Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

a to nie będzie tylko obwoluta a pudełko normalne? 

Obwoluta, doprecyzowałem w poscie 

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Myślałem, że same opakowania też będą dostępne, a tu tylko razem z grą :/

Opublikowano

Nie wiem gdzie zapytać wiec napisze tutaj - na czym gracie? Fotel, pufa, kanapa? W nowym salonie mam dość daleko kanapę i zastanawiam się czy kupić cos do siedzenia by być bliżej tv

Opublikowano

Ja kanapa lub fotel, dzisiaj byłem u kumpla i kupił sobie bean bag mega za(pipi)iste i wygodne do grania w gierki

Opublikowano

Najlepszy opening w grach ever, gdzie ta trojeczka?! :yuno:

Opublikowano

Może dlatego ze gralem na PS3, ale do dziś pamiętam jak ten fragment mnie zniechęcił do tej gry.

Opublikowano

A gdzie Ja napisałem, że najlepsza gra ever?

Opublikowano
23 godziny temu, MaZZeo napisał:

Nie wiem gdzie zapytać wiec napisze tutaj - na czym gracie? Fotel, pufa, kanapa? W nowym salonie mam dość daleko kanapę i zastanawiam się czy kupić cos do siedzenia by być bliżej tv

https://jysk.pl/salon/fotele/fotel-z-masazem-hovborg-czarny

polecam, często pojawia się w promocji za 500-650zł jak teraz, można go w prosty sposób rozłożyć na pozycję ''półleżącą''

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jeśli chodzi o openingi to nie zostało wyjaśnione, że nic lepszego nie powstało?

Opublikowano

O co chodzi z tym openingiem? Pamiętam jak w szmatławcu ktoś się podniecał, a jak dla mnie to meh.

Opublikowano

No ja też nie czaję fenomenu tego trailera. Do tego ten cringowaty kawałek z wokalem rodem z japońskiej telenoweli. Gdyby był wyłącznie instrumentalny to by był spoczko.

Opublikowano

opening? no niema lepszego :

najlepszy menus , bo do dzisiaj ciareczki:

melancholia mocno wjeżdża za każdym razem :obama: 

Edytowane przez oFi

Opublikowano
W dniu 14.09.2019 o 20:44, MaZZeo napisał:

Ja mam fotel, ale nie powiem jaki, bo znowu mnie zwyzywają od YouTuberów i innych rafonixów :[

Opublikowano

Wrzucając przed weekendem Borderlands 3 uświadomiłem sobie w jakich pięknych czasach żyjemy my, gracze. Gierka na chacie w dniu premiery odpalona na 55 calach, na głowie Platinumy i totalna odcinka (co prawda nacieszyłem się tym jakieś 2 godzinki, ale zawsze coś :v). Do tego dodatki zwiększające zajawke na dany tytuł, odbieranie nagród itd. No nima na co narzekać, komfort grania jest dzisiaj za(pipi)isty a będzie tylko lepiej. 

Opublikowano

15 lat temu tez się grało w dzień premiery i to za darmoszkę :nosacz3: