Amer 1 370 Opublikowano 3 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2023 (edytowane) Evil Dead sztos jak cholera, serio! Zdecydowanie łapie się do mojego Top3 2k22. Wspominałem już o tym na forum swego czasu. Tłuczemy z żoną od premiery (tj. od kwietnia o ile dobrze pamiętam), obecnie ponad 1100h na liczniki i ciągle nam mało. Świetna oprawa, klimat i mocno angażująca rozgrywka. Można grać jako ludzie (biegający w 4-osobowej ekipie) lub demon. Dwie strony medalu i dwa diametralnie różniące się sposoby rozgrywki - zależnie od tego po której stronie chcemy się opowiedzieć. W grze idealnie oddano klimat wszystkich odsłon filmu i serialu. Gore pięknie miesza się z humorkiem, głosy podłożone zostały przez aktorów, a niektóre teksty przeniesiono 1 do 1. Naprawdę mooocno polecam. Trzeba tylko załapać co i jak bo gra upchana jest mechanikami bez rozpracowania których będziemy non stop dostawać po tyłku. @smoo, łapiesz mega plusa za ten zakup, bo serio byłem przekonany że na forum jako jedyny zainteresowałem się tym tytułem. No to teraz jest nas 2-ch i jakoś tak raźniej od razu Edytowane 3 stycznia 2023 przez Amer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 819 Opublikowano 3 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2023 W zasadzie nie zakup, a prezent urodzinowy od kobity Chodził mi po głowie zakup tego pada już od dawna. Koniecznie chciałem przekonać się na własnej skórze jak się prezentuje i powiem wam, że na moje łapy jest idealny 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 749 Opublikowano 3 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2023 Promka w Media Markt - każda po 79zł. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 740 Opublikowano 4 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2023 Ja wiem, że w naszym kraju mało kto kupuje i ma gierki na Xboxa ale 4 miesiące polowałem by na olx czy allegro w ogóle pojawiły się zafoliowane wersje tych gier. 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 827 Opublikowano 5 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 Na obu konsolach abonamenty załadowane, gry kupione cyfrowo i zainstalowane czekają, a ja robię zakupy. Tak jakoś mnie poniosło i kupiłem bardzo dobrze mi znaną historię, ale załapałem hype przed serialem. Na promce kupiłem też ciekawego indyczeka i to jeszcze w fajnej wersji ze steelbookiem. 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mitra 1 787 Opublikowano 5 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 Może nie zakup ale prezent na urodziny. Skarb nie kobieta 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 819 Opublikowano 5 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 Lokalny zakup z growego sklepiku Jakoś lubię te koślawe strzelanki na szaraku 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 847 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 W dniu 4.01.2023 o 05:03, Ins napisał: Ja wiem, że w naszym kraju mało kto kupuje i ma gierki na Xboxa ale 4 miesiące polowałem by na olx czy allegro w ogóle pojawiły się zafoliowane wersje tych gier. Nie ma miesiąca żeby nie wpadło u mnie zielone pudełko. Ile wydałeś na kolekcje Halo? 15 godzin temu, Quake96 napisał: Lokalny zakup z growego sklepiku Jakoś lubię te koślawe strzelanki na szaraku Jeden z fajniejszych Bondow, Goldeneye nie przebił, ale miło się pykalo. Brakuje mi teraz coś w klikacie Bonda na aktualnych konsolach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 740 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 28 minut temu, iluck85 napisał: Nie ma miesiąca żeby nie wpadło u mnie zielone pudełko. Ile wydałeś na kolekcje Halo? ? Spróbuj kupić nowe zafoliowane te dwie gierki z okładką polską albo angielską. Powodzenia Halo MCC 70zł, a wcześniej widziałem jedynie jakiegoś francuza za 180 ... Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 847 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 Godzinę temu, Ins napisał: ? Spróbuj kupić nowe zafoliowane te dwie gierki z okładką polską albo angielską. Powodzenia Halo MCC 70zł, a wcześniej widziałem jedynie jakiegoś francuza za 180 ... Wspominasz o pudełkach na X Dzielnie wspieram. To za darmo, bo jest kolekcja na Allegro, ale Niemiec i 199zl wola. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 Kupiłem najtańszego elite 2 na olx i zrobiłem z niego to cudo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 5 godzin temu, mitra napisał: Może nie zakup ale prezent na urodziny. Skarb nie kobieta Dzisiaj masz urodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 3 godziny temu, iluck85 napisał: Brakuje mi teraz coś w klikacie Bonda na aktualnych konsolach. Twórcy Hitmana pracują nad grą, ale od zapowiedzi cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 Godzinę temu, Plugawy napisał: Dzisiaj masz urodziny? Si señor Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 Jedyna seria od Nintendo w którą nigdy nie grałem. Czemu na WiiU a nie na Switcha? Bo można grać wiilotem i, z tego co słyszałem, to najlepsza opcja plus użycie padleta jako mapki. Spróbuję w weekend zagrać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 15 minut temu, mitra napisał: Si señor To masz w tym samym dniu co moja narzeczona Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 8 minut temu, Plugawy napisał: To masz w tym samym dniu co moja narzeczona O kurka, jakie są tego statystyczne szanse? Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 9 minut temu, Plugawy napisał: To masz w tym samym dniu co moja narzeczona To najserdeczniejsze życzenia dla narzeczonej, zdrówka i szczęścia dla Was. Wypije za jej (Wasze zdrowie) a Wy za moje i mojej żonki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. second 3 693 Opublikowano 6 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2023 Podano do stołu. W końcu jakaś wykwintna potrawa, a nie byle fastfood 11 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 6 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 223 Opublikowano 6 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2023 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 749 Opublikowano 7 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 Zakupy grudniowe w komplecie. Nigdy nie miałem Move'a i stwierdziłeś, że wchodzę w temat na grubej. Młoda (ja też) zachwycona Wonderbookiem i sportami. Żona zadowolona z pistolecika i House of the Dead. Ja męczę Time Crisis. Na razie testowane były te 4 tytuły ale już mogę powiedzieć, że nie żałuję wydania ani złotówki. 16 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2023 Dużo dałeś za wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 8 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2023 7 minut temu, Luqat napisał: Dużo dałeś za wszystko? Jakieś 1300zł za wszystko. Pałki można upolować w okolicach 100zł. Karabin się trafił za 50, pistolet za 40zł. Większość gier chodzi w przedziale 20-40zł. Wyjątek to Time Crisis za 110 i Rambo za 80zł. No i gierki z serii Wonderbook brałem właśnie z książką żeby mieć komplet ale tutaj można przyoszczędzić kupując jedną księgę dla wszystkich gier z serii. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 740 Opublikowano 10 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Wpadły kolejne giereczki. Uwielbiam te zielone pudełka. Dodatkowo zakupiłem: Głównie dla tego steelbooka/case'a na karty. 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi