomiast był z ALeGros lol).

Opublikowano

Mam dokładnie taki sam stick. Doooobra rzecz, katowany mocno od ponad roku i w gruncie rzeczy nadal sprawia wrażenie (i działa) jakby był świeżo wyjęty z pudełka.

Opublikowano

Ja nie spodziewałem się, że to bydle jest takie wielkie! Tak jak napisałem najbardziej odpowiada mi konstrukcja. Teraz większość sticków otwiera się za pomocą przycisku i możesz zajrzeć do wnętrza. Jest to wygodne rozwiązanie jeśli chodzi o customizację, niestety jakość wykonania pozostawia często wiele do życzenia. Przez niedopasowanie plastikowych elementów po prostu czuć jak podstawa przemieszcza się pod dłońmi, chrobocze i efekt jest ogólnie słaby. Tutaj jest wszystko idealnie (jak za starych czasów). Co prawda jestem przyzwyczajony do grania na drążkach Sanwy ale myślę, że do z tą Hayabusą też się z czasem oswoję.

Opublikowano

U mnie znowu wpadło trochę zielonej klasyki.

PGSZher.jpg

Opublikowano

Ajj Team Fortress 2 to zacna sieciówka, trochę godzin przy niej spędziłem. Na X360 jeszcze jakieś serwery działają?

Opublikowano

Tydzień czekałem na Dooma.....

Wbiłem na Allegro po TR, a tutaj wpadły 2 części Destiny, Deus Ex. Gry po 18zl folia, na półeczkę do postawienia. Jak za paczkę fajek. 
1QGh0SJ_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f