ASX 14 592 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Fakt iż Mark Cerny oficjalnie zaznaczył problem głośności PS4 na marcowej prezentacji, pozwala mieć nadzieje że podejdą do sprawy poważnie. Nie dawałbym wiary plotkom że Sony przeprojektowuje konsolę w ostatnim momencie z uwagi na problemy z chłodzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 21 minut temu, Hendrix napisał: No jeśli ktoś ma poważne obawy o chłodzenie, to imo powinien przynajmniej poczekać na teardown i wstępne testy, a nie pre-orderować sprzęt po tym jak zobaczy obudowę. Coś czuję, że wstępne testy to zrobią gracze w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Podobno PS5 jest już w produkcji więc dziwi mnie brak wycieków z fabryki. Żaden Tajwańczyk nie ma smart fona z aparatem w fabryce? Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Pewnie maja jakas umowę ze jak wycieknie foto konsoli to z automatu iles procent cena zakupu spadnie. Więc pilnują w fabryce Edytowane 1 Czerwca 2020 przez benito82pl Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 co benito chyba odkrył nda Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 To Chiny, pewnie za wyciek cała kadra idze pod pluton egzekucyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 11 minut temu, mugen napisał: To Chiny, pewnie za wyciek cała kadra idze pod pluton egzekucyjny. Gorzej, przeniosą ich na składanie xboxa Bez spiny panowie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 O której to w czwartek ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 22:00 - ta godzina powoli staje się standardem chyba, jeśli chodzi o prezentacje/materiały Playstation (poprzednie dwa SoP były też o tej). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 1 minutę temu, Hendrix napisał: 22:00 - ta godzina powoli staje się standardem chyba, jeśli chodzi o prezentacje/materiały Playstation (poprzednie dwa SoP były też o tej). A to o 22 się zaczyna? Bardzo dobrze bo mam służbę tego dnia od 7 do 19, tak więc zdążę sobie na spokojnie i jeszcze piwko kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Sony idzie na bogato jeśli chodzi o promowanie tej konfy Godzinę temu, Hendrix napisał: 22:00 - ta godzina powoli staje się standardem chyba, jeśli chodzi o prezentacje/materiały Playstation (poprzednie dwa SoP były też o tej). Prezesem SIE został europejczyk i nagle eventy od sony o ludzkiej porze dla tej części świata, a nie jak kiedyś trzecia rano - pobudka na konfę e3 Edytowane 1 Czerwca 2020 przez MBeniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Mają ludzie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 4 godziny temu, Square napisał: Ja po prostu jestem ciekaw wyglądu. Czy pójdą jak MS w wysoką bryłę czy zachowają dotychczasowe ułożenie. Ja tak samo, w ogóle nie czaję tego zimnego pseudo dystansu w kwestii wyglądu konsoli, tak jakbyśmy nie byli wszyscy wzrokowcami. Wnet obciachem będzie się jarać pokazem konsolki, bo przecież "liczom się gry/tflopy/kupione studia". Chcę poczuć hajp i tyle. Dawać mnie pokaz tego pudła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 15 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Ja tak samo, w ogóle nie czaję tego zimnego pseudo dystansu w kwestii wyglądu konsoli, tak jakbyśmy nie byli wszyscy wzrokowcami. Tylko podczas zakupu to ma znaczenie imo, prosiak nie jest piękny ale co z tego. Stoi sobie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 36 minut temu, aph napisał: Stoi sobie i wyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 I tak samo PS5 będzie stało sobie i wyło. Nie ma co się łudzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 6 minut temu, Figaro napisał: I tak samo PS5 będzie stało sobie i wyło. Nie ma co się łudzić. Chyba nie po to zapowiadają "REWOLUCYJNE" chłodzenie. Gdyby miało wyć, o chłodzeniu nic by nie mówili. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 6 godzin temu, Soul napisał: Ty to wiesz ja to wiem, tylko Yeti tego nie wie Były wiceprezes xboxa to wie, ja to wiem, każda rozumna istota to wie, tylko Soul tego nie wie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, kotlet_schabowy napisał: Ja tak samo, w ogóle nie czaję tego zimnego pseudo dystansu w kwestii wyglądu konsoli, tak jakbyśmy nie byli wszyscy wzrokowcami. Wnet obciachem będzie się jarać pokazem konsolki, bo przecież "liczom się gry/tflopy/kupione studia". Chcę poczuć hajp i tyle. Dawać mnie pokaz tego pudła. Lubie ładne kobiety, samochody, domy itd. ale jeżeli chodzi o konsolę to naprawdę mam to w pompie. Mało tego, np jak kupiłem pro na premierę tak wje bałem pod niską RTV i tylko dotykam ją przy odkurzaniu oraz widzę ją czasami jak płytę zmieniam. Szczerze to nawet nie wiem do końca teraz jak ona wygląda od góry... Edytowane 1 Czerwca 2020 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) "Wygląd konsoli się nie liczy bo chowam ją w szafce". Większych bzdur nie czytałem.... Edytowane 1 Czerwca 2020 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Wygląd konsoli liczy się dla pantofli dla których od wyglądu konsoli zależy czy żonka pozwoli postawić konsolke w salonie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Przykro mi stary. W związku można być asertywnym. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 27 minut temu, da$io napisał: "Wygląd konsoli się nie liczy bo chowam ją w szafce". Większych bzdur nie czytałem.... Uuuu ale mi dałeś, straszne bzdury no zaraz łzę uronię Ale na poważnie. No nie liczy, bo nie widzę tego wyglądu przez 90% posiadania konsoli. No jakby ten wygląd był tak ważny to stawiał by na tej RTVce, czy nie? Ba mogła być w kształcie kupy, oby tylko były fajnie i zróżnicowane gierki. Nie wiem wy się wpatrujące na nią zawsze przed graniem czy maniury na nią wyrywacie? Miałem tyle konsol w życiu i żadna ani mi się nie podobała bardzo, ani jakoś nie była brzydka 4me. Ehhh te problemy prawdziwych graczy... Edytowane 1 Czerwca 2020 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jak to bedzie prawda to niech sie gonia z ta swoja konsola Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi