Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nie jest to Last of Us 2 ale też gra o silnej kobiecie + mutanty

hGWPwyP.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

@u55r z rozpedu chyba nie ten tv kupiles, chodzilo Ci zapewne o XH90 a to sa dwa rozne modele. Tylko XH90 z modeli na ten rok ma hdmi 2.1. Fald robi robote idealny tv na ten moment na next geny imo :)

Odmieniaj kolego?

Opublikowano

Kurde.. reakcje mi się skończyły od plusowania :) Gratuluję i zazdroszczę nieco że już ogrywacie. Ja swoją kopię zgarnę dopiero w poniedziałek, za dużo teraz mam rzeczy naraz do ogarnięcia przy przeprowadzce. Ale obiecałem sobie że Tlou2 będzie pierwszą grą odpaloną i ogrywaną na nowej chacie :banana:

Edytowane przez SebaSan1981

Opublikowano
Godzinę temu, Fanek napisał:

@u55r z rozpedu chyba nie ten tv kupiles, chodzilo Ci zapewne o XH90 a to sa dwa rozne modele. Tylko XH90 z modeli na ten rok ma hdmi 2.1. Fald robi robote idealny tv na ten moment na next geny imo :)

Odmieniaj kolego?

XH90 rozczarowanie, mityczne HDMI 2.1 istniejące na papierze plus słabszy procesor niż w XH95 i szarpanie androida to porażka. Dlatego wybrałem model wyższy lepiej wyposażony. 

Opublikowano
20 godzin temu, kes napisał:

1YD8jUl.jpg

Ja takiej mapki nie dostalem. Zrob fotke, co ?:oh_you:

Aha, dzieki.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zapomniałem wrzucić wczoraj do tematu.

P.S. Udanego weekendu.

104474533_1371655146359778_7740924037580

Opublikowano

df04d903adf20ffc.jpg

Prawilnie z Polskim znaczkiem dla Polaków Rodaków ❤️

Ale gram w Inglisz. Sorry. Synchro to podstawa. 

No piękne pożegnanie PS4. 

Czekam na łatkę która usunie ziarno :[, szanujmy się. 

Opublikowano
1 godzinę temu, squaresofter napisał:

P.S. Udanego weekendu.

Dostałem kiedyś tą grę w zestawie od ziomka od którego kupowałem używanego ps2 Slim. Nigdy wcześniej nie miałem z serią do czynienia także specjalnie się nie spuszczałem ale o Jezusie co to była za gra :fsg:

Opublikowano
9 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Dostałem kiedyś tą grę w zestawie od ziomka od którego kupowałem używanego ps2 Slim. Nigdy wcześniej nie miałem z serią do czynienia także specjalnie się nie spuszczałem ale o Jezusie co to była za gra :fsg:

Na PS2 sztos gonił sztosa. Drugiej takiej konsoli nie będzie. 

Opublikowano

xZFzFIh.jpg

Ot, spontaniczny zakup do wydoopconego w kosmos backlogu.

Opublikowano

bAfWVNO.jpg

No trzeba ograć. Wypada wręcz, bo zakładam, że temat będzie wałkowany przez najbliższy czas. No i ciekawość nie pozwala odpuścić.

Najzabawniejsi są ci wszyscy pececiarze dopytujący strimerów na Twitchu kiedy będą grali w TLoU2, bo chcieliby oglądać xd

No i pakiecik Hotline Miami, bo to ważne gry.

Opublikowano

Dobrze, że okładka jest dwustronna. Specjalnie po to, żebyś mógł przełożyć na drugą stronę w celu ukrycia napisu informującego, że okładka jest dwustronna.

Opublikowano

Z ostatniego tygodnia; Xenoblade z forumka, kolejna memorka do PS2 z eBay:

DSCF3019-2.jpg

Opublikowano

Dtuo91N_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Spóźniony preorder z Euro, ale dorzucili pluszaka za zeta, więc wybaczam.:cebula:

Opublikowano
W dniu 20.06.2020 o 11:22, squaresofter napisał:

P.S. Udanego weekendu.

Przydałby się jakiś remaster tej części, bo loading na ps2 to był koszmar.

Opublikowano

1h8HdOw_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

bogactwo czesc glowna skuhwysyny :obama: a no i tlou2 przy okazji :cool: 

Opublikowano

Najlepszy PES tej generacji do kolekcji, w wypasionym wydaniu od @Dave Czezky, klon Gearsów od Segi, którego zawsze chciałem ograć no i początek najlepszej serii racerów ever. 

K5P7AC7.jpg

Opublikowano

Plusik za Binary Domain - pamiętam, że kupiłem na premierę i zayebiście miło wspominam. Fajna fabuła z kilkoma twistami i naprawdę zacny klimacik.

Do mnie dziś przyszła paczuszka z USA, w której był ten oto rogue-like space shooter:

be537691ed1c7fda.jpg

Gierkę mam od dawna w cyfrze, ale jako zatwardziały pudełkowiec, musiałem sprawić sobie fizyczne wydanie - takie zboczenie i nic na to nie poradzę :dunno:
W Europie wyszło to w jakimś mega ograniczonym nakładzie (ciężko znaleźć nawet używkę), więc wziąłem amerykańską nówkę z ebay - yebać biedę :sir:

Opublikowano

Taki tam do ogrania po Last Part II

105661709_617770165510301_6217687114408313826_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=OA8yD6_M6sUAX8gZL2N&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&_nc_tp=7&oh=8cb68c271ac184733b1cfbc8848b21ed&oe=5F1AF48F

Opublikowano

Nie mogłem się doczekać wersji konsolowej (premiera cyfry 29 maja, pudełka 19 czerwca) Odliczałem dni do premiery niemalże jak w przypadku dużych gier AAA. ION FURY czyli taki duchowy spadkobierca Duke Nukem 3D Zrobiony w bardzo podobnym stylu co sztos z 1996r . Zresztą gra została wydana przez kultowe 3D Realms a zdevelopovana przez Voidpoint (wersje na konsole sportowało General Arcade). Będzie grane! :cool2:

caeda1442dedf.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

IMG-20200626-164817.jpg

IMG-20200626-164756-2.jpg

IMG-20200626-164747-2.jpg