Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
29 minut temu, suteq napisał(a):

No pięknie sobie sony wychowało niewolników marki przez ostatnie 2 generacje.

Ktoś się łudził że będzie inaczej?

Cóż

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_20260710_160214_855.jpg

Buahhahhahahaah macie pany placicie za plusa to mozecie wcześniej dac nam pieniądze. Dodatkowa znizka dla plusowiczow bys myślał? Nie, mamy dla ciebie lepsze promo, wczesnym dostep do wyprzy :D, a o cene nie pytaj przypadkiem kumpla bo jakby byl dynamic pricing to sie wnerwisz.

Kolejke kurna omiń... Ich słowa. Do cyfrowego sklepiku. Szkoda strzepic ryja.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
1 godzinę temu, Basior napisał(a):

Cóż

Jeszcze żeby złamał się z powodu jakieś naprawdę dobrej gry, a tu wystarczyło wrzucić grę z PS3 bez żadnych poprawek w pełnej cenie...

Btw pamiętacie dane z Insomniac o sprzedaży fizycznej, na które często się ludzie powoływali w tym temacir i one okazują się że mają pewien haczyk:

"Note for the Insomniac data - Not only is it out of date, people are looking at the sell in number rather than the sell through number, and one of the reasons retail is high for certain games is because Sony counts bundles as retail sales, even if it's a digital code with the console."

Opublikowano

Jezu jak ja się cieszę, że z tego gówna zrezygnowałem.

Opublikowano
39 minut temu, Kangus napisał(a):

IMG_20260710_160214_855.jpg

Buahhahhahahaah macie pany placicie za plusa to mozecie wcześniej dac nam pieniądze. Dodatkowa znizka dla plusowiczow bys myślał? Nie, mamy dla ciebie lepsze promo, wczesnym dostep do wyprzy :D, a o cene nie pytaj przypadkiem kumpla bo jakby byl dynamic pricing to sie wnerwisz.

Kolejke kurna omiń... Ich słowa. Do cyfrowego sklepiku. Szkoda strzepic ryja.

dzień bez pojebanej akcji sony dniem straconym

Opublikowano

Pewnie nigdy tego nie zrobią, bo baza użytkownik PS i sama marka CoD są zbyt duże żeby generować sobie straty na takim ruchu.

C00rwa, early access wyprzedaży, tego to chyba jeszcze nie grali obama

Opublikowano

Nie chcę Wam psuć zabawy ale na Xboxie też to jest teraz, teaser kurwa summer sale dla posiadaczy abo

Screenshot_20260710-165208.png

Opublikowano

"Omiń kolejkę". Kupowanie gierek jak kiełbasę za komuny. Coraz gorzej w tym giereczkowie.

Opublikowano

Coda raczej całkowicie nie zabiorą, ale po wygaśnięciu umowy MS może zacząć robić jakiś ekskluzywny content na Xboksa

Opublikowano
13 minut temu, devilbot napisał(a):

Nie chcę Wam psuć zabawy ale na Xboxie też to jest teraz, teaser kurwa summer sale dla posiadaczy abo

Screenshot_20260710-165208.png

No tak te mendy też poobcinali zniżki dla abonamentowców. Konsolowe giereczkowo do zsypu.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Czy wynaleziono już jakieś remedium na poczynania MS i Sony? Czy jest wytyczona jakaś ścieżka na której gracze nie upadają co chwilę pod ciężarem korpo?

Nie Pupcio nikt Cię nie słyszy jak krzyczysz Nintendo Nintendo, bo skończył Ci się darmowy przycisk z voice chatem na konsoli

Opublikowano
15 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Czy wynaleziono już jakieś remedium na poczynania MS i Sony?

Najpierw musiałoby powstać remedium na głupotę graczy, którzy sami dają się jebać przez te dwie korporacje.

Opublikowano

image.png

Jasne, żaden wyznacznik, ale można pomnożyć tą sume spokojnie razy 4 i mamy obraz co robią "gracze" ze swoimi portfelami jak wrzuci im sie starą dobrą gierkę na PS5.

Do wypinania odlicz.

Opublikowano

To taniej było kupić płytkę i jakiegoś ps3 używanego, przynajmniej na ps plusie się tam oszczędza a rozdziałka taka sama

Opublikowano

12 minutes ago, wojtas011 said:

To taniej było kupić płytkę i jakiegoś ps3 używanego, przynajmniej na ps plusie się tam oszczędza a rozdziałka taka sama

Przecież nikt tutaj nie ma miejsca na trzymanie dwóch konsol w domu, tak piszą.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

C00rwa, early access wyprzedaży, tego to chyba jeszcze nie grali obama

grali grali to nie pierwszy raz na ps store takie coś

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Pewnie nigdy tego nie zrobią, bo baza użytkownik PS i sama marka CoD są zbyt duże żeby generować sobie straty na takim ruchu.

Bo to trzeba spsosobem, po Spencerowemu. Wystarczy podjąć taką decyzję: "CoD only on Xbox", gracze CoD-a hurtem zaczną przesiadać się na Xboksy, ewentualnie dokupować, a wtedy wycofać się z decyzji i jednak znowu wydawać na PS po roku od tej decyzji.

Xbox ma wprawę w takich szybkich zmianach, powinno pójść gładkoboomer

Opublikowano

codziarze to zawsze był najgorszy sort graczy, zero zdziwienia

Opublikowano
10 minut temu, Shen napisał(a):

codziarze to zawsze był najgorszy sort graczy, zero zdziwienia

dlatego rok wystarczy, od razu zostawią sony i przejdą na xboksa, jak tylko dowiedzą się, że na playstation nie będzie już coda. a po roku cyk zmiania, ms wycofuje się z decyzji i cod wraca na ps. wiadomo, że by zadziałało, a komu chciałoby się wracać na ps, skoro gra głównie w tego coda?

Opublikowano

To już moja druga sytuacja w tym roku, gdzie matka natura wybiera za mnie. Za pierwszym razem wybrała mi nowe miejsce pracy z którego jestem bardzo zadowolony. A teraz ułatwiła wybór next-gena czezky Otóż oświadczam wszem wobec, ze jezeli sony nie odszczeka oficjalnie swojego chorego pomysłu o wycofaniu produkcji płyt z rokiem 2028, a konsola ps6 będzie wyłącznie cyfrowa - czyli w moim przypadku pozbawiona wstecznej kompatybilności to ja im serdecznie dziękuje za taka współprace i sięgnę po konsole konkurencji lapka

Myślałem ze napisze to dopiero idąc na emeryturę ale w dzisiejszym świecie niczego nie można byc pewnym. Trzeba sie dostosować do sytuacji. Nie odkładać gier na później, bo zwyczajnie w świecie tego czasu może nam braknąc.

Proszę to gdzieś zapisać i zarchiwizować, bo ja swojego zdania nie zmienię - chwytam za miecz i do walki starwars