Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy VII Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 408,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moderacja jak szybko działa, z najbardziej znaną sceną historii gejmingu sprzed 25 lat mdr. Wrażliwość mężczyzn na tym forumingu jest niesamowita. RIP chłopaki.   Oczywiście nikt nie mówi ni

• I tutaj na pomoc przychodzi rozwój technologii - ja absolutnie spodziewam się otwartego świata w przyszłych odsłonach. Ludzie nadal sobie nie zdają sprawy jakie zmiany przyniesie nowa generacja, szcze

• I wersja z angielskim dubem       Ja pierdyle, ale bedzie grane. Po prostu kosmos.

Opublikowano
16 godzin temu, smallv86 napisał:

Wersja przeznaczona na niemiecki rynek będzie miała pełny angielski język czy tylko napisy? Bo jak np tutaj widze: https://www.grooves-inc.co.uk/playstation-vii-remake-deluxe-final-fantasy-version-square-enix-playstation-pZZa1-2099423935.html tylko dubbing niemiecki.

Szczerze mowiac to roznie bywa z tymi informacjami. Ostatnio kupowalem jakas gierke ktora miala napisane tylko jezyk niemiecki a miala do wyboru wszystkie. Za to raz kupilem The Evil Within i miala tylko niemieski, francuski, wloski i hiszpanski. Najlepiej zapytac u zrodla.

Opublikowano

Rufus :banderas:

Nie mogę uwierzyć, że to już za kilka dni. Dla mnie GOTY jeśli nie GOTG.

Opublikowano

Co ciekawe, w trailerze jest kilka scen z retrospekcji Clouda, więc albo zmienili miejsce w którym Cloud opowiada swoją historię albo w grze będzie Kalm.

Opublikowano

Dużo w narracji zostało zmienione i dobrze. Sama scena po napisach (w trailerze) szykuje ostrego mindfucka.

W poniedziałek recenzje, a potem już tylko

thumb_your-package-has-been-shipped-ibis

Opublikowano

panie boze jesli istniejesz spraw, zeby nie bylo opoznien z wysylka

moja psychika tego nie zniesie

nie wiem kiedy ostatnio mialem taki hype, czuje sie jak dziecko :banderas: 

Opublikowano

Nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale wersje cyfrową można już zacząć pobierać od 6 kwietnia.

Także do 10-tego spokojnie wszystko się ściągnie. ^^

Opublikowano

Ostatnia scena trailera, może ktoś opisać w spoilerze który to moment gry, bo w oryginał grałem z 20 lat temu. 

Opublikowano
24 minuty temu, YETI napisał:

Ostatnia scena trailera, może ktoś opisać w spoilerze który to moment gry, bo w oryginał grałem z 20 lat temu. 

Spoiler

żaden, to prawdopodobnie Zack który w oryginale już nie żył w tym momencie. Chyba, że to kolejny flashback.

Opublikowano
4 godziny temu, Starh napisał:

Goty nadchodzi :o 

cyberpunk i tlou2 nie wyjdą w tym roku? :O

Opublikowano
9 godzin temu, RoL napisał:

No nie powiem - były ciareczki :banderas:

Opublikowano

Srogie spoilery latają po necie. Kolega mi podesłał i niestety przeczytałem kawałek

ta gra to będzie remake-sequel xdddddd

Opublikowano
11 godzin temu, RoL napisał:

Scena 4.10 - co to za scena ktoś rozkminiał?

Opublikowano

Na bank bedzie to mix watkow , splatajacy cale universum FF7

FF7
FF7 DC
FF7 AC

FF7 CC

BC FF7

Spoiler

Zack miał takie czarne buty , takie "filoetowawe" spodnie ,ale wydaje mi sie,ze on mial krotszy miecz ( bo przeciez Cloud ma jego Buster Sword) 

Albo bedzie mieszanie czasem i retrospekcje

Zreszta przeciez Cloud nawet nie byl SOLDIER

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ja pomyślałem, że to Cloud, ale co jest pod tą kopułą :rolleyes:

Opublikowano

Lokacja wygląda jak ta z ostatniej sceny z crisis core . A jeszcze co do crisis core mam nadzieję że w remaku  siódemki ścieżka dźwiękowa będzie równie genialna. 

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Ja juz gram. Dostalem wersje fizyczna wczoraj w piatek. Jedynie pucharki zgliczowane albo jeszcze nie istnieja na psn. Cos mi wpada a jak chce sprawdzic to wyskakuje błąd. Na szczęście gra sie nie wiesza. Poki co jestem w drugim rozdziale. Zapowiada sie ciekawie. Ominąłem 90% trailerow zeby nie psuc sobie zabawy.

Opublikowano

Ze spoilerów wynika że zrobili remake

Spoiler

/reboot/sequel jak Star Treka

Opublikowano
4 godziny temu, Jontek80 napisał:

Ja juz gram. Dostalem wersje fizyczna wczoraj w piatek. Jedynie pucharki zgliczowane albo jeszcze nie istnieja na psn. Cos mi wpada a jak chce sprawdzic to wyskakuje błąd. Na szczęście gra sie nie wiesza. Poki co jestem w drugim rozdziale. Zapowiada sie ciekawie. Ominąłem 90% trailerow zeby nie psuc sobie zabawy.

Wow tydzień przed premierą i to jeszcze przed weekendem - zazdroszczę. Prośba tylko, żebyś pilnował spoilerów ;)

Opublikowano

Duże sieci :ogor:

Teraz tylko jeszcze 50 minut instalacji i gramy

BFtPeoH.jpg

Spoiler: w grze jest Cloud i ma miecz. Kurna nie chciałem tego wiedzieć! Zamówiłem grę nie patrząc na okładkę bo nie chciałem wiedzieć co w niej jest! To jest właściwy i wart szacunku sposób rozmawiania o dziełach sztuki! Jak można pisać w temacie o grze Final Fantasy VII Remake o tym, co jest w grze Final Fantasy VII Remake! Na stos za spoilery!

Edytowane przez ogqozo