Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Jeszcze do niedawna miałem wyjebane na PS6, ale teraz nie mogę się doczekać premiery ze względów ludologicznych i socjologicznych.

Nie ma sensu czekac, od zbroi dla konia ten sam schemat.

• Odpowiedzi 29,5 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano
8 minut temu, Kangus napisał(a):

Przecież czy tam sie sprzeda tego wszystkiego milion czy 100 tysięcy to ten screen będzie wyglądał tak samo bo tylko pozycjonuje popularne pozycje w sklepie.

Przecież są estymację ile kopii GTA 6 poszło, a FIFA znajduje się pomiędzy dwoma wersjami, w każdym europejskim regionie wygląda to tak samo, sprawdziłem sobie UK to nawet najdroższa idzie już lepiej niż GTA, ludziom którzy grają w jedną gre brak pudeł nie robi różnicy bo ich ulubionych wersji z fifa pointsami nie ma fizycznie

image.png

Opublikowano
Godzinę temu, łom napisał(a):

Hmm... coś mi tu nie pasuje, 27k łapek w górę w dwie godziny przy 170k wyświetleń. Wychodzi na to że ponad 15% osób które wyświetliło trailer zostawiło łapkę w górę. Dla porównania trailer AC Black Flag ma na tym samym kanale 11k (+1k negatywów) przy 380k wyświetleń a Alien Isolation 2 10k przy 230k wyświetleń. Teraz jest 50k w górę, 11k w dół przy 570k co nadal jest ewenementem bo tak średnio 5% reakcji to jest już bardzo dobry wynik. Albo fani Wolverine rzucili się na ten trailer albo Sony podbiło trochę staty.

odrobina researchu smyku i wiedziałbyś, że właśnie trwa Comic-Con w San Diego i ta gra i jej trailer są jedną z głównych atrakcji tam

Opublikowano

Ten Wolverine to będzie poziom suicide squad nawet obsada ta sama

Opublikowano

Nie wiem kto na to czeka z wywieszonym jezorem, chyba manchildy 40-50 co za gnoja weapon x czytali.

Opublikowano

Od kiedy gierki weszły do mainstream to właśnie tak wygląda gaming dla prezesów, dokładnie tak jak na tym zrzucie.

Opublikowano
2 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Od kiedy gierki weszły do mainstream to właśnie tak wygląda gaming dla prezesów, dokładnie tak jak na tym zrzucie.

Na switchu czyli dominującej platformie do gier topka to tytuły ambitne

Opublikowano
17 minut temu, wojtas011 napisał(a):

Przecież są estymację ile kopii GTA 6 poszło, a FIFA znajduje się pomiędzy dwoma wersjami, w każdym europejskim regionie wygląda to tak samo, sprawdziłem sobie UK to nawet najdroższa idzie już lepiej niż GTA, ludziom którzy grają w jedną gre brak pudeł nie robi różnicy bo ich ulubionych wersji z fifa pointsami nie ma fizycznie

image.png

Missujesz pointa, ale whateva, szkoda ryja strzepic.

Nawet mi nie żal tych co sami siebie chca przekonać ze nie ma wyjścia i trzeba przyjac sony w dupala :p. No dobra troche mi jednak żal;).

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
36 minut temu, jimmy napisał(a):

odrobina researchu smyku i wiedziałbyś, że właśnie trwa Comic-Con w San Diego i ta gra i jej trailer są jedną z głównych atrakcji tam

I to tłumaczy nieproporcjonalnie wysoką ilość reakcji? Gdyby było 400k wyświetleń i 25k łapek to jeszcze jakoś by się kleiło ale nie to co wyskoczyło po dwóch godzinach.

Edit: I jakimś cudem na profilu Marvela ten sam trailer ma 300k wyświetleń a 16k łapek w górę i wpisuje się w normalne statystyki.

Edytowane przez łom

Opublikowano

Trailer: ma tylko 100 wyświetleń i 50 tysięcy łapek w górę

Normalni gracze: "podejrzane w chuj"

Psychofani Sony:

Ray_Charles_classic_piano_pose.jpg

Edytowane przez Josh

Opublikowano
20 hours ago, rafanus2 said:

Oj tak, top giereczki. A tak poważnie sraka do porzygu, nie wiem może ja za dużo ja już tych gier w życiu za dużo przeszedłem i wybredny się robię, ale jak tylko zacząłem outlaws to aż drgawek dostałem jak zobaczyłem jak bardzo generyczno-chujowo-odtwórczy crap to jest. Yotei przeszedłem, ale za cenę obrzydzenia do gier na kolejne dwa tygodnie, tak mi się ciężko było pozbierać po tym nudnym chujostwie.

Ja w outlaws sie bawilem swietnie, ten system reputacji mi mocno siadl. Rowniez podobalo mi sie jak podeszli do tematu upgrade statku i blastera

W yotei jeszcze nie gralem, ale teraz ogrywam Rise of Ronin i mimo sredniej grafiki to combat mega, od razu przypomina mi sie jak jako gowniarz ogrywalem ninja gaiden na xbox 1

Opublikowano
Teraz, Alpha Trion napisał(a):

Ja w outlaws sie bawilem swietnie, ten system reputacji mi mocno siadl. Rowniez podobalo mi sie jak podeszli do tematu upgrade statku i blastera

W yotei jeszcze nie gralem, ale teraz ogrywam Rise of Ronin i mimo sredniej grafiki to combat mega, od razu przypomina mi sie jak jako gowniarz ogrywalem ninja gaiden na xbox 1

Ja to tak sobie w połowie żartuję, wiem że każdy ma inny gust i inne potrzeby w danym czasie. Mi się akurat te gierki nie spodobały, ale rozumiem, że komuś przypadły do gustu, może akurat ktoś był napalony na coś w klimacie sw albo obejrzał sobie film o samurajach i czekał na yotei. Daleki jestem od mówienia komuś w co ma grać i co jest dobre, tak sobie czasem piszę takie pierdolety ; ]

Opublikowano
3 godziny temu, łom napisał(a):

Hmm... coś mi tu nie pasuje, 27k łapek w górę w dwie godziny przy 170k wyświetleń. Wychodzi na to że ponad 15% osób które wyświetliło trailer zostawiło łapkę w górę. Dla porównania trailer AC Black Flag ma na tym samym kanale 11k (+1k negatywów) przy 380k wyświetleń a Alien Isolation 2 10k przy 230k wyświetleń. Teraz jest 50k w górę, 11k w dół przy 570k co nadal jest ewenementem bo tak średnio 5% reakcji to jest już bardzo dobry wynik. Albo fani Wolverine rzucili się na ten trailer albo Sony podbiło trochę staty.

Nawet jak połowa lajków to boty to i tak ratio jest na korzyść pozytywnej oceny. Liczba dislajków jest zaskakująco mała jak na bojkotująca społeczność pudełkowców.

Opublikowano
Godzinę temu, łom napisał(a):

I to tłumaczy nieproporcjonalnie wysoką ilość reakcji? Gdyby było 400k wyświetleń i 25k łapek to jeszcze jakoś by się kleiło ale nie to co wyskoczyło po dwóch godzinach.

Edit: I jakimś cudem na profilu Marvela ten sam trailer ma 300k wyświetleń a 16k łapek w górę i wpisuje się w normalne statystyki.

Tyle, że na profilu PlayStation ten trailer był 5/6 godzin wcześniej.

Opublikowano

3 minuty temu, suteq napisał(a):

Nawet jak połowa lajków to boty to i tak ratio jest na korzyść pozytywnej oceny. Liczba dislajków jest zaskakująco mała jak na bojkotująca społeczność pudełkowców.

Teraz, Patapon napisał(a):

Tyle, że na profilu PlayStation ten trailer był 5/6 godzin wcześniej.

15% czy nawet obecne 10% łapek to anomalia, najlepsze trailery gier AAA kręcą się w okolicach 5% (tak jak ten sam trailer na innych kanałach). Widać że było mocno kombinowane tak samo jak na poprzednim trailerze Wolverine'a który to ma 59k łapek w górę, 52k w dół przy 1.1 mln wyświetleń czyli 10% i znowu takie liczby są tylko i wyłącznie na kanale PlayStation. Sekcja komentarzy też inaczej by wyglądała gdyby faktycznie ludzie odpuścili. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w następnych dniach, ale w pierwszych 2h był stosunek 27k do 600 łapki w górę/dół a po 15 jest to 54k vs 12k czyli z 2.2% negatywów mamy wzrost do 22% negatywów.

Opublikowano

Ostatni trailer Halo na kanale Halo ma ratio ok. 7,70% gdzie Wolverine (najpopularniejszy bohater Marvela po Spidermanie) na kanale PlayStation ma teraz ok. 8,35%. No niesłychane. Skoro Sony kupiło sobie lajki to mogli kupić przy okazji komentarze bo tam jedno i to samo tylko o płytach.

Opublikowano

Co nie, zabawni są. No nie wiem jak Wy, ale ja nie widzę żadnego powodu, żeby wątpić w korporację, która odbiera mi wybór co do formy zakupu ich gier, uniemożliwia korzystanie z produktów za które zapłaciłem, życzy sobie chore pieniądze za kilkuletnie tytuły albo próbuje wcisnąć mi kit, że gierka przeceniona z 300 na 250zł to promocja, mimo że w zafoliowanym pudełku mogę ją dostać stówę taniej. Możecie już zdjąć te foliowe czapeczki i przestać się wygłupiać?

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Kupcie Wolverine na płycie, kupcie Intergalactic na płycie

5 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Jak myslicie, jaka będzie ostatnia gra wydana na płycie? Mam nadzieję, że Silent Hill 1 i RE Veronica jeszcze się załapią na fizyczny nośnik. Jeśli nie to będę zmuszony wziąć cyfrę z innego, tańszego regionu na XBOX. Wolałbym pudełeczko na PS bo mam wszystkie Silenty i Residenty w pudełkach na konsole Sony.

Intergalactic, to by się ładnie spinało z trailerem xD

intergalactic-the-heretic-prophet_pet-sh

Opublikowano

Znowu to zjebane psn padło. Fajnie móc pograć sobie w swoje potężne cyfrowe gry, gdy ten złom nie chce licencji wczytać xd

Opublikowano

Jimmy i spółka akurat i tak chcieli iść na spacer po cipsy i mountain dew więc w sumie spoko że padło nie ma co marudzić przecież za to nie płacicie!

Opublikowano
2 minuty temu, Soban napisał(a):

Znowu to zjebane psn padło. Fajnie móc pograć sobie w swoje potężne cyfrowe gry, gdy ten złom nie chce licencji wczytać xd

A żeby znowu im się hakjery włamały i znowu nie działo przez 20 dni jak 15 lat temu.

Opublikowano

Ale to cały PSN leży, czy tylko sklep? Ludzi online w apce widzę. Wczoraj z PS3 miałem problem, wywalało mi błąd DNS ale uznałem to za problem z WIFI.