Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

Jak się już podejmie decyzję to trzeba od razu zmieniać! Każdy zakup nas wkopuje w stary ekosystem.

Opublikowano
29 minut temu, MEVEK napisał(a):

To już moja druga sytuacja w tym roku, gdzie matka natura wybiera za mnie. Za pierwszym razem wybrała mi nowe miejsce pracy z którego jestem bardzo zadowolony. A teraz ułatwiła wybór next-gena czezky Otóż oświadczam wszem wobec, ze jezeli sony nie odszczeka oficjalnie swojego chorego pomysłu o wycofaniu produkcji płyt z rokiem 2028, a konsola ps6 będzie wyłącznie cyfrowa - czyli w moim przypadku pozbawiona wstecznej kompatybilności to ja im serdecznie dziękuje za taka współprace i sięgnę po konsole konkurencji lapka

Myślałem ze napisze to dopiero idąc na emeryturę ale w dzisiejszym świecie niczego nie można byc pewnym. Trzeba sie dostosować do sytuacji. Nie odkładać gier na później, bo zwyczajnie w świecie tego czasu może nam braknąc.

Proszę to gdzie zapisać i zarchiwizować, bo ja swojego zdania nie zmienię - chwytam za miecz i do walki starwars

xD

Jak zapowiedzieli ps5 pro to tez nikt mial nie kupowac i spokojnie siedziec na amatorze.

Opublikowano

Wybacz ale w tej sytuacji mowie za siebie. Aktualnie tylko posiadacz konsoli slim reggie

24 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

No to chyba już dziś możesz kupić sprzęt konkurencji, czyli PC albo Nintendo.

Jedno i drugie mam. Ale jeszcze nigdy nie miałem Xa na wlasnosc. To moze byc cos woot

Opublikowano
3 minuty temu, MEVEK napisał(a):

Wybacz ale w tej sytuacji mowie za siebie. Aktualnie tylko posiadacz konsoli slim reggie

Jedno i drugie mam. Ale jeszcze nigdy nie miałem Xa na wlasnosc. To moze byc cos woot

A no to na pewno będzie jakieś odświeżenie.

Opublikowano

Nie martwie się w żelkę z babą zagracie na płycie!

Opublikowano
Insider Gaming
No image preview

Sony CEO Sells Over Half His Stock Following PlayStation...

In the days following PlayStation's announcement regarding physical game discs, Sony's CEO sold over half his stock in the company.
Opublikowano

Niech ich jada jak tylko moga. Ja nie mam na to czasu teraz ale dorzuce cos od siebie na dniach. Mam tylko nadzieje ze mi gier nie po usuwają jak wyjdzie ze to jednak bylem ja D

Opublikowano
W dniu 9.07.2026 o 21:15, Patapon napisał(a):

Było dłużej czekać, najlepiej do 19 listopada, a nie teraz wylewasz swoje żale.

Nie wiem, gdzie widzisz wylewanie żalów, ogólnie dosyć osobliwie zareagowałeś na wypunktowanie faktów i krytykę korpo i polskich handlorzy, masz okres czy o co chodzi? Bo brzmisz jak pepperowicze komentujący wrzutki z PS5 tekstami o tym, że oni kupili 4 lata temu i się od tego czasu świetnie bawią, więc reszta ma karę za holdowanie. No spoko, przyznaję ci medal za zaradność na rynku gierkowym.

Opublikowano

Cóż, sociale PS wróciły do normalnego życia, a niezadowolonych w komentarzach coraz mniej. Japońce jednak dobrze przewidzieli, że rozejdzie się po kościach.

Opublikowano

No raczej nie wróciły do normalnego życia skoro jakieś 99% komentarzy pod nowymi wpisami czy filmami to posty typu "fuck sony", "no disc no buy", "play has limits" itp.

Opublikowano

A jak petycja? Zmalala urusla?

Opublikowano
2 godziny temu, Grześ napisał(a):

Cóż, sociale PS wróciły do normalnego życia, a niezadowolonych w komentarzach coraz mniej. Japońce jednak dobrze przewidzieli, że rozejdzie się po kościach.

Tak się rozeszło po kościach, że są jebani od góry do dołu pod każdym trailerem na swoim kanale na YT i że muszą błagać żeby ludzie nie anulowali subskrybcji Plusa oferując zniżkę na rok CoolStoryBro

Opublikowano

Piekny reality check konsolorze zaliczyli. Az milo patrzec.

Opublikowano
4 minuty temu, Josh napisał(a):

Tak się rozeszło po kościach, że są jebani od góry do dołu pod każdym trailerem na swoim kanale na YT i że muszą błagać żeby ludzie nie anulowali subskrybcji Plusa oferując zniżkę na rok CoolStoryBro

Wycierają łzy prowizją od każdego sprzedanego Call of Duty z ery PS3 reggie

Opublikowano
1 godzinę temu, RoL napisał(a):

No raczej nie wróciły do normalnego życia skoro jakieś 99% komentarzy pod nowymi wpisami czy filmami to posty typu "fuck sony", "no disc no buy", "play has limits" itp.

Miałem na myśli to, że po kilku dniach ciszy znów wrzucają posty, które mają po 5 tysięcy komentarzy (a nie 100 tysięcy), a to że są negatywne to sami przyznali, że to ich nie obchodzi.

22 minuty temu, Josh napisał(a):

Spokojnie, jak wypłynęła fabuła TLOU2 to wszyscy też cisnęli ND gdzie się dało, a potem grzecznie pobiegli do sklepu i kupili 10 milionów egzemplarzy. Wiadomo, że teraz większa skala, ale mają jeszcze dwa lata, żeby gracze przestali być wściekli.

Opublikowano

No super, ale koleś robiący dla kasy PODCAST i w nim pomstujący na to, jakie to dystopijne że nie można posiadać giereczki video i jacy to ludzie którzy do tego doprowadzili i nie spalili siedziby Sony są okropni, jest dość zabawne, nie powiem.

I serio walący teskty typu, cytuję lol, "z jednej strony są napędzane zyskiem korporacje, a z drugiej MY, konsumenci". Tak, podcasterze? Jesteś jednym z "nas", nienapędzanym wcale zyskiem konsumentem? Kiedy dosłownie obok ciebie jest logo sklepu z odżywkami, gdy to mówisz, bo to ten sklep z odżywkami płaci de facto twoją pensję?

Aj, chciałoby się tam wpaść i mu pozadawać pytania jak on podchodzi do swojej własnej pracy w takim razie. Czy jeśli nie bierze tej samej kwoty za swoją fuchę co w 1995 roku, to przyzna że sam jest chorym pojebem, czy nagle o dziwo zacznie pieprzyć jak te złe koroporacje, że wzrosły koszty, że mu się nie kalkuluje...

Ta pochwała piractwa, od kolesia który żyje z robienia contentu i nic więcej nie umie poza robieniem zdjęć i filmików lol. No fajnie, ja popiracę, tylko z czego on by miał na ten zegarek, jakbyśmy go posłuchali i spiracili jego produkty.

W ogóle przeglądając ten kanał to trudno powiedzieć, z czego ten koleś żyje. Napierdala codziennie na kolejny temat dnia, od wojny przez ekonomię po Plejstejszyn, zbiór najczęściej powtarzanych populistycznych hasełek, na żadnym się nie zna. (Koleś oczywiście używający zdania "nie będziesz posiadał niczego i będziesz szczęśliwy" jakby to była jakaś krynica mądrości, bo oczywiście że on z tych, w kolejnym video płacze histerycznie jakie to nie do wytrzymania i okropne, że od zarobków 120 tys. zł rocznie się płaci podatek, jak to ci wszyscy. Jakby ktoś nie wiedział, to używanie tego cytatu w tym sensie jest ogólnie idiotyczne - on się odnosił do wizji sharing economy, nie do wynajmowania usług od wielkich korporacji. Czyli np. dzielenie się autami tak, by jeździć wtedy gdy akurat tobie to potrzeba, bez każdej osoby płacącej za całe auto, które i tak głównie tylko stoi. Nie do tego, że płacisz miesięcznie abonament Fordowi za swoje auto które stoi u ciebie w garażu. Była to też po prostu jedna sugestia jednej osoby, rzucona jeden raz z przekąsem, a nie oficjalne wieczne motto Wszystkich Żydów Świata, czy co konkretnie ludzie to powtarzający próbują tak obsesyjnie sugerować).

Ta histeria co do abonamentu na drukarki też jest zabawna. Większe firmy mają różne usługi typu "miesięcznie płacę za to że spełni się wszystkie moje potrzeby" od dekad, jeśli nie stuleci. Na przykład leasing na wózki widłowe z wliczonym serwisem, ubezpieczeniem itd. Ludzie leasingują samochody. Studenci chodzący do punktu ksero też nic nie posiadają. Cholerny kredyt w banku tak działa, że w zamian za regularne zobowiązanie dostajesz benefity czegoś od razu. Czy to wybierzesz czy nie to inna sprawa, ale to nie jest wynalazek 2026 roku, a koleś na tym wideo prawie się popłakał z tego odkrycia, że można zapłacić za jakąś usługę miesięcznie.

Opublikowano

Exy Sony są w plusie i albo ograsz tam albo płać. Jakby przecenili na 20zł to słaby motywator do zakupu subskrypcji

Opublikowano

niech się walą na cyce, żadnego Gamepassa i odpowiednika od Sony, koniec z subskrypcjami

Opublikowano

Psn to jest odklejka cenowa.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Korzystajcie z promocji, korzystajcie, walenie to się zacznie, ale nie Sony w cyce, tylko graczy w dupę, jak już nie będzie alternatywy dla cyfry w 2028. )

Opublikowano

Dadzą promocję raz na rok, o której nie usłyszysz i potrwa 24h. Po tym czasie płać 400zł w 2033 za grę z 2028. Bo czemu nie.