Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Od DF to chyba warto wszystko obejrzeć, a tak to które materiały jeszcze byście polecali?

Opublikowano

Wsteczna super, bardzo mnie to cieszy.

Opublikowano

Cymesik jak na razie :problem:

Jest juz cos o tych nowych sluchawkach?

Opublikowano

Zawsze doceniali, jedyną komsolą Sunny bez wstecznej na premierę było PS4.

Opublikowano
18 minut temu, czarek250885 napisał:

Nie wyczymałem nawet połowy to oglądając, gość powinen pracować w telemarkecie dla ludzi 90+

Edytowane przez grabipl

Opublikowano

no no :) tylko nie robili tego jak konkurencja ją miała :)

Cytat

Disgaea 5 (6.58 GB)
PS4 - 10 minutes, 42 seconds
PS5 - 1 minute, 58 seconds

Fist of the North Star (36 GB)
PS4 - 58 minutes, 34 seconds
PS5 - 7 minutes, 1 second

no i to by było na tyle jeśli chodzi o problemy z małymi dyskami :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, MBeniek napisał:

W końcu 

Zgadzam - świetna rzecz. Mega mnie wkurzało jak w 3DSie to było a Niny mocno obcięło w Switchu.

Opublikowano
Cytat

However, a slightly lower autonomy than that of the DualShock 4 must be taken into account. With Astro's Playroom, a title that deliberately amplifies the sensations triggered by DualSense and also makes extensive use of the integrated microphone, it remains under four hours of use, while with other products the seven hours of play are more easily reached.

pad starcza na mniej niż 4 godziny gry w Astro Playroom

Opublikowano
22 minuty temu, grabipl napisał:

Nie wyczymałem nawet połowy to oglądając, gość powinen pracować w telemarkecie dla ludzi 90+

Identycznie odczucia. Przebrnąłen jakoś, ale już sama mina w miniaturze mnie dobiła xd Co za muł bagienny. 

Sama konsola cymensik, ale nie spodziewałem się inaczej. 

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

pad starcza na mniej niż 4 godziny gry w Astro Playroom

<tengifzwąsaczemktórywklejałmilan>

Opublikowano

Brak ulepszonego Bloodborne we wstecznej dziwi mnie mocno. Problemy techniczne czy coś innego?

Opublikowano
Teraz, Bartolinsky napisał:

Brak ulepszonego Bloodborne we wstecznej dziwi mnie mocno. Problemy techniczne czy coś innego?

zrobia remaster :kaz:

Opublikowano

Wiadomo w ilu klatkach chodzi TLOU 2?

Nie powiem, stare exy, które ominąłem jak Thusima, Days Gone, Nioh, FF, TLOU 2 wlasnie w 60 fpsach grałbym jak zły!

Opublikowano

Pewnie niedoyebanie mózgowe FS. No to jest zawód, żeby nie dawać odblokowanych klatek do najlepszej gry. Sam bym znowu sobie ograł, już pod innym buildem, niż kosa/miecz.