Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Takie tam zakupy. Chciałem mieć wszystkie Residenty z głównej linii, a akurat trafiły się promocje. Na Switcha wziąłem 5 i 6, miałem już 0, 1 i 4. Na PS5 2, 3, 7 i 8. Brakuje mi remake 4, ale nie spieszy mi się. Będę sobie grał po kolei i zanim dojdę do 4 może coś spadnie z ceny. Do tego wpadł Ratchet w promocji. Myślałem, że sobie zbuduję kolekcję pudełek, ale drażniły mnie i one i płyty. Zdecydowanie wolę cyfrę

IMG_2216.png

IMG_2219.png

IMG_2218.png

IMG_2217.png

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 440,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

To chyba ostatnie zakupy za to półrocze. Voucher do Nintendo Switch. 100$ za dwie gry. Wychodzi ok, bo sama Zelda 70. Do tego dokupiłem Advance Wars które wyszło za 30. 

IMG_2229.png

IMG_2228.png

IMG_2227.jpeg

Opublikowano

No ekstra się ogląda zrzuty e-paragonów i potwierdzenia zakupu voucherów w formie ściany tekstu z telefonu.

Już przemilczę, że swoje dane personalne podajesz przy okazji, jak np. mail.

Opublikowano

Plusik za disney afternoon collection. Potężny powrot do przeszłości :drakeyeah:

Opublikowano

Byle do północy z czwartku na piątek :obama:

IMG_20230509_184322.jpg

Opublikowano

Akurat skończyła się promka, to wziąłem.

20230513_195422.jpg

Opublikowano

Skrzeczące nastolatki za sterami gigantycznych robotów bojowych? Oczywiście, że będę grał.

20230510175058.thumb.jpg.cdffc09580e0efab8b19cbb63750019c.jpg

Opublikowano

ETS2 i American Truck kupione :gachigasm:

IMG_20230517_134634.jpg

Opublikowano

Tak na wytchnięcie od Zeldziochy. Tyle się naczytałem w ostatnich dniach dobrego o tej grze, że nie mogłem przejść obok jak zobaczyłem promocję.

image.thumb.png.f45ca8304505a78f1a69a370b0290305.png

Opublikowano
2 godziny temu, Snake_Plissken napisał:

W końcu Jade Empire wpada do kolekcji. :)

IMG_8830.jpeg

mam na telefonie gdzie jest o dziwo po polsku, a na xboxie po angielsku :/

Opublikowano

Można dyskutować "cyfra vs pudło", ale cyfra na PC mimo wszystko broni się cenami.

Inna sprawa, że to już jest choroba, tj. kupowanie na zapas, bądź z sentymentu, bo nie mam pojęcia, czy/kiedy w to zagram.

image.png.089731483d8aec1164bb4673f2eebdb8.png

image.png.0c538c186e22f03bfaef3f62b7f855f5.png

image.png.90b9883e5f4bc406068a5c4dba04842b.png

image.png.18eb9376edede39d412a6805b290893b.png

A tymczasem na Switchu w tej samej cenie co wszystkie powyższe gry EA kupiłem w promocji raptem jedno małe DLC... :reggie: :frog:

Opublikowano

kPRTm0y.jpg

Klimatyczny, śliczny, bardzo dobry indyk. Polecam miłośnikom rogali. :diablo:

4amVy0Q.jpg

Pięknie ta gra wygląda. Gram i bardzo sobie chwalę, rekomenduje przy tym.

DusTBzg.jpg

Nieco klasyki. Jedna z moich ukochanych gier na PSXa. :psclassic:

wN9i33N.jpg

Legenda. Całkiem nieźle idzie mi w mordobicia, ale SSF2T jest tak piekielnie ciężkie... :devil:

fx2fKZ4.jpg
DDFrD5A.jpg

Przedstawiać nie trzeba. Okolice 8 zł sztuka. :woot: Czyli więcej (znacznie więcej), niż za łebka należało wydać na żetony, by je na automatach przejść.
Znakomicie się w nie gra na Słiczu. Z przyjemnością za te kilka(naście) zł przytuliłbym takie Night Slashers oraz Kadilaki i Dinozaury. :fsg:

Opublikowano

Si, 2 Turbo w singlu niewiele wybacza. Dopiero niedawno udało mi się zobaczyć endingi wszystkich postaci po legitnych przejściach arcade. Istnieje jednak bardziej hardkorowa bijatyka w singlu, która jest po prostu przegięcie trudna - Art of Fighting 2 od SNK.

Opublikowano
20 minut temu, Sylvan Wielki napisał:

Z przyjemnością za te kilka(naście) zł przytuliłbym takie Night Slashers oraz Kadilaki i Dinozaury.

Dopisz sobie do listy Sengoku 3, jedna z najlepszych chodzonych bijatyk w jakie grałem. Może kiedyś wpadnie do promocji.