Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Jak postawisz pionowo. 

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chyba trochę za dużo ... 

biwbnQg.jpg

Opublikowano

Godzinę temu, mushabelly napisał:

Chyba trochę za dużo ... 

biwbnQg.jpg

Następnym razem weź coś z Mario.

Opublikowano

Jutro wolne, żona z córką wyjechały, lodówka pełna żarcia i mesjasz :banderas: ....nie wychodzę z domu do piątku (w piątek do pracy).6a1bd4aac4c20a448d4ba8a874bf710e.jpg

Opublikowano

Dziś przyszedł do mnie kolejny zamówiony jakiś czas temu ultra-rzadki sztos na PS2. Powinienem się cieszyć z tego faktu, a czuję się trochę jak złodziej. Czekałem na tą grę dwa miesiące, pisałem maile do sklepu z pretensjami, że mi ją zgubili (nie było zmian w trackingu przez blisko dwa miesiące), zażądałem zwrotu pieniędzy i co teraz jak kasę zwrócili a grę mam w domu? Oddać im zwrócone pieniądze?

https://cdn.discordapp.com/attachments/475433794455732236/732157795750641727/IMG_20200713_105054.jpg

Opublikowano
45 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

To już kwestia twojego sumienia, nie zrobiłeś tego specjalnie. Brałeś przez Ebay?

Nie zrobiłem. Kupowałem przez sklep, o którym w życiu nie słyszałem (eStarland), ale oferowali grę o wiele taniej niż przykładowo można ją znaleźć na eBayu, więc chciałem sprawdzić. Kupuję od szesnastu lat i to jest pierwszy raz, gdy tracking umarł na dwa miesiące. Napisałem już maila do nich, bo to nie ich wina, że ktoś przetrzymał grę w centrum dystrybucji przez tak długi czas.

Opublikowano

6WmmbJo.jpg

H41MHxJ.jpg

Pstryczkowa kolekcja się rozrasta :p Na pierwszy ogień poszły Armsy na imprezie, jest ogień.

Opublikowano

W sklepie zastanawiałem się między AC: Origins i Spidermanem. Po 5 minutach zadumy, poprosiłem o Wasteland 2. Sprzedawca patrzył się na mnie trochę dziwnie.

108108024_276530366914446_35132372327218

Do tego długi weekend, więc yerbka, a potem może jakieś piwko hehe

Opublikowano

20200715-144229.jpg

Jako że mój syn ma wkrótce urodziny, postanowiłem mu kupić konsolę PS4 aby mi nie podbierał mojej (nie rozwalając przy okazji headsetu). Jako że w niskim zakresie cenowym jaki mnie interesował, była tylko bieda wersja z grą Tlou2 to wziąłem bo jemu i tak lepszej nie trzeba. Dla starego zatem zostaje Tlou 2 a dla młodego Minecrafty i GTAV. Przy okazji zgarnąłem fajną figurkę Tiny z B3, która zasili moją pokaźną kolekcję statuetek :)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Co to za laptop?

Służbowy dell ;)

Opublikowano
9 godzin temu, Ludwes napisał:

INCLUDES REVERSIBLE COVER ART

Taka trochę biedna ta alternatywna okładka.

Opublikowano

Pierwszy raz uczestnicze w czyms takim jak nocna premiera. To jest fajne.:ohboy:

20200717-000340.jpg

Opublikowano

To ja drugi raz.

Nie kłamali, 00:01 odebrane.

LZldarU.png

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

O kuźwa! Ale piękny cover :fsg:

Polska wersja i bez tej wielkiej, biało-czerwonej Sony-lochy :woot:

Zapomnieli, czy jak? 

Opublikowano

Euro nie popisali się i porysowany Steel dali... pójdzie zaraz reklamacja

YHXR4KC.jpg