Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 352,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano
10 minut temu, bebbop napisał(a):

Na stronie MM już zniknął licznik z odliczaniem do startu preorderów. Ciekawe, co teraz wymyslą.

to w sumie ciekawe, bo oni wczoraj mocno popłynęli na zagranicznych twitterach za to co powypisywali na tej preorderowej stronie więc może smutny pan w garniturze z R* zapukał

Opublikowano
3 minuty temu, jimmy napisał(a):

to w sumie ciekawe, bo oni wczoraj mocno popłynęli na zagranicznych twitterach za to co powypisywali na tej preorderowej stronie więc może smutny pan w garniturze z R* zapukał

Możliwe, ponieważ po ich bardziej rozbudowanym opisie, też już nie ma śladu.

Opublikowano

Wszystkie sklepy próbują zmniejszyć zamówione kopie o 300%.

Xgamecenter siedzi cicho to chyba poprawiają plakat

Screenshots_2026-06-24-15-32-16 (1).png

Edytowane przez Patapon

Opublikowano
37 minut temu, drozdu7 napisał(a):

No i dlatego Rockstar pomyslało o rynku wtórnym i masz kodzik a nie że 10 typa się gierką podzieli. Smutne hujowe ale tak to już będzie

Dla mnie to jest informacja żeby olać te wszsytkie konsole grubym siurem. Do tej pory taka akcja przy dużych grach była tylko z Alan Wake 2. Nie będę głosował za mniejszymi prawami użytkownika i to mimo że większość gier na płytach które kupiłem w trakcie ostatnich 2 generacji nadal leży na półce. PC już jest pogrzebany, więc sytuacja inna, możliwość odprzedaży była mocnym plusem posiadania osobnego pudełka.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
4 minuty temu, Patapon napisał(a):

Wszystkie sklepy próbują zmniejszyć zamówione kopie o 300%.

Xgamecenter siedzi cicho to chyba poprawiają plakat

Screenshots_2026-06-24-15-32-16 (1).png

Jak to mówią, nie mów hop dopóki nie skoczysz thumbsup

Opublikowano
21 minut temu, Kangus napisał(a):

Dla mnie to jest informacja żeby olać te wszsytkie konsole grubym siurem. Do tej pory taka akcja przy dużych grach była tylko z Alan Wake 2. Nie będę głosował za mniejszymi prawami użytkownika i to mimo że większość gier na płytach które kupiłem w trakcie ostatnich 2 generacji nadal leży na półce. PC już jest pogrzebany, więc sytuacja inna, możliwość odprzedaży była mocnym plusem posiadania osobnego pudełka.

Czyli co proponujesz? Bojkot?

Nie no my przecież wszystko przelkniemy

Opublikowano

Ładnie handlarze po pizdzie dostaną. Można już myślę odwoływać te słynne nocne premiery. Przyjdzie tylko rodzina handlarzow i jakieś klakiery z forum psextreme beka wnusiu

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

Czyli co proponujesz? Bojkot?

Nie no my przecież wszystko przelkniemy

Ja kupować nie planuję, nie wydałem na żadną grę w cyfrze więcej niż 150zł. Wydałbym więcej niz 200 tylko na Half Life 3 :D.

Opublikowano

Wiecie co jest w tym najgorsze? To, że to pewnie koniec pudełek, bo GTA wyznaczy pewien nowy trend swoją pojebaną sprzedażą :/
Te game key carty juz nie takie zle od nintendo, bo chociaz idzie pozyczyc albo opierdolic na olx.

Opublikowano
5 minut temu, Kangus napisał(a):

Ja kupować nie planuję, nie wydałem na żadną grę w cyfrze więcej niż 150zł. Wydałbym więcej niz 200 tylko na Half Life 3 :D.

Ta? Nieźle. A złoty zegarek też masz?

Opublikowano

2 godziny temu, Figaro napisał(a):

Wcześniej:

Screenshot-4292.png

Teraz:

ULTIMATE_EDITION_SAFEHOUSE_VEHICLES_01.0wv6pw3t-mky3.jpg

A trzeba zakładać, że dzisiejsze screeny też są nieco podrasowane.

Te tekstury, buhahaha Amerykanie wszyscy są jak mózg, sprzedaj gówno i potem zjedz.

Nie ma dyskietki, nie ma fanów.

Opublikowano
20 minut temu, Soban napisał(a):

Wiecie co jest w tym najgorsze? To, że to pewnie koniec pudełek, bo GTA wyznaczy pewien nowy trend swoją pojebaną sprzedażą :/
Te game key carty juz nie takie zle od nintendo, bo chociaz idzie pozyczyc albo opierdolic na olx.

Naprawdę uważasz że jak jakiś Ubisoft albo EA wyda grę w pudełku z kodem za 80$ to ludzie się na to rzucą? Nie oszukujmy się jeżeli istnieje jakaś firma która mogłaby to zrobić to jest R*.

Opublikowano
16 minut temu, tlas napisał(a):

Ta? Nieźle. A złoty zegarek też masz?

Nie, ale przynajmniej nie musze żyć od pierwszego do pierwszego :P.

Opublikowano

Możliwe że nie ma płytki gdyż sama gra by ich parę zajęła. Już sam RDR2 sporo waży. GTA 6 być może będzie zajmować jeszcze więcej.

Opublikowano
4 minuty temu, suCCHy96 napisał(a):

Możliwe że nie ma płytki gdyż sama gra by ich parę zajęła. Już sam RDR2 sporo waży. GTA 6 być może będzie zajmować jeszcze więcej.

W takim razie mogli zrobić 80$ za wersję cyfrową albo kod i wersję pudełkową dla kolekcjonerów z płytkami za te nawet 120$, jestem pewien że wersja ta i tak by raz dwa się wyprzedała. Pamiętam czasy pierwszego RDR gdzie jedną kopię odłożył mi sprzedawca i udało mi się ograć tytuł na premierę a mój kumpel z ówczesnego technikum czekał kilka tygodni aż będzie gdzieś dostępna w cenie sklepowej. Rockstar dał dupska i tyle, pewnie kupie bo to przecież będzie kolejny kamień milowy gamingu natomiast jakby np. Call Of Duty wyszło z kodem albo nawet i ten Wiedźmin 4 to był odpuścił bo nie są to dla mnie tak istotne marki.

Opublikowano
19 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Te tekstury, buhahaha Amerykanie wszyscy są jak mózg, sprzedaj gówno i potem zjedz.

Nie ma dyskietki, nie ma fanów.

AI pisało Ci tego posta czy o co chodzi?

Opublikowano

Krychu pierwsza ofiara wysokich temperatur

Opublikowano
1 minutę temu, suCCHy96 napisał(a):

GTA5 na PC zajmowało 7 dwuwarstwowych płyt DVD których produkcja na 100% kosztowała więcej niż wpakowanie nawet 3 płyt Bluray. Jedyne wytłumaczenie to chciwość i zaoranie rynku wtórnego, bajeczki o tym że zbyt dużo zajmuje albo że boją się wycieków można spuścić w szambie. Każda inna firma jest słusznie jechana jeśli wrzucą na nośnik sam instalator ale przy Rockstar który robi gorszą akcję jest szukanie wymówek.

Opublikowano

Piękne jebanko pudełkowców i tyle. Widze że w nowe konsole nie będzie nawet po co sie pakować nawet jeśli łaskawie dorzucą napęd do kupienia za 8 bomb

Opublikowano

xGamecenter odniosło się do tego newsa:

No image preview

9,2 K vues · 175 réactions | #gtavi nie wyjdzie na płycie...

#gtavi nie wyjdzie na płycie - ani na #playstation ani na #xbox - taka informacja gruchnęła dzisiaj prosto od Rockstara NA DZIEŃ przed uruchomieniem pre-orderów. I mimo że mieliśmy kompletnie inne...
Opublikowano
13 minut temu, suCCHy96 napisał(a):

Tak jasne, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka. Ani wytłumaczenie z leakami nie ma sensu, bo można zrobić tak jak Gothic Remake, wystarczy też w preloadzie nie dać plików wykonywalnych, a udostępnić je dopiero w patchu do pobrania po premierze - kilka MB. Swoją drogą nie zdziwie sie jak Sony łącza padną od ściągania tej pewnie ze 150GB gry i gówno sobie ludzie pograją 1 dnia... nawet preloady mogą nie pomóc.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał(a):

xGamecenter odniosło się do tego newsa:

Kilka dni temu pisali "Poczekajcie jak zobaczycie, jakie będą edycje do sprzedania :)))". No to zobaczyliśmy kekw

Opublikowano

image.png

Ciekawe czy gość blefuje czy to R* puszczał jakieś lewe info do dystrybutorów i marketów żeby zmylić. Gdzie jesteś dari, zdradź co tam się dzieje za kulisami