bluber 1 183 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Godzinę temu, Faka napisał: Ori i tak jak HK bardzo dobrze wyglądają w hh mode, więc proszę mnie tu nie zakrzywiać czasoprzestrzeni, baa, powiem więcej, chodzą i ruszają się malinowo. No wyglądają dobrze w hh a jeszcze lepiej na TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 To co panowie, jakis turniej w SSBU? Dawno nie gralismy i mamy duzo nowych ludzi. Moge wszystko ogarnac Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Od piatku stalem sie posiadaczem switcha, moja pierwsza konsola nintendo ever i od razu w pakiecie z BotW. Dlaczego ja przez 25 lat swojej gamingowej historii bylem taki slepy ? Xboxy, PS4, Kanie, Rachonie, Telewizje republiki, to wszystko hooy. Zelde odpalilem po obiedzie, okolo godziny 15, a grac skonczylem o 4 w nocy. Wstalem w sobote o 8 rano i pierwsze co zrobilem po wylaniu sie, to bylo ponowne odpalenie zeldy. Nie pamietam, zeby jakas gra na tej generacji tak mnie wessala, no moze poza wieskiem. Znowu poczulem radosc z gamingu, jak za dawnych czasow. Tylko jest jeden knif tutaj, konsole kupila mi dziewczyna i ona teraz chce ze mna grac w jakies dobre gry "na dwoch", takie kanapowe. Ktos cos poleci ? Luiggis mansion 3 i mario smash bros wygladaja obiecujaco, z tego co sprawdzalem. Pozdrawiam Nintendo fagow ! Edytowane 8 Listopada 2020 przez Andżej 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) W coopie to na pewno Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Maker 2 (ew. NSMBU Deluxe lub Donkey Kong Tropical Freeze) i nadchodzące Super Mario 3D World. Świetny do grania w dwie i więcej osób jest też Super Mario Party, ale nie wiem czy lubicie takie mini gry. Byłbym zapomniał.. pobierz w eshopie demo Snipperclips, testowałem na wielu moich znajomych, w tym nie graczach i prawie każdy był zachwycony. Mały, ale bardzo kreatywny tytuł. Mam kumpla, z którym wymaksowaliśmy podstawkę i DLC i spokojnie stawiamy ten tytuł jako jeden z najlepszych hiddengemów tej generacji. Edytowane 8 Listopada 2020 przez funditto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 U mnie się sprawdziły Overcooked I Cook, Serve, Delicious 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @funditto Z tym MK8 to uważaj bo po sesjach w tę grę to Andżej niedługo może już nie mieć dziewczyny. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 854 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 U mnie sprawdza się MK8, każdy to ogarnia od samego początku. Spoko też jest Puyo Tetris, Mariany, DK, Overcooked. Większość gier od Nintendo ma kanapowe multi. Ta konsola pod tym względem gniecie konkurencję która zwyczajnie olewa wspólne grania kanapowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Overcooked 1 i 2, Moving Out, Castle Crashers, Heave Ho, Ultimate Chicken Horse - to moi faworyci. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Pikuniku, gra ma oddzielny tryb przyjemnymi poziomami do ogrania w coopie we dwoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 4 hours ago, Andżej said: Tylko jest jeden knif tutaj, konsole kupila mi dziewczyna i ona teraz chce ze mna grac w jakies dobre gry "na dwoch", takie kanapowe. Ktos cos poleci ? Luiggis mansion 3 i mario smash bros wygladaja obiecujaco, z tego co sprawdzalem. To tak jak bys sie zapytal o jakies dobre gry online na Xboxie Obczaj te najwyzej oceniane i sprawdz czy maja co-opa na jednym TV, chociaz najlepiej zdecyduj jaki rodzaj gry bys chcial i wtedy sprawdz jakie beda Ci najbardziej pasowaly przy takim wyborze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Koledzy jak tam? Ponoc Age of Calamity 4k/120fps w docku? @devilbot ogrywasz już? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Kurde, to linkowanie kont na Switchu jest zrobione fantastycznie. Nie musisz się jebać na konsoli z wpisaniem danych czy przeklikiwaniem stron. Ot, dostajesz na email odnośnik i wszystko robisz normalnie na kompie aby potem na konsolki kliknąć tylko jeden guzik i gotowe. MS i Sony powinni to skopiować. Cytuj Odnośnik do komentarza
johnnyjonjc 1 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Switch lite będzie w fajnej cenie na allegro, zastanawiam się, czy nie kupić. Powiedzcie mi, jak wygląda sprawa z dryfującymi gałkami w przypadku lite? Problem występuje tak samo często jak na zwykłym switchu? (według info z neta konstrukcja jest ta sama). Jak z naprawą, bo w zwykłym switchu idzie wymienić same cony, ewentualnie je rozebrać i wymienić samą gałkę. Switcha lite też idzie w miarę bezproblemowo naprawić we własnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Było pisane wiele razy - każdy switch ma taką samą wadę w analogach a lite trzeba w razie czego rozkręcać całego przecież to oczywiste i w takiej ingerencji zawsze jest ryzyko uszkodzenia czegoś. Edytowane 25 Listopada 2020 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, johnnyjonjc napisał: Switch lite będzie w fajnej cenie na allegro, zastanawiam się, czy nie kupić. Powiedzcie mi, jak wygląda sprawa z dryfującymi gałkami w przypadku lite? Problem występuje tak samo często jak na zwykłym switchu? (według info z neta konstrukcja jest ta sama). Jak z naprawą, bo w zwykłym switchu idzie wymienić same cony, ewentualnie je rozebrać i wymienić samą gałkę. Switcha lite też idzie w miarę bezproblemowo naprawić we własnym zakresie? Zależy jak bardzo zasyfiony jest joycon, u małego w konsoli i w mojej pomogło wd40, dwa razy psikniete, u niego rok temu i zero problemów jak narazie, u mnie 3 miechy temu i jak narazie luz, obie konsole mają ok 3 lat. Edytowane 25 Listopada 2020 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Skąd na forum opinia że na Switcha nie ma gier? Koniec roku hyrule warriors, potem Mario 3d land w lutym bravely default 2 a w marcu nowy Monster Hunter. A na ps5 czy Xboxa co w tym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 3 minuty temu, devilbot napisał: Skąd na forum opinia że na Switcha nie ma gier? Koniec roku hyrule warriors, potem Mario 3d land w lutym bravely default 2 a w marcu nowy Monster Hunter. A na ps5 czy Xboxa co w tym czasie? No dla niektórych jak nie ma nowego CoDa, AC, BF, Far kraja, prawdziwej fify to rowna się, że nie ma gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Godzinę temu, devilbot napisał: Skąd na forum opinia że na Switcha nie ma gier? Koniec roku hyrule warriors, potem Mario 3d land w lutym bravely default 2 a w marcu nowy Monster Hunter. A na ps5 czy Xboxa co w tym czasie? W czasach WiiU też mówiło się że nie ma gier, ale zawsze te 4 lub więcej tytułów na rok się pojawiło. Na Switchu w tej kwestii nic się nie zmieniło. W 2020 dostaliśmy AnimalCrossing5, HatsuneMiku MegaMix, 51 Worldwide Games, PaperMario6 i HyruleWarriors2. Może chodzi o to, że te premiery nie są dobrze rozłożone w czasie? AnimalCrossing pojawiło się dopiero w drugiej połowie marca, Miku w maju, 51Gierek w czerwcu, PaperMario w lipcu, a HyruleWarriors dopiero w listopadzie. Kolejna nowa gierka - Bravely Default II - pojawi się za kolejne 3 miesiące (koniec lutego 2021). Ogólnie jest dobrze. No ale zawsze mogło być o wiele lepiej - na przykład zamiast 7 letnich Pikmin3 czy SuperMario 3DWorld mogli postarać się już o nowe kontynuacje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Co to jest ten hataune miku lol. W Europie to ta gra to chyba jakiś nołnejm. Zero wzmianki o tej grze w polskich internetach, czy prasach. No nie dziwne, że nikt nie jest w stanie pisać o wrażeniach tej gry na forumku. Raczej większość graczy ogrywa, te które wyszły w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ten 2021 to może być jeden z najlepszym dla branży. Microsoft i Sony powinny już dostarczyć kilka mocnych tytułów na swoje nowe konsole, 3rd party też, a Nintendo nie będzie chciało odpuścić bez walki. Już wiemy o Bravely Default 2, Super Mario 3D World z dużym DLC, nowym Monster Hunterze, No More Heroes 3 i Pokemon Snap. Dzisiaj zapowiedzieli też 25 marki Pokemon, więc oprócz Snapa na pewno wpadnie jeszcze jeden, a może i dwa tytuły. Kiedyś zapowiedzieli nową wersję Detective Pikachu, może też pojawi się w tym roku. Japonia dostanie też Famicon Detective Club. Już te tytuły zapowiadają świetny rok, ale znając Nintendo to mają jeszcze coś niezapowiedzianego, a oprócz tego jest to też rok rocznicy dla Zeld.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Jakie Microsoft dostarczy tytuły? Oprócz Halo Infinite oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Forze Motorsport już pewnie wrzuca na ten 2021. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 5 godzin temu, funditto napisał: a oprócz tego jest to też rok rocznicy dla Zeld... Nintendo strasznie się rozleniwiło przy Switchu, więc nie liczyłbym za bardzo na nowe gry. Znowu rzucą kolejne porty z WiiU: WindWakerHD i TwilightPrincessHD. Może dodadzą do tego SkywardSword w postaci podpicowanej emulacji jak Super Mario Galaxy z 3DAllStars. Jedynym pewniakiem jest świeżutki trailerek nowej dużej Zeldy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 15 godzin temu, Faka napisał: Co to jest ten hataune miku lol. W Europie to ta gra to chyba jakiś nołnejm. Zero wzmianki o tej grze w polskich internetach, czy prasach. No nie dziwne, że nikt nie jest w stanie pisać o wrażeniach tej gry na forumku. Raczej większość graczy ogrywa, te które wyszły w Europie. Bardzo dobra gra muzyczna, jeśli ktoś lubi japoński popik z sytezatora. Sam najpierw patrzyłem na serię jak na jakiś fanservice dla weeboo, a jak zagrałem za czasów PS3, to zacząłem kupować każdą kolejną odsłonę, świetnie się przy tym bawiąc. MegaMix to rozszerzona wersja Future Tone z automatów i PS4, baaaaardzo obszerna jeśli chodzi o content. Więc nic dziwnego, że nikt o tym nie pisze. Ważniejsze dla przeciętnego konsumenta są sezonowe fify i cody "dla prawdziwych menszczysn". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jakieś wyprzedaże gier pudełkowych? Rozważam zakup Luigi’s Mansion 3 albo Mario Odyssey, piątkowa wyprzedaż mogłaby przeważyć szalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi