Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie założyli, że cyframi opłacą koszty sprzętu, który jak zwykle będą sprzedawać ze stratą po niższej cenie. Tylko widocznie sami fani cyfry im nie wystarczą, osoby kupujące płyty muszą zmienić obóz.

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

Remake bloodborne XD

Pewnie bluepoint games już robią od dawna xd

Opublikowano

Na start to będzie max Aloha 3 z jakimś płatnym pokazem mocy na modłe tego z NS2 za 10 euro czy ile tam. A no i GTA6 remastered 50 euro za update.

Opublikowano
55 minut temu, Josh napisał(a):

Na premierę PS6 raczej bym przewidywał Concord 2 lub jakieś inne mutliplayerowe chujstwo, w najlepszym wypadku Knacka 3.

a może jakaś TLOU kolekcja? )

remake BB no tak podobno teraz wskrzeszają Bluepointa żeby zadowolić graczy z forum psxextreme

Opublikowano

Na premierę bankowo tech demo nowego pada nad którym pracują, gdzie będzie można fizycznie poczuć jak wpada się w bagno.

Opublikowano

A w ramach „protestu” PS5 i pudełka wyprzedacie czy zachowacie na pamiątkę jako ostatnia konsola z płytami?

Opublikowano
30 minutes ago, Tralalala said:

Tak, tak. Remake Bloodborne, pierwszego MGS’a, Dino Crisis, FFVIII + trzecie TLoU, pełnoprawny GoW, nowe Uncharted, Crash, Syphon Filter, Gran Turismo, Motorstorm, Killzone i wiele, wiele innych tylko only on PS6 dostępne na premierę sprzętu xddd

Jak na start nowej konsoli będzie jedna warta uwagi gra tylko na nowy sprzęt to będzie wielki sukces.

Crash to IP Microsoftu, niestety też spuszczone przez nich w kiblu.

Opublikowano

Gadanie o tym że eksy Sony już tak nie grzeją bo to w gruncie rzeczy wokółko to samo i jednoczesna modlitwa o Bloodborne Remake niezmiennie mnie śmieszy xd

Opublikowano

Zobaczycie jak boli wydanie kasy ponad 300zł na grę która przejdziecie raz. To będzie piękne.

A tak sonka miała kochać fanów.

Oczywiście nie ma obowiązku kupowania gier na premierę - przecież można jak Mendrek 10 lat po.

Opublikowano
24 minuty temu, Tralalala napisał(a):

Remake ... FFVIII

Obecne Sony zarządzane jest przez bandę krótkowzrocznych pajaców. W alternatywnej rzeczywistości po niewypałach GaaSowych BluePoint startuje z jakimś remakiem, London klepie gierki dla casuali (Singstary, Buzzy itp.), Firesprite kończy Twisted Metal, Bend siedzi nad Days Gone 2. Tylko łatwiej i szybciej jest wszystko skasować. Już ~10 lat temu jak zamykali Evolution czy Zipper pokazali swoje odklejenie i mam tylko nadzieję że ograniczenie się do AAA action adventure i przepalanie pieniędzy na GaaSy kopnie ich w tyłek przy premierze PS6.

Oczywiście jak dadzą tanią konsolę przy zachowaniu sensownej wydajności to mogą wydać sprzęt bez gier a i tak się sprzeda.

Opublikowano
17 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Gadanie o tym że eksy Sony już tak nie grzeją bo to w gruncie rzeczy wokółko to samo i jednoczesna modlitwa o Bloodborne Remake niezmiennie mnie śmieszy xd

Bo nie grzeja, Bloodborne to soulsy podkupione od from i beka, ze to najbardziej wyczekiwany "ex" sony przez wielu. Wszystkie te kontynuacje wydmuszek ze studiow sony jak horizon, spiderman czy yotei sprzedały sie slabiej niz pierwowzory

Opublikowano

Na PPE jakiś spierdox wczoraj wysmażył artykuł, że jesteśmy głupi, a Sony dobrze wie co robi kaz

Jeszcze chyba nigdy tak bardzo nie czekałem na premierę konsoli. I to nie dlatego, że chcę ją kupić, tylko żeby zobaczyć jak bardzo Japończycy dostaną w pizdę ze sprzedażą tego chłamu. Ja wiem, że nawet tutaj mamy takich optymistów, którzy są przekonani że każdy będzie się rzucał na PS6 mimo braku gier, cyfrach za 350+zł i widmie stracenia tego co już się uzbierało jeżeli tylko Sony będzie miało taki kaprys, ale pls bądźmy poważni.

Opublikowano

Ale byłaby beka gdyby Xbox wjechał cały na biało i zapowiedział jednak fizyczne nośniki w następnej generacji. Jeszcze kopanko Sony jak ci kopali ich przy zapowiedzi Xbox One. Pięknie by się dupa żółtkom zaczęła palić. Sony należy się ostre jebanie i to już od dłuższego czasu.

Opublikowano

Mają pustą bramkę, ale nie ma takiej opcji, a szkoda, bo żaden - nawet najlepszy ex - by im takiej popularności nie przyniósł. Ludzie by wtedy nawet drożyznę przyjęli ze zrozumieniem.

Opublikowano

No mają teraz idealną okazję, nawet jeżeli nie żeby wygrać następną generację, to żeby chociaż zagarnąć sporą część klientów Sony. Sekundy bym się nie zastanawiał, żeby przeskoczyć na X'a, gdyby zapowiedzieli dalsze wspieranie fizyków.

Opublikowano
56 minutes ago, iluck85 said:

A w ramach „protestu” PS5 i pudełka wyprzedacie czy zachowacie na pamiątkę jako ostatnia konsola z płytami?

Nie sprzedam, a nawet będę kupował jeśli znajdę jeszcze interesujące mnie gry w folii na PS4 i PS5 w dobrej cenie bo PS5 to moja ostatnia konsola Sony i ją zatrzymam.

Opublikowano
35 minut temu, devilbot napisał(a):

Zobaczycie jak boli wydanie kasy ponad 300zł na grę która przejdziecie raz. To będzie piękne.

Nie słuchajcie go, wydawanie pieniędzy na elitarne hobby dla bogatych nic nie boli, zobaczycie jak fajnie jest

Opublikowano

Pepsi odpowiedziało reklama na fakt że cola się sprzedaje lepiej.

Teraz Xbox mógłby to przedłużyć i uciąć większy kawałek tortu- okazja na największy kawałek i lepszej okazji już nigdy nie będą mieli.

I do tego reklama jak dwóch stoi i wymieniają się pudełkiem, a obok stoi gość z pudełkiem gdzie jest kodzik. Agresywny marketing. Pomarzyć można :)

Opublikowano

Panowie nie nastawiajcie się że MS mógłby teraz magicznie wrócić do płyt. To się nie wydarzy.

Ale być może będą mieli na tyle fajną ofertę że jednak część klientów uda im się "odzyskać".

Zresztą Asia Błogosławiona Szarma nie myliła się mówiąc że widzi Xboxa w 2030 to jako dominującą platformę. Ave Asia

Opublikowano
16 minut temu, Josh napisał(a):

No mają teraz idealną okazję, nawet jeżeli nie żeby wygrać następną generację, to żeby chociaż zagarnąć sporą część klientów Sony. Sekundy bym się nie zastanawiał, żeby przeskoczyć na X'a, gdyby zapowiedzieli dalsze wspieranie fizyków.

Start aktualnej gen też mieli dobry szczególnie PRowo z zakupami studiow gamepassem a u sonki gry po trzy i pół bomby. A wyszło jak wyszło. Sam se wziąłem xsx a sonke dopiero po jakimś czasie dokupiłem.

Może faktycznie lysy z uniblo musi pogadać z Sega i na rynku pojawi się nowy gracz hehe.

Opublikowano
4 godziny temu, wojtas011 napisał(a):

Jehowi steam najgorsi, a te osiagniecia tam maja zerowa wartosc bo mozna je odblokowac programem.

Przecież na xboxie też sobie odblokowują bo często widać na trueachievements osiągnięcia, których już się nie da wbić. Na ps5 pewnie też się znajdzie sposób. Ja to mam w dupie jak ktoś sobie odblokował, ważne że ja wiem sam co wbiłem i co chcę wbić.

Opublikowano

Z tym startem, to jakieś mity jak dosłownie nic nie przygotowali na start konsoli poza obrazkiem master chiefa na kartonie.