Opublikowano 8 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno nic zielonego na półeczkę nie wpadło:
Opublikowano 9 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatni hit Gameboy, którego nie miałem a zawsze chciałem.
Opublikowano 10 maja 20231 r 9 minutes ago, Jeez_PS said: @CzoperrrGdzie brałeś tego gameboya? ANBERNIC RG35XX Retro przenośna konsola do gier System Linux 3.5 Cal ekran IPS przenośny kieszonkowy odtwarzacz wideo 10000 + gry chłopiec prezent| | - AliExpress
Opublikowano 10 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem pożyczyć zwykłego. Ale stwierdziłem co swoje to swoje, nikt mnie nie będzie poganiał i w razie hanhelda graj na bieda LCD Do tego dobra cena wyjdzie jak sprzedam gierki a konsola praktycznie nieużywana i na gwarancji. Piątku przybywaj
Opublikowano 10 maja 20231 r W dniu 8.05.2023 o 19:30, Dr.Czekolada napisał: Amazon w końcu przysłał I nawet rogi niepoobijane.
Opublikowano 10 maja 20231 r 22 godziny temu, Czoperrr napisał: Ostatni hit Gameboy, którego nie miałem a zawsze chciałem. To ten sam sprzęt? Uciągnie RDR2 z tego co widzę.
Opublikowano 10 maja 20231 r 36 minut temu, Crazy Horse napisał: To ten sam sprzęt? Uciągnie RDR2 z tego co widzę. Tylko musisz wziąć 128 GB, bo na 64 GB się RDR2 nie zmieści.
Opublikowano 10 maja 20231 r Człowiek wchodzi do tego tematu i po długiej przerwie od grania znowu w głowie "a może pogram, kupie cos nowego". Eh chciałbym miec takiego bakcyla i "podjaranie" jak wy Panowie.
Opublikowano 10 maja 20231 r Kurna to mnie Playasia jeszcze zaskoczyła po powrocie do domu Capcom dostał moje Kolekcja Megamanów na tą chwilę cała. Chciałbym żeby zabrali się za odświeżenie Legends.
Opublikowano 10 maja 20231 r 16 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Kurna to mnie Playasia jeszcze zaskoczyła po powrocie do domu Capcom dostał moje Kolekcja Megamanów na tą chwilę cała. Chciałbym żeby zabrali się za odświeżenie Legends. A gdzie MM 11?
Opublikowano 10 maja 20231 r 11 minut temu, GearsUp napisał: A gdzie MM 11? Ten niebieski box po lewej ma pozostałe części.
Opublikowano 10 maja 20231 r 6 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Ten niebieski box po lewej ma pozostałe części. O to teraz tego najnowszego do boxa też dołączają? Myślałem, że tylko te podstawowe on zawierał
Opublikowano 11 maja 20231 r Od czasu gamcube'a pierwszy sprzęt Big N który kupiłem, jutro wpadnie Zelda