Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 855 Opublikowano 20 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Marca Patrzcie jakie cudo kupiłem pewnie jedna z ostatnich gier na PC na płycie bez DRM. 15 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 425 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Pora sprawdzić co tam capcom wymyślił 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Frantik 2 566 Opublikowano 21 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Marca Taka miła niespodzianka. Zamówiłem se PC boksa, skoro go puścili, a tu przychodzi limitka Płyta z grą (o dziwo faktycznie wypchana po brzegi 8GB), oczywiście klucz do Steama, płyta z soundtrackiem, parę stron concept artów, a to wszystko w pudełku w twardej oprawie a'la książka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Mi się zachciało pograć w Soulsy, ale nie mogłem się zdecydować która cześć, więc kupiłem wszystkie jakie były w sklepie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wooyek 1 129 Opublikowano 21 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Marca 17 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 006 Opublikowano 21 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Marca Skromny update biblioteki o gry, w które zagram w nieokreślonym czasie. Poza Gollumem. Tego wariata odpalę w weekend bo jestem ciekaw co poszło nie tak. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Skończyłem Donkey Konga to teraz coś luźniejszego wleciało. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soul 1 306 Opublikowano 22 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 418 Opublikowano 22 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca marcowe multikulti jedzie jeszcze Bayo 3 z Amazona za 7 dyszek 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Jajoneta dwójeczka, co to jest za gierka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Ostatnio głównie dystrybucja cyfrowa, ale kilka fizycznych sztuk przez parę miesięcy się uzbierało. Nie wiem, czy odpalę red faction, ale było za jakieś 10 zł. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 22 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 425 Opublikowano 22 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca Trochę historii Japoni i trochę magii Nintendo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca 6 godzin temu, Bzduras napisał: Jajoneta dwójeczka, co to jest za gierka lepsza od jedynki? 1 taka dobra że 2x przejdę, zdecydowanie moje backlogowe Goty ogrywane Spoiler w najlepszej przenośnej wersji na konsolce STEAMDECK Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Na luźno lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 821 Opublikowano 22 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Remaster starocia, reboot starocia i sequel starocia - taki już żywot staruszka, że kupuje rzeczy nastrajające go sentymentalnie 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Skończę nowe FFVII i zabieram się za to arcydzieło xD 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca ¡Allí está! ¡Es el forastero! Wjeżdża Gold w wersji na PS4. Uzupełnienie kolekcji obok premierowej PS5. Dziś rwę nockę 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 651 Opublikowano 23 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Marca Wycieczka do UK 14 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca 38 minut temu, darkos napisał: ¡Allí está! ¡Es el forastero! Wjeżdża Gold w wersji na PS4. Uzupełnienie kolekcji obok premierowej PS5. Dziś rwę nockę zmienili chociaż grafike płytki czy już za dużo roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Tam na płycie nie ma DLC i nawet łatek do gry, to jest kurwa dokładnie ten sam tłok co premierowa edycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jakbu 168 Opublikowano 24 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Marca Kolejne CRT do kolekcji. Poprzedni maluszek spalił się na Dniu Kultury Japońskiej rok temu, ten Grundig wybiera się na następną edycję. Jak jesteście z Łodzi lub okolic, zapraszamy trzynastego kwietnia na imprezę - rozstawimy kilka konsol oraz zorganizujemy kilka konkursów. Na foto testowany telewizorek na Pawa Puro 2. Wcześniej strzelaliśmy w The House of the Dead 2 na DC i potwierdziliśmy, że pistolet musi iść do naprawy :-( 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Kolejny nabytek, na razie gra się fajnie takie Nioh połączone z Ghost of Tsushima i okraszone lekko sekiro. Spoiler Kapcie w gratisie xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi