mitra 1 787 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Elo. Problem z Jinsuke. Paruję podwójnie jak się zapala błysk przy jego ataku ale albo wilk nie robi bloków albo blokuje tylko raz podczas jego ataku. W którym dokładnie momencie trzeba parę zrobić? Obecnie gram na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Błysk jest tylko zapowiedzią ataku, jak gaśnie to wtedy spróbuj dwukrotnie parować. Jeżeli dalej nic to spróbuj skorzystać z parasolki, najlepiej tej z ogniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Ok dzięki, spróbuję. Parasolki niestety jeszcze nie mam. E: @baniekdzięki, gładko poszło Edytowane 5 Marca 2022 przez mitra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Kusi Sekiro na promocji za 144 zł, była kiedykolwiek taniej ta gra na ps story? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nie, to najniższa cena, taniej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Czy to na PS5 działa w 60fps? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Odblokowane klatki są - tak, działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Dlaczego używki są po 200zl i nigdzie nie ma nowej w normalnym sklepie do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Też się nad tym zastanawiałem jakiś czas temu, ale faktycznie tak jest, że drogo. Sam swojej kopii nie sprzedaję bo wracam regularnie do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Tak, gierka wszędzie wyprzedana. Podobny problem był z polskim D3 Eternal Collection, ale na szczęście już zapowiedzieli świeżą dostawę na koniec miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Szkoda, że nie sprzedaję gierek, bo widzę, że niektóre tytuły to niezła inwestycja. Pamiętam, jak w dniu premiery pół Gdańska zjeździłem w poszukiwaniu Sekiro i zgarnąłem ostatnią sztukę z małego sklepiku w jednej z galerii handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Dobrze ze można polecieć do Argentyny za 50 zl Nie pamiętam bym kiedykolwiek skończył dwa razy ta sama grę ciągiem. Wspaniała produkcja. W forumowym slangu to się chyba pisze ze gierka zycka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Padł boss na koniu. Miałem ledwo paska życia, bez uleczałek już. Ale udało się parować. Serce waliło mi jeszcze chwilę po walce niesamowite uczucie. W sumie nie myślałem że będę potrafił pokonać kogokolwiek, słaby jestem generalnie. Ale póki co jakoś idę do przodu, nawet nie irytuje mnie ta gra. Narazie Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Bo to świetna gra jest a jeszcze wiele świetnych walk przed Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 36 minut temu, drozdu7 napisał: Padł boss na koniu. Miałem ledwo paska życia, bez uleczałek już. Ale udało się parować. Serce waliło mi jeszcze chwilę po walce niesamowite uczucie. W sumie nie myślałem że będę potrafił pokonać kogokolwiek, słaby jestem generalnie. Ale póki co jakoś idę do przodu, nawet nie irytuje mnie ta gra. Narazie Ło panie, nie chce cie zniechęcać, ale ten na koniu to chuj nie boss. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Ja z kolei się pochwale że po prawie 2 latach, tydzień temu zayebałem Genichiro. Wracałem do tej gry i tej walki średnio raz na 2-3 tygodnie na kilka wpierdolów (tak około 5-6 zawsze). Ale niedawno gdy wniosna już pukała w szybke - spiął mi się poślad niemiłosiernie i dojechałem typa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 15:01, Wredny napisał: Szkoda, że nie sprzedaję gierek, bo widzę, że niektóre tytuły to niezła inwestycja. Pamiętam, jak w dniu premiery pół Gdańska zjeździłem w poszukiwaniu Sekiro i zgarnąłem ostatnią sztukę z małego sklepiku w jednej z galerii handlowych. A jakaż to inwestycja? Pudełka chodzą po 1000 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 No to teraz się zacznie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Inwestycja to gry na 3DS albo inne retro konsole. Taki Chrono Trigger DS w folii jeszcze z 2 lata temu chodził około 4-5 stów, teraz za tyle to używka Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, GSPdibbler napisał: Ło panie, nie chce cie zniechęcać, ale ten na koniu to chuj nie boss. No ja jestem świadomy tego że w którymś momencie dojdę do ściany Jestem na etapie Płonącego Byka, ale wcześniej odblokowałem tą posiadłość Hirata czy coś. To lepiej iść tam najpierw czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Proponuje Hirate najpierw, za bykiem niedaleko czeka pierwszy "skill check" boss, który zweryfikuje czy umiesz już grać w Sekiro. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Tak posiadłość rodu Hirata sobie najpierw spykaj, a później idź dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Jak dla mnie można tam iść kiedykolwiek, poboczna historia z kilkoma ulepszeniami dla postaci do zdobycia, nic wielkiego. Tyle że jeśli pójdziesz tam na samym początku gry (przed Gyoubu itd.), to boss tej części może być bardzo trudny. Ale zawsze można dojść tuż do bossa i się teleportować z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi_88 31 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 18 godzin temu, LiŚciu napisał: Ja z kolei się pochwale że po prawie 2 latach, tydzień temu zayebałem Genichiro. Wracałem do tej gry i tej walki średnio raz na 2-3 tygodnie na kilka wpierdolów (tak około 5-6 zawsze). Ale niedawno gdy wniosna już pukała w szybke - spiął mi się poślad niemiłosiernie i dojechałem typa. Hehe to ostatniego bossa będziesz chyba przez dekadę bił Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Ważne, że jest regularność i konsekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi