Hendrix 2 731 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Wiertnicza ma najlepszą wsteczną w końcu, od miliona do milliarda lat wstecz, tylko no, trzeba uważać na chłodzenie, bo jak się przegrzeje, to wybuchnie. Spoiler A odpowiadając na pytanie, obecnie gram na PC, PS5, Switchu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Tak się zastanawiałem na czym grasz bo często się fachowo wypowiadasz o branży gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Zwykle gram na wszystkim, w sumie poprzednia generacja była jedyną, w której ostatecznie nie miałem wszystkich konsol, a co do branży, jak wspominałem parę razy na forum - po prostu interesuje mnie ona również na gruncie prywatnym, więc zaangażowanie jest większe. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 38 minut temu, Hendrix napisał: Zwykle gram na wszystkim, w sumie poprzednia generacja była jedyną, w której ostatecznie nie miałem wszystkich konsol, a co do branży, jak wspominałem parę razy na forum - po prostu interesuje mnie ona również na gruncie prywatnym, więc zaangażowanie jest większe. Zdrowe podejście. Ja tylko żałuję z perspektywy czasu, że nigdy nie kupiłem Dreamcasta, urządzenie wyprzedzało epokę, jednakże było znaczenie droższe i to pewnie spowodowało ich porażkę. W dzisiejszych czasach Nintendo i Sony oferują zróżnicowanie, ale rynek się spłaszcza i za chwilę może zostać tylko Nintendo a w resztę gier zagramy na wszystkich sprzętach, więc nie będzie trzeba kupować kilku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 396 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Dreamcasta zabiło piractwo, a nie cena. Konsola była cudowna mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Hendrix a jak Twoje wrażenia/opinia o PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Hendrix masz głośne cewki podczas grania w tytuły ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 32 minuty temu, madhunt3r napisał: Hendrix masz głośne cewki podczas grania w tytuły ps5? 99% twojej twórczości na forum to cewki i inne błahe problemy, proponuje się zastosować do własnej rady, którą de facto napisałeś w odpowiedzi na problemy z drobnostkami W dniu 2.12.2020 o 14:50, madhunt3r napisał: Ale po co tym się przejmować? Odpalasz, działa? Działa. Dobrze wiec grasz i tyle. Nie masz wpływu na wiele czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 772 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 To prawda, że PS5 nie obsługuj w Netflix 4k i HDR10? Tak samo ma problem z uzyskaniem palety kolorów RGB w 4k? Ktoś potwierdzi? Jeżeli tak to ujnia straszna Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 @mario10 W sumie nie miałem zamiaru pisać swoich wrażeń z użytkowania konsoli, ale skoro ktoś zapytał, to mogę skrótowo to zrobić: bardzo szybki i wygodny OS (ale który wymaga przyzwyczajenia się, głównie przez zmianę działania PS button), lubię karty aktywności, wreszcie sklep, na który nie muszę czekać, aż się załaduje :v, świetny pad (ale no, ja miałem okazję grać na nim sporo przed premierą, więc wiedziałem, że będzie dobry), set-up był bez problemowy. Nie miałem absolutnie żadnych problemów, konsola jest cicha, gry działają, jedyny error miałem przy Astro i wywaliło mnie do dasha, Demon's bez problemu, gry w BC też. Na konsoli mam zainstalowane ww. gry, wszystkie Soulsy, Genshin Impact i Ghost of Tsushima. To tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Czy przy przyjściu powiadomienia na konsoli np zaproszenia do gry da się jakoś aby otrzymywać je z jakimś dźwiękiem? To samo dotyczy dolaczania / opuszczania imprezy przez innych ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 U mnie jest dźwięk przy zaproszeniach z tego co pamiętam. Co do imprezy to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Też mam dźwięk, alo to tylko takie jakby "puknięcie" jak powiadomienie na tel. można tego nie usłyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 396 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 No dźwięki wszystkich powiadomień to jakieś takie pierdnięcia, nawet nie wiem kiedy mi trofeum wpada albo dostaje zapro. Do poprawy.Do tego sam fakt, że nie można ustawić automatycznego wyłączenia konsoli (wyłączenia, nie uśpienia) po określonym czasie to czarny uj im w pape. Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 A wiecie gdzie to w konsoli włączyć ? Bo u mnie raczej nie ma żadnego dźwięku na konsoli, na telefonie owszem jest. Edit: A może jak wyżej ze to takie (pipi) ciche ze uja słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Chwile gralem na past-genie i zaraz po powrocie do 5 zauwazylem, ze aplikacje, gry zniknely mi z dasza. Zeby zagrac ponownie musialem wejsc w biblioteke > zainstalowano > Sackboy. Co jest Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Gdzie są pokazane godziny spędzone w grze? Miało to być a nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 W profilu gracza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Dokładniej profil>gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Sony umie w hype GT7 jednak exclu dla nextgena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) Jak to jest z tą konsolą gdy stoi w pionie ? Czytałem że producent nie zaleca tak stawiać tego urządzenia. Zastanawiam się dlaczego niby ? Edytowane 8 grudnia 2020 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Ta? A gdzie czytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Teraz, mugen napisał: Ta? A gdzie czytałeś? W komentarzach produktu w jakimś sklepie. Stąd moje pytanie czy to prawdziwe informacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Jakby nie zalecali, to by chyba nie zrobili podstawki do stawiania jej w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 3 minuty temu, mugen napisał: Jakby nie zalecali, to by chyba nie zrobili podstawki do stawiania jej w pionie Dla mnie to logiczne dlatego nie wiem skąd takie plotki ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi