Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 300

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Perez napisał:

Ale że Głosu Ludu nie dali... ;)

Słowa, które ranią bardziej niż czyny.

Perezowi zmieniły się priorytety i zabrał format ze sobą.

Wychodzi na to, że tylko Perez może go przywrócić.

• Odpowiedzi 745
  • Wyświetleń 74,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LeifErikson ladnie to ujął, że czasem brakuje tego braku poczucia bycia "u siebie". Po 14 latach przyzwyczaiłem się już do innego kraju i mam ustabilizowane życie bez większych problemów, ale czasem p

• Panie i Panowie - ogromne dzięki za tyle wspólnego czasu:). To dzięki Wam ten cyrk się kręci!:). Ze swojej strony postaram się obiecać jeszcze z co najmniej jedno 9+ dla bijatyki (no, może niekonieczn

• Dziękujemy wszystkich serdecznie za wsparcie, wygląda na to, że 300 numer pobije rekordy sprzedaży we współczesnej historii magazynu. To dla nas ważny oddech w środku roku, bo zazwyczaj łapaliśmy powi

Opublikowano

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a czemu format wyleciał , pisma? człowiek zawsze liczył po cichu że tam trafi;)

To przez ponad 5 lat nigdy Cię tam nie wrzuciłem? :D. Nie na to konto przelewy puszczałeś!

A czemu wyleciało... Jak zacząłem Rogerowi tłumaczyć, że aby zebrać forumowe mądrości trzeba przejrzeć wszystkie dodane statusy z miesiąca, to doszedł do wniosku, że to mało kto da radę dźwignąć, żeby nie skończyło się potem wnioskiem o rentę zdrowotną!

Edytowane przez Perez

Opublikowano

Nawet ja się kilka razy załapałem a wezyr nie?:kekw:

Dobre teksty od zgredów, gdzie piszą czym się zajmują, bo wiadomo, że szmatławiec to dodatkowe zajecie. Nie miałem pojecia, że Kali tyle lat zawodowo siedzi w biznesie.

Tak samo tekst o Neo+ ciekawy, niby kupowałem przez lata, ale to był zawsze dodatek do PE, no i oni chyba jednak nie byli tak wylewni jak ekipa szmatławca.

Czytam dalej:obama:

Opublikowano
16 minut temu, Perez napisał:

Ale że Głosu Ludu nie dali... ;)

No właśnie, jak sprawę załatwiłeś, że nie dali? :)

Opublikowano
1 hour ago, MYSZa7 said:

fajnie, że sprzedaż idzie, widzę, że magazyn biorą osoby, które od dawna go nie kupowały, najssss

Extrima kupowałem do pamiętnego ogłoszenia w magazynie, które informowało nas czytelników o tym że PSX EXTREME przestaje być pismem stricte związanym z konsolą Playstation i otwiera się też na Nintendo, Xboxa oraz Segę. Wówczas jako nie zainteresowany taką zdradą przestałem kupować już od tamtej pory "szmatławca" Ale regularnie czytywałem ponieważ znajomi nadal kupowali. 

Nie pamiętam, w którym numerze było to ogłoszenie i kiedy dokładnie przestałem ale posiadając numery od 1 do 30 kupione przeze mnie w kioskach dziś regularnie uzupełniam moją kolekcję o brakujące numery. Dziś jestem zdania że skoro jestem na forumku to warto gazetę nadal wspierać. Bez >>nas<< upadnie jak pozostałe. :hi:

Dlatego też chcę mieć wszystkie 8 egzemplarzy numeru 300 :i_am_so_happy:

Opublikowano

Coś nie chce mi się wierzyć że w kiosku mają do wyboru dwie okładki. Zawsze mieli tylko jedna

Opublikowano
Teraz, grzybiarz napisał:

Coś nie chce mi się wierzyć że w kiosku mają do wyboru dwie okładki. Zawsze mieli tylko jedna

Maja jeszcze jak, tez sie zdziwiłem, bo zazwyczaj w całej okolicy była jedna ta sama.:)

Opublikowano
27 minut temu, Perez napisał:

To przez ponad 5 lat nigdy Cię tam nie wrzuciłem? :D. Nie na to konto przelewy puszczałeś!

21 minut temu, Shen napisał:

Nawet ja się kilka razy załapałem a wezyr nie?:kekw:

Byłem byłem i to kilka razy, ale jak raz spróbujesz to chce więcej.:P

Opublikowano

Miałem trochę farta, bo zboczyłem z drogi po pracy żeby nie latać po galeriach i innych takich w tym skwarze. Pani z kiosku najpierw szukała egzemplarza, a potem powiedziała, że w sumie dostaje jedną sztukę od jakiegoś czasu, no i na tej sztuce był Sephiroth. Pieknie wygląda na żywo, nawet nie boczyłem się na brak Snejka :fsg:

Opublikowano

Wezyr byl wielokrotnie, nawet w tym nowym formacie z cytatami ze statusow bo ostatnio wrzucalem.

Nie pamietacie bo to bylo dawno ale ja jestem na bierzaco z tymi wydarzeniami :)

Opublikowano

Trzeba przyznać że te forumowe pierdololo na papierze w "Głosie Ludu" od razu jakoś poważniej wyglądało :szopenhauer:

Opublikowano
11 minut temu, Mejm napisał:

Wezyr byl wielokrotnie, nawet w tym nowym formacie z cytatami ze statusow bo ostatnio wrzucalem.

Nie pamietacie bo to bylo dawno ale ja jestem na bierzaco z tymi wydarzeniami :)

potwierdzam, był na sto procent i to nie jeden raz

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Trzeba przyznać że te forumowe pierdololo na papierze w "Głosie Ludu" od razu jakoś poważniej wyglądało :szopenhauer:

Perez tendencyjne to dobieral.

W ogole jak wpadl dzisiaj zwalic wine na Rogera xD

Kmiot ma wolne wieczory bo nie wkleja 256 gameplayi z yt do bitwy gierek to moglby popatrzec te statusy. Glos ludu fajny byl tylko wyje.balbym te polecanki randomow na dole.

W ogole po zmianie wydawcy listy na dwie strony ale podobno wrocily trzy ;/

Opublikowano

Ogólnie to ja bym Listy wywalił na zbyty pysk a dwie strony przeznaczył na jakąs większą integrację z forumkiem. Czyli Głos Ludu plus  na przykład - co już kiedyś proponowałem - fotki co lepszych sztosów z "Zakupów Growych".

Ewentualnie zamiast polecanek randomów jarających się sabatonem i "Grą o tron" jakieś ciekawsze posty tematów o filmach, serialach, opinie z "Własnie skończyłem", "Własnie zacząłem". Opcji jest cała masa.

Opublikowano
45 minut temu, grzybiarz napisał:

W moim sklepie 2 sztuki z Lara i jedna z Jinem. Najwidoczniej się zdarza ;)

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

"Własnie skończyłem", "Własnie zacząłem". Opcji jest cała masa.

Tam jest sporo fajnych tekstow, wlasnie dopiero co sciagnalem Outer Wilds z polecenia uzytkownika @Kmiot

Opublikowano

U mnie w sklepiku osiedlowym, do którego zresztą właściciel zaczął zamawiać extrima bo go ocisnąłem z 7 lat temu, były 4 z Jinem i jedna z Sephirothem. Wolałbym Leona ale zawsze to lepszy wybór niż na przykład 4 sztuki z MC. 

Opublikowano

Poszukiwania zakończone. Wszystkie okładki prócz tej z MGSem były wszędzie. Musiałem jechać do ostatniej mojej nadziei i się spełniło (tylko w dwóch miejscach był po jednym egzemplarzu, resztę można zebrać całkiem łatwo). Jest kozak numer, teraz nie ważne co będzie w skrzynce. Oto on, rocznicowy, oczekiwany jak nigdy, jedyny 300 numer. 

IMG_20220804_220104.jpg

Opublikowano

Pięknie się czyta ten numer 300. Aż się łezka w oku kręci przy tych wszystkich wspominkach Zgredów, bo człowiek z Wami niemal od początku i wszystkie te "akcje" kojarzy ze starych numerów Szmatławca. Trzeba czytać na raty, bo już nie ma czym łez ocierać ze wzruszenia.

@Roger gratuluję tych 300 numerów, kawał pięknej historii, z którą byłem i jestem na bieżącą. Jak sobie człowiek pomyśli jakim gnojkiem był idąc do osiedlowego kiosku po swój pierwszy numer Szmatławca, to aż się ciepło na serduszku robi. A tu cyk, numer 300 i przybyło 25 lat na karku. Mam nadzieję, że poprowadzisz ten "bajzel" na tyle dobrze i wytrwale, by moje wnuki mogły się na forumku wypowiedzieć o numerze 600. :hi:

PS. Reklama better. gaming agency, to stylem chyba powinna być w numerze 0? Może Romek złe pliki dał do proofa ;-)

Opublikowano

Gratulacje panowie i panie, że pismo trwa tyle lat i trzyma najwyższą jakość. Nie czytam od początku. W tamtych czasach byłem pecetowcem więc czytałem inne pisma. Potem trochę błądziłem w czasach konsolowych aż przestałem czytać. Wróciłem może z 4 lata temu jak kupiłem numer na wakacjach i bardzo mi podeszliście. Zdecydowałem się na prenumeratę i ciągle jestem zadowolonym czytelnikiem.

Buziaki dla całej redakcji.

26346944_gorbi_iuda.jpg

Opublikowano
37 minut temu, dee napisał:

Ogólnie to ja bym Listy wywalił na zbyty pysk a dwie strony przeznaczył na jakąs większą integrację z forumkiem. Czyli Głos Ludu plus  na przykład - co już kiedyś proponowałem - fotki co lepszych sztosów z "Zakupów Growych".

Ewentualnie zamiast polecanek randomów jarających się sabatonem i "Grą o tron" jakieś ciekawsze posty tematów o filmach, serialach, opinie z "Własnie skończyłem", "Własnie zacząłem". Opcji jest cała masa.

30 minut temu, Shen napisał:

Tam jest sporo fajnych tekstow, wlasnie dopiero co sciagnalem Outer Wilds z polecenia uzytkownika @Kmiot

Jakby tak było to z mojej strony polecialaby prenumerata od razu. "Własnie skończyłem" oraz "Własnie zacząłem" to diamentowe tematy forumka gdzie nie raz opisy zapomnianych gier ponownie pobudzały wyobraźnię zagrajmerow, a nawet można czasem odkryć perłę, która w świetny sposób została opisana przez ogrywajacego. Podpisuje się pod tym pomysłem obiema rękami. 

Opublikowano

Ja bym dał "wrzuć screena" I czytelnicy zobaczyliby moje screeny z duszą z rdr1 na ps3, przemyśl to redaktorze naczelny Rożer :smutas:

Opublikowano

Jak już lecicie z prywaciarzami, to w związku z pojawieniem się Norbiego, nie widzę innej opcji niż w #301 wywiad z Czezkym i kullisy wizyt w Bizariuszu. 

Opublikowano
Teraz, maciucha napisał:

Jak już lecicie z prywaciarzami, to w związku z pojawieniem się Norbiego, nie widzę innej opcji niż w #301 wywiad z Czezkym i kullisy wizyt w Bizariuszu. 

Czezky to by mogl dostac jakis stały kącik, mysle, ze ma mase historii, szczegolnie o klientach xd