Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Namieszali, bo na początku generacji każda gra na płycie była w wersji XOne, a wersja Series X do pobrania. Dopiero później pojawiły się osobne wydania dla starego Xbox One i nowego Series X.

cf31c1234027aad01122053d5057.thumb.jpg.67d6237e3a63d2c9208de9612a48a3d7.jpg

Opublikowano

Gram ostatnio w Kena i muzyka w tej grze przywróciła wspomnienia z dosyć mocno przeciętniej platformówki na PC pod tytułem Akimbo. Szybkie wyszukiwanie na allegro i jest jeden komplet z z angielską okładką. Dobrałem jeszcze coś żeby wysyłka była darmowa. Trochę więcej się dobrało :reggie: W sumie sama klasyka którą kiedyś się piraciło, no może z wyjątkiem Heroes VI. 

Pełniak chyba wylądował w jednym z numerów Cybermycha. 

CCAD8DCD-B8A3-48B7-80D4-63B2721317EC.thumb.jpeg.beb8127dee5cd23d1280f302b03e12f1.jpeg

Opublikowano

W Akimbo akurat kiedyś było grane. Człowiek był młodszy i nie miał w co grać, dlatego nawet drewniane mechaniki wchodziły jak należy :)

Oprócz tego Lew Leon, czy Gruntz nawet nie pamiętam z jakich gazet były te giery.

Opublikowano

No wiadomo, mama z kiosku przyniosła to się grało :wub: 

Ja najlepiej wspominam Jazz Jackrabbit 2 i dodatek świąteczny, Kapitan Pazur, Rayman 2 i 3, Psychonauts, Mario and Luigi DOS oraz porty z amigi i mega drive. No i kultowe mame32, setki godzin w tym spędziłem, dzięki temu znam całą klasykę lat 80 i 90, nawet gierki z Vectrexa które do dzisiaj dobrze się trzymają.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja ostatnio zakupilem pad do switcha/PC od 8bitDo i pomecam mocno. Masa fajnych opcji, mega wygodny i elegancki za dobra kasespacer.png

Opublikowano

Czy to jest ta ich ostatnia świeżynka? Jak wrażenia w porównaniu do Pro Controllera?

Opublikowano

Uzupełniam zaległości. Czekałem z tymi grami do kupna nowego tv. Teraz można ogrywać :wub: 

Przy okazji wpadł zegarek.

IMG_20230207_123548040.jpg

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
9 minut temu, Badus napisał:

Czy to jest ta ich ostatnia świeżynka? Jak wrażenia w porównaniu do Pro Controllera?

Analogi z efektem halla (elimunuja drift) dzialaja mega przyjemnie. Spusty sa analogowe. Do tego jest apka, ktora mozna ustawic "martwa strefe" w spustach, sile wibracji czy galek analogowych. 

Opcja mapowania lopatek i robienia makro. Jak za 320zl to pad przebija proCona. 

Na luzie wybudza sie konsole guzikiem lub potrzasajac padem. Ma 3 profile ustawien do zmian. Krzyzak jest bardzo precyzyjny. W sumie nie mysle o powrocie do procontrollera. Do tego stacja dokujaca bardzo ladnie sie prezentuje i podczas ladowania oswietla spod białą poswiatą. Akumulator ponad 20godz trzyma. Jedynie czego mu brak to HD Rumble (choc wibracje ma bardzo przyjemne) oraz czytnik Amiibo

Edytowane przez maniekboy

Opublikowano

Trochę spontaniczny zakup, bo od paru lat staram się nie kupować gierek w pudełku, ale na nowym sprzęcie chciałem przetestować jakaś świeżynkę.

Przy okazji odkopałem pierwowzór kupiony 14 lat temu jako używka, więc tym razem kupiłem nówkę.

Remake będzie również wycalakowany jak oryginał.

image.thumb.jpeg.149b2462dbe442e1cee3f7a390c721f5.jpeg

Opublikowano

No to jedziemy, jestem podekscytowany po tych wszystkich reckach 

20230208_171845.jpg

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

Nom, do zobaczenia w Hogwarcie.

1615938334_IMG_20230209_1126312.thumb.jpg.1f528916bdbfed81c7b5a9ddc81c91dc.jpg

Opublikowano

:wub:

IMG_20230209_143026.jpg

Opublikowano

A nie można go oddać? I tak nie wygląda na zachwyconego.

Opublikowano
2 godziny temu, Homelander napisał:

Nienawidze kotów

Czemu nienawidzisz kotów?

Opublikowano

wykorzystaly go jak byl maly.

Opublikowano

Kociarze tfuuu...jeszcze mi się podobają ich teksty, że koty są super i kupują ragdolla bo ma charakter jak pies xddddd no zayebiscie kupujesz kota o cechach psa zamiast po prostu kupić psa xdddd