Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Mam online status 'unknown' i nic nie działa. W Marvel Tokon nawet tutoriala nie odpalę bo trzeba się łączyć z PSN.

• Odpowiedzi 29,5 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano
1 minute ago, łom said:

Mam online status 'unknown' i nic nie działa. W Marvel Tokon nawet tutoriala nie odpalę bo trzeba się łączyć z PSN.

Haha, no to niezła jazda. W sumie złamanych PS5 jest już sporo, hakerzy mogli uzyskać dostęp do jakichś wrażliwych danych czy tam parametrów sieciowych PSN, może na tle ostatnich rewelacji znalazł się jakiś bohater, co utrze im lekko nosa.

Opublikowano

Przecież to co wyrabia sony nie dało by się nawet wymyśleć samemu:

1.Zabieramy 500 filmów z waszych bibliotek a wy nic nie dostaniecie w rekompensacie.

2.Od 2028r. gry będą tylko w cyfrze a no i zamykamy sklep cyfrowy ps3 i psvita a za jakiś czas utracicie możliwość także ściągania kupionych gier.

3.Wmawianie przez serwisy branżowe że digital jest super a fizyki się psują po 10 latach.

4.Wywala serwery sony i nie można grać w gry kupione digital.

Przecież tego nie da się nawet samemu wymyśleć, to co wyprawia ta firma wygląda jak jakiś eksperyment społeczny.

Opublikowano
37 minut temu, Soban napisał(a):

Znowu to zjebane psn padło. Fajnie móc pograć sobie w swoje potężne cyfrowe gry, gdy ten złom nie chce licencji wczytać xd

Da się grać ale musisz mieć zaznaczone na koncie granie offline czy tam jako główną konsolę.

Opublikowano

mam wszystko, ale w tokona chcialem pograc, bo na klocu nie ma, a komputer to mam do nauki.

Opublikowano

Ja właśnie chciałem pograć w GT i taki wuj. Co z tego, że mam FIZYCZNĄ PŁYTĘ skoro i tak wuja mogę sobie zagrać.

Opublikowano

A już człowiek miał nadzieję, że jakaś dobra duszyczka im rozyebala te serwerki w pizdu.

Opublikowano

Ciekawe

30 minutes ago, Soban said:

Nikomu nie działa, a te pajace na oficjalnej stronie palą głupa, że działa xd
image.png

Szokiem dla mnie jest, że są jeszcze tacy ludzie, co święcie wierzą, że to co jest na tej stronce to prawda i jak powiesz, ze nie, nie działa - to cię zwyzywają.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano
31 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Odpowiedź Sony na bunt.

Widocznie trzeba było szarpnąć smyczą bo się trochę poluzowało

Opublikowano

Już sobie wyobrażam premierę GTA VI i wywalenie serwerów PSN na kilka dni, przez co nie można byłoby odpalić gry. Ale byłyby jaja i całkowita porażka Sony.

Zresztą o czym ja gadam, jakakolwiek większa premiera gry, to po północy wywalało serwery i nie dało się nic zrobić przez kilka godzin do 2-3 w nocy. Przykład z brzegu to Diablo 4, gdzie gra miała jedynie błędy podczas odpalania przez PSN, a na PC i Xboxie normalnie poszło.

Opublikowano
1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Przecież to co wyrabia sony nie dało by się nawet wymyśleć samemu:

1.Zabieramy 500 filmów z waszych bibliotek a wy nic nie dostaniecie w rekompensacie.

2.Od 2028r. gry będą tylko w cyfrze a no i zamykamy sklep cyfrowy ps3 i psvita a za jakiś czas utracicie możliwość także ściągania kupionych gier.

3.Wmawianie przez serwisy branżowe że digital jest super a fizyki się psują po 10 latach.

4.Wywala serwery sony i nie można grać w gry kupione digital.

Przecież tego nie da się nawet samemu wymyśleć, to co wyprawia ta firma wygląda jak jakiś eksperyment społeczny.

Potwierdzili, że dostęp do biblioteki zakupionych gier także zabiorą ?

Opublikowano
2 minuty temu, messer33 napisał(a):

Jaka awaria? Ja już pewnie z 3h gram w cyfrowego Boskiego Finala, ave Sony.

Do nas jest fallback na serwer dla zagamerów.

Up: Ale w sumie to nie wiem, bo nie gram już na Playstation od dzisiaj, obraziłem się.

All hail Gabe Newell #meme #game #steam >Xbox gave ...

Opublikowano
1 minutę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Tak, napisali że nastąpi to w dalszej nieznanej przyszłości. Więc tylko sony wie co to oznacza.

Napisali, że to nie nastąpi w znanej przyszłości, a nie, że nastąpi w nieznanej przyszłości ^^.

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Napisali, że to nie nastąpi w znanej przyszłości, a nie, że nastąpi w nieznanej przyszłości ^^.

W oficjalnym komunikacie na blogu PlayStation oraz w sekcji FAQ Sony poinformowało, że gracze zachowają możliwość pobierania wcześniej zakupionych gier, ale tylko „przez dającą się przewidzieć przyszłość” (ang. for the foreseeable future).\

No tak to oznacza że patrząc na politykę sony jednak masz racje gry będzie można pobierać przez resztę naszego życia na tym ziemskim łez padole.

Opublikowano
Teraz, SpacierShark123 napisał(a):

W oficjalnym komunikacie na blogu PlayStation oraz w sekcji FAQ Sony poinformowało, że gracze zachowają możliwość pobierania wcześniej zakupionych gier, ale tylko „przez dającą się przewidzieć przyszłość” (ang. for the foreseeable future).\

No tak to oznacza że patrząc na politykę sony jednak masz racje gry będzie można pobierać przez resztę naszego życia na tym ziemskim łez padole.

Teoretycznie tak, ale o tych filmach chyba też tak mówili :D.

Opublikowano

Widzę że w końcu na stronie status zaktualizowany i już po kilku godzinach awarii wyświetlili wszystkie kontrolki na czerwono. Sony jest niczym stary internet Explorer.

image.png

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

No i git, wpadnie gierka za darmoche.

Opublikowano

Może trzeba mieć aktywnego Plusa, żeby cokolwiek teraz odpalić? kaz

Opublikowano

Jedyne co może wpaść to dni Plusa gdyby nie działało dłużej, w efekcie czego wypadnie się np. poza okienko promocji.