LukeSpidey 928 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 14.04.2024 o 10:43, Pupcio napisał: Zacząłem sobie Pumpkin Jacka. Jednak nie wytrzymałem do halloween Ograłem kilka lat temu, prawilnie w Halloween i bawiłem się doskonale. Drewno z dynią zamiast głowy, ale grało się przyjemnie, a styl graficzny i projekt świata oraz bardzo klimatyczna muzyczka umilały czas spędzony z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 13.04.2024 o 10:44, dominalien napisał: No właśnie, o co chodzi z Andromedą? Trochę grałem i jakieś to bezduszne i bez polotu wszystko, ale teraz już nie wiem, czy rzeczywiście tak jest, czy moja opinia jest skażona krytyką z internetu. W każdym razie na Deczku działa wyśmienicie, może @Homelander ogra i opowie. No marna to gra i tyle. Każdy element, może poza graficzką (ale to też tylko czysto technicznie, bo od strony artystycznej to podjazdu nie ma), jest słabszy niż w trylogii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Dying Light 2 (PS5) Na razie odstawiam uwielbianą i dawno skończoną przeze ze mnie 1 część (choć wciąż jeszcze The Following przede mną), bo chcę sprawdzić sequel Pograłem póki co nieco ponad godzinkę i podoba mi się. Dotarłem do pierwszej miejscówki Spoiler Gdzie chcieli mnie powiesićale jak zwykle znalazł się ktoś, kto chce bohaterowi pomoć Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 384 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Ostatnio pisałem że chciałem odgrzebać coś na PS3 Szybkie podłączenie konsoli w celu sprawdzenia czy w ogóle działa skończyło się 2 h sesja z właśnie metal gear solid 4, które kilka osób na forum mi proponowało(ograne na premierę więc mało pamiętam) W drodze do paczkomatu leci Castlevania : LOS i L.A noire, którego nie posiadam na ps5 a na PS3 to teraz tanioszka Rozważam później ponowne ogranie Arkham asylum i Arkham city, gdyż wersję remasterowane mnie nie interesują . Nie wyglądają tak jakbym chciał więc wolę te z ps3. Wracam do Snejka. Ustawiłem go za ściana odpaliłem muzę z iPada, więc się nie nudzi Edytowane 19 Kwietnia przez Plackus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ta piątka to bez stopki leży? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 384 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Teraz, Square napisał: Ta piątka to bez stopki leży? Tak bo wyjmowałem na moment żeby trójkę zmieścić i tam kombinacje były Uspokajam że stopka już jest na miejscu jak się należy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ile Cię kosztowała Castlevania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 384 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 8 minut temu, BRY@N napisał: Ile Cię kosztowała Castlevania? 50 zł Castlevania trzyma cene około 60 -70 zł Resztę gierek za około 20 kupiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Zacząłem sobie z kumplem Resident Evil 6 w coopie (moje 3 podejście do tej gry). Na początku pomyślałem że w sumie nie jest źle jak się gra w coopie ale szybko wyszło że ta gra ma tyle irytujących rzeczy. Odbieranie dosyć często kontroli nad bohaterem oraz kamerą, durne QTE które czasem się nie aktywuje, klawiszologia na klawiaturze (kręcenie okręgów za pomocą WSAD xD), fatalne zarządzanie ekwipunkiem, zombiaki co chwilę skaczące na bohaterów gdzie trzeba się uwolnić z ich uchwytu. Kończymy kampanię Leona i generalnie gdyby nie to że gram w coopie to dałbym sobie spokój. Jakbym grał na premierę i nie wiedział że Capcom wstanie z kolan to życzyłbym im bankructwa za tę abominację. A dodatkowo zacząłem sobie ponownie Doom: Eternal z zamiarem przejścia go na normalu i być może nawet wyzbierania wszystkich znajdziek (na razie bez poradników idzie całkiem dobrze). To dalej nie jest mój Doom i zdecydowanie wolę starą formułę ale teraz grając na PC widzę ile traciłem grając na konsoli, zwłaszcza kiedy to przechodziłem na PS4 to już byłem mocno odzwyczajony od grania w FPS na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 5 minut temu, suteq napisał: Zacząłem sobie z kumplem Resident Evil 6 w coopie (moje 3 podejście do tej gry). Na początku pomyślałem że w sumie nie jest źle jak się gra w coopie ale szybko wyszło że ta gra ma tyle irytujących rzeczy. Odbieranie dosyć często kontroli nad bohaterem oraz kamerą, durne QTE które czasem się nie aktywuje, klawiszologia na klawiaturze (kręcenie okręgów za pomocą WSAD xD), fatalne zarządzanie ekwipunkiem, zombiaki co chwilę skaczące na bohaterów gdzie trzeba się uwolnić z ich uchwytu. Kończymy kampanię Leona i generalnie gdyby nie to że gram w coopie to dałbym sobie spokój. Jakbym grał na premierę i nie wiedział że Capcom wstanie z kolan to życzyłbym im bankructwa za tę abominację. A dodatkowo zacząłem sobie ponownie Doom: Eternal z zamiarem przejścia go na normalu i być może nawet wyzbierania wszystkich znajdziek (na razie bez poradników idzie całkiem dobrze). To dalej nie jest mój Doom i zdecydowanie wolę starą formułę ale teraz grając na PC widzę ile traciłem grając na konsoli, zwłaszcza kiedy to przechodziłem na PS4 to już byłem mocno odzwyczajony od grania w FPS na padzie. Kampania Leona najgorsza jbc bo udaje że jest residentem. Kolejne kampanie to już akcja na pełnej i jakoś lepiej się w to gra. Dalej okropna chujnia i jedna z najgorszych gier jakie grałem w życiu ale jest lepiej. Tak zwana chujnia ale dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 4 godziny temu, suteq napisał: Kończymy kampanię Leona i generalnie gdyby nie to że gram w coopie to dałbym sobie spokój. Kilka razy podchodziłem do gry w coop i jedynie kampanię Leona udało się skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia W dniu 20.04.2024 o 11:58, suteq napisał: zombiaki co chwilę skaczące na bohaterów gdzie trzeba się uwolnić z ich uchwytu. Właśnie po to zwiększono zakres ruchów. Turlanie, skoki do tyłu, kontrowanie itd jak się to wszystko opanuje to gra się łatwo i przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Pierwsze podejście ever do serii Ace combat zaczynam od 7. Wieczorami ogrywamy callisto, trzeba samemu stwierdzić czy faktycznie taki crap 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Muszę przejść ponownie AC7, bo mam wrażenie, że trochę surowo ją oceniłem po pierwszym przejściu. Bo to była świetna gra, ale jako Ace Combat to tak średnio w moich oczach wypadła, na tle niektórych poprzednich odsłon. A ja głównie przez pryzmat poprzedników ją oceniłem. Przeszedłem kampanię raz i odstawiłem. Obecnie mam rozpoczęte Ace Combat Assault Horizon Legacy na 3DS, czyli właściwie remake AC2. Miałem na początku roku fazę na Ace Combaty, ale przez sprawy życiowe zrobiłem przerwę. Trzeba wrócić, bo trochę odsłon jeszcze zostało do ukończenia. Tymczasem w weekend zacząłem SD Gundam Battle Alliance. Miałem chwilową ochotę na prostą młóckę, w oczekiwaniu na Gundam Breaker 4, to wziąłem, głupi. No nie polecam nikomu, kto nie jest fanem Gundamów. Proste to, monotonne, z ogromnym grindem. Ogólnie byłoby spoko, gdyby nie to ostatnie. Można odnieść wrażenie, że gra miała być jakimś F2P, a nie tytułem za pełną cenę. Grywalnych mechów jest mnóstwo, ale każdemu z osobna trzeba ulepszać statystyki, żeby w ogóle dało się nim grać, a z kasą krucho. Całe buildy trzeba robić tylko pod grind kasy, co zabija niepotrzebnie frajdę z zabawy. Przynajmniej muzyczka zła nie jest, w tym aranżacje niektórych motywów z anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Zacząłem Pokemon Legends Arceus, i nawet podobają mi się mechaniki. Zwłaszcza łapanie i walki. Na boku zacząłem też Tomb Raider Legend, bo od dłuższego czasu mam go w backlogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Cóż innego można było dziś zacząć, jeśli posiada się PS5? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Po raz pierwszy ogrywam Gearsy 5 w wersji na XSX i nie przesadzam, ex aequo najpiękniejsza grafika jaką widziałem w życiu. :| To nie prowo. Chore jest to ile wyciągnięto z UE4, nie wiem czy jestem gotowy na pełne przejście na UE5. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia poczekaj aż dojedziesz do Meksyku w akcie 3cim! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Oj Grzegorzu, coś czuję ZARZUTKĘ, ale dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia No gra jest absolutnie prześliczna. Z perspektywy czasu tym bardziej należy docenić że dostaliśmy wtedy fajna kampanię i segment multi Dziś takie rzeczy nie są już takie oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia No Gearsy to chyba jedna z niewielu tak dopakowanych gier na premierę, było tam wszystko, singiel, coop, multi, horda i ten tryb z ucieczką z roku który nie pamiętam jak się nazywa. Dzisiaj takie rzeczy to rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Ciekawe kiedy reveal 6/remake dwojki. Ehh takie gearsy, ale ze zniszczalnoscia na poziomie Control... Niestety - jak wyjebali zniszczalne otoczenie od trojki to niestety na nic takiego nie liczę, a w 1 i 2 tak pięknie wszytsko się sypie Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Co się sypie gdzie? W 1 i 2 zniszczalne otoczenie? Chyba gry Ci się pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Pewnie mu chodzi o odpadające tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Z przyjemnością oddam zniszczalność za taką grę cieni, realistyczne oświetlenie i mnóstwo efektów cząsteczkowych które z nim współgrają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi