Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 minut temu, Mejm napisał(a):TR3 najgorszy z klasycznych Tomb Raiderow 1-5.Najgorsza to piątka
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Piatka uczciwie mowi, ze jest zlepkiem niepowiazanych ze sobia lokacji. Trojka udaje, ze to wszystko ma sens.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W Chronicles świetna była na nawiedzona wyspa, ale reszta gry okropna. Czuć, że deweloperzy mieli juz dosyć klepania co roku tej samej gry na tych samych assetach.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dla mnie 2>1=3>>>>4. Trójka ma elegancki klimat i miejscówki ale momentami level design woła o pomstę do nieba a sterowanie kajakiem i skuterem podwodnym powinno być wykładane na przedmiocie 'jak nie robić gierek'. Czwórka z jedną rozwleczoną lokacją to tragedia i porzuciłem jakoś w połowie a piątka wyszła jak miałem PS2 więc tylko chwilę pograłem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czworka po trojce o jaka dobra. Wszystko widoczne, jedna miejscowka bez skakania po swiecie, grobowce a nie wiezienie w arizonie, cliffhanger na koncu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czwórka jest fajna do momentu aż nie przegapisz tej jednej wajchy składającej się z trzech pikseli, schowanej w najciemniejszym kącie lokacji, więc biegasz przez następne 10 godzin po grobowcu 20x większym od posiadłości z pierwszego Residenta szukając rozwiązania. To bujanie się na linach to też zaprzeczenie jakiejkolwiek grywalności. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Josh
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przez was musze teraz ograć tą czwórkę i trójkę, bo cięzko uczestniczyć w dyskucji nt. gier, które się grało 20lat temu
Opublikowano 27 minut temu27 min W dniu 13.05.2026 o 15:28, oFi napisał(a):Co ja bym dał żeby te bezjajeczne spidermany nigdy nie powstały a dostalibyśmy nowe ratchety.Czy Ty jesteś normalny? Ratchety cały czas powstają.