Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze pytanie czy ps5 mocno nie będzie odstawalo do Xboxa bo jeśli w praniu wyjdzie, że naprawdę jest lipa to szybka piłka będzie z wersja pro.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Im wyższa rozdzielczość tym różnice się bardziej zacierają i szczerze mówiąc może być tak że MS przelobował stawiając na surową moc i ostatecznie faktyczną potęgę konsoli pokażą (standardowo) exy, a multiplatformy będą na tyle podobne jakościowo, że mało kto zauważy różnicę.

Opublikowano
9 minut temu, XM. napisał:

Jeszcze pytanie czy ps5 mocno nie będzie odstawalo do Xboxa bo jeśli w praniu wyjdzie, że naprawdę jest lipa to szybka piłka będzie z wersja pro.

Wydaje mi się ze Pro moze pojawić sie szybciej niz to bylo w przypadku ps4

Opublikowano

Ludzie nie zdają sobie sprawy jak długo trwa produkcja konsoli. Przypominam że prace nad prosiakiem zaczęły się tuż po premierze PS4, jak sam Mark Cerny wspominał.

W ogóle o czym wy tu gadacie PS5 jeszcze nie wyszło, a niektórzy już by chcieli mocniejszą wersje

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakie są ku temu przesłanki?

Ofiemu się śniło

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Ofiemu się śniło

Raczej z punktu biznesowego to się im bardziej po prostu opłaca.

A śniło mi się, że dajesz mi plusika Pupcio.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Ludzie nie zdają sobie sprawy jak długo trwa produkcja konsoli. Przypominam że prace nad prosiakiem zaczęły się tuż po premierze PS4, jak sam Mark Cerny wspominał.

Dokładnie. A no prace nad Series X zaczęły się w 2016 roku, jeszcze przed premierą One X'a. To serio jest skomplikowany proces. Więc nie po to robisz konsole 4 lata, aby po roku wypuścić ulepszoną wersję. Po dwóch latach można wypuścić jakąś wersję slim co najwyżej.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Hej,

Pytanko, jak myślicie czy wsteczna kompatybilność będzie obejmować gry na płytach, czy tylko w wersji cyfrowej?

Opublikowano

Myślałem, że PS5 na nie-renderze może wyglądać lepiej, ale nie - nie jest lepiej. Nie wiem w sumie, czy nie gorzej.

EavY9NNVAAARvwi?format=jpg&name=large

Opublikowano

Kurła, konsola i tak mi będzie stała za telewizorem w pionie, żadna mi to różnica, aby tylko kultura pracy była najlepsza, na resztę wywalone jajca :lapka:

Opublikowano

Dla mnie wyglada lepiej mówiąc szczerze a należę do ludzi, którzy w trakcie prezentacji biegli po papierowy worek bo mnie dźwigało. 

Ale co to jest za kawał s(pipi)ysyna. To się nigdzie mi nie zmieści :D

Opublikowano

trochę przeraża ten rozmiar szczerze powiedziawszy

wygląda tak jakby stwierdzili, że "ok skoro jest duża to zróbmy z tego atencyjny mebel do salonu"

będzie się rzucać w oczy, a pod moją szafkę RTV nie ma szans się zmieścić 

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
26 minut temu, Soul napisał:

2020 a ludzie dalej makaronem nagrywają, łapa rzuca wyraźny cień ale konsola już nie XD

16 minut temu, krzysiekp392 napisał:

Myślałem, że PS5 na nie-renderze może wyglądać lepiej, ale nie - nie jest lepiej. Nie wiem w sumie, czy nie gorzej.

EavY9NNVAAARvwi?format=jpg&name=large

Piękne fejki, wystarczy spojrzeć na cienie z fotki krzyśka

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Zdjęcia fejki, ale wiadomo, że wielki skvrwensyn będzie.
Dobrze, że wymieniłem TV ostatnio, bo jakbym postawił obok 40" to by pewnie PS5 wyższe było :kaz:

Opublikowano

Trzeba będzie się z ziomkiem spiknąć żeby pomógł to wynieść ze sklepu do auta :obama:

Pamiętam, że jak pojawiły się pierwsze "bazarowe", kiepskiej jakości zdjęcia tego:

ps3_slim.png

to ludzie też nie wierzyli, że tak to może wyglądać i że na pewno fejk, tak że :reggie:

Opublikowano

Ja to się bardziej zastanawiam czy to tam nie wyebalo jednego, wielgachnego jak skqrwensyn wentylator gdzieś na górze xd

Opublikowano

Widać, że położyli nacisk na odprowadzanie ciepła do góry. Będzie kolos, a na tym rozstawie z obudowy będzie można wieszać pranie. 

Edytowane przez alb84

Opublikowano

Niech będzie nawet wielkości pralki ale na litość kaza niech to (pipi) nie wyje jak 4