Opublikowano 20 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie łowy z około półtora miesiąca. W końcu się udało zamknąć temat serii Suikoden na PS2. Okage dość mało znane w Europie, a fajny RPG do polecenia. Gungrave'a jedynkę szukam, może ktoś coś? No i gruby drop gier na PS1 wpadł. Powoli zamykam kolekcję gier na szaraka, jeszcze tak z 60 tytułów i mam komplet tego co chce. C:-)
Opublikowano 20 marca 20205 l Teraz większość gier na PC nie ma płyty w pudełku? Jaki jest sens wtedy kupować pudełko zamiast od razu cyfrę?
Opublikowano 20 marca 20205 l Wyszło taniej niż na steam. Normalnie brałbym na PS4 ale chcę postrzelać myszkiem Edytowane 20 marca 20205 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 20 marca 20205 l No i wreszcie nastąpił wysyp tego mesjasza w temacie. Panowie, koniecznie podzielcie się wrażeniami jak już uda się Wam pograć ciut więcej.
Opublikowano 20 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oczywiście gierki i miłe bonusy prosto od @Dave Czezky i jego ludzi, bo należy wspierać forumową brać. Naklejki z Animal Crossing z jakimiś przećpanymi zwierzakami (będą w sam raz na tornister) i brelok demona z gitarą - ponoć z nowego Dooma.
Opublikowano 20 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perfectblue jak zawsze dostarczyło. W tym sklepie klient naprawdę dostaje to czego oczekuje Tak jak pisał @Amer wyżej właśnie nastąpił wysyp mesjasza w temacie. Edytowane 20 marca 20205 l przez devilbot
Opublikowano 20 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsza dostawa. Do grania solo lub z żoną
Opublikowano 21 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. + mały update tv, było tak: Spoiler jest: Spoiler oraz wymieniłem w końcu laptopa na coś na czym można od czasu do czasu w coś pograć
Opublikowano 22 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich trzech/czterech miesięcy: Lucek kupiony w Media Markt w Dreznie (nie mogłem się oprzeć Steelbook'owi) Trochę dobra od @Dave Czezky i zakupiony Steelbook Shenmue III na alledrogo
Opublikowano 24 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arcade stick HORI. To już mój drugi AS do PS4. Poprzedniego Madcatza za 1200 zł skopałem, rozwaliłem młotkiem (części Sanwy sobie zostawiłem ofc) i wyrzuciłem. Ten za 630 zł sprawia wrażenie solidnej konstrukcji (w odróżnieniu od (pipi) MC), posiada touchpad i chowany przycisk option oraz gniazdo słuchawkowe. Nie skrzypi a jego obudowa nie rusza się jak MC bo nie otwiera się jednym przyciskiem a trzeba użyć śrubokręta. Ogolnie już na wstępie jestem zadowolony. Najwyżej kiedyś wymienię przyciski i gałkę na Sanwę. Doom 4 - wiadomo. Wziąłem od Czezkiego bo Mediamarkt pozamykane. Kupiłem też abonament roczny Sony żeby się w multi pobawić. Też w Perfect Blue (stick natomiast był z ALeGros lol).
Opublikowano 24 marca 20205 l Mam dokładnie taki sam stick. Doooobra rzecz, katowany mocno od ponad roku i w gruncie rzeczy nadal sprawia wrażenie (i działa) jakby był świeżo wyjęty z pudełka.
Opublikowano 25 marca 20205 l Ja nie spodziewałem się, że to bydle jest takie wielkie! Tak jak napisałem najbardziej odpowiada mi konstrukcja. Teraz większość sticków otwiera się za pomocą przycisku i możesz zajrzeć do wnętrza. Jest to wygodne rozwiązanie jeśli chodzi o customizację, niestety jakość wykonania pozostawia często wiele do życzenia. Przez niedopasowanie plastikowych elementów po prostu czuć jak podstawa przemieszcza się pod dłońmi, chrobocze i efekt jest ogólnie słaby. Tutaj jest wszystko idealnie (jak za starych czasów). Co prawda jestem przyzwyczajony do grania na drążkach Sanwy ale myślę, że do z tą Hayabusą też się z czasem oswoję.
Opublikowano 26 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie znowu wpadło trochę zielonej klasyki.
Opublikowano 26 marca 20205 l Ajj Team Fortress 2 to zacna sieciówka, trochę godzin przy niej spędziłem. Na X360 jeszcze jakieś serwery działają?
Opublikowano 26 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tydzień czekałem na Dooma..... Wbiłem na Allegro po TR, a tutaj wpadły 2 części Destiny, Deus Ex. Gry po 18zl folia, na półeczkę do postawienia. Jak za paczkę fajek.