Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, MEVEK napisał(a):

Ja jeszcze nie zdecydowalem na co sie przesiade.. albo zieloni albo grafika w miejsce dyskow na torrki kaz

chodź mevek do nintendo... będziemy sobie kopać dziury w bananza w przerwie między składaniem stolika do kawy.

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

Nie odejdą, tak jak bita i gwałcona żona z trójką dzieci też nie odejdzie od swojego oprawcy.

Opublikowano

Z jednej strony bojkot Sony, a z drugiej 7mln sprzedanych starych Black Opsów w samych stanach. kaz

Jeszcze trochę i Sony się złamie.

Screenshots_2026-07-18-08-17-54.png

Opublikowano

I zero sprzedanych w pudełku. Czyli 100% graczy na PlayStation kupuje cyfre.

Opublikowano
7 godzin temu, Figaro napisał(a):

chodź mevek do nintendo... będziemy sobie kopać dziury w bananza w przerwie między składaniem stolika do kawy.

Juz dawno jest / sa konsole w mojej jaskini od N. Problem w tym ze nie umiem z nich korzystac w pelnym wymiarze czasu. Nie wiem z czego to wynika? Pogram chwile i mam dosc, jak to bylo przy DK. Tylko krotkie sesje bo szybko nudzi. W kazdym razie czekam na tego Duskbloodsa. Ciekawe co to z tego wyjdzie szekle

Opublikowano
41 minut temu, Patapon napisał(a):

Z jednej strony bojkot Sony, a z drugiej 7mln sprzedanych starych Black Opsów w samych stanach.

już widziałem wpisy że bojkot przerywają jak wyjdzie wolvedown xD a potem jeszcze sra6.

36 minut temu, MEVEK napisał(a):

Nie wiem z czego to wynika?

może brakuje Ci trophy_bronze trophy_goldtrophy_silver )

Opublikowano
10 godzin temu, Josh napisał(a):

Ale będzie szarpańsko w te wszystkie gry z PS3 na emulku gigachad

Sprawną ps3 można wyrwać na olx za grosze. A jak ktoś dobrze poszuka, to są też takie z grami na dysku ;) ewentualnie inne przeróbki starych fatów pozwalające odpalać gry z ps2.

Opublikowano
11 godzin temu, Josh napisał(a):

Ale będzie szarpańsko w te wszystkie gry z PS3 na emulku

Nintendo też ma kilka ciekawych gier jak ktoś ominął ostatnie 3 generację.

Wspaniale sie grało na yuzu w botw o xenoblade.

Dzis podobno eden top emu.

Edytowane przez Schranz1985

Opublikowano

Sprawną ps3 można wyrwać na olx za grosze. A jak ktoś dobrze poszuka, to są też takie z grami na dysku ;) ewentualnie inne przeróbki starych fatów pozwalające odpalać gry z ps2.
Tylko, ze na emu sobie mozesz pykac w 60fps i 4k.
Nawet trofea mozna synchronizowac z exophase z tego emu
Opublikowano
5 godzin temu, devilbot napisał(a):

Nie odejdą, tak jak bita i gwałcona żona z trójką dzieci też nie odejdzie od swojego oprawcy.

juz myślałem ze to do mnie problem

Opublikowano
40 minutes ago, wojtas011 said:

2 hours ago, Elitesse said:

No ale to nie są chyba normalne trofea PSN? Bo widziałem u ciebie na Exophase i są inaczej oznaczone.

Opublikowano
No ale to nie są chyba normalne trofea PSN? Bo widziałem u ciebie na Exophase i są inaczej oznaczone.
Ta, nie wlicza ich do pelnego wyniki psn i maja tag emulatora, ale wrzuca je do zakladki psn z reszta
Opublikowano
1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):

3 godziny temu, Elitesse napisał(a):

Kuszący argument te 60 fpsów. Ja póki co kupiłem fizyczny sprzęt aby ograć to czego nie mialem wtedy na x360 ale jak się wkręcę to rozważę też emulacje.

Opublikowano

Faty też w górę poszły.

Trzeba sie nachapac przecież za chwilę gta6 to bedzie zapotrzebowanie na pro.

Poza ty skoro steam machine jest słabsze od pro i startuje od 4k+ to pewnie tak podłapali że śmiało mozna ceny podnieść.

Sam się zastanawiam czy w najbliższym czasie nie pozbyć sie ps.

Opublikowano

A po ile najtaniej oficjalnie chodził prosiak?

2200 to chyba najtaniej zwykła wersja z napędem?

Opublikowano

Slim z napędem za ~1700 można było wyrwać, Pro ~2900.

Opublikowano
6 godzin temu, Elitesse napisał(a):

4 godziny temu, wojtas011 napisał(a):

6 godzin temu, Elitesse napisał(a):

Zgadza się plus trzeba sprawdzać po numerach seryjnych bo dporo modeli to tykające bomby zegarowe.

Opublikowano
2 minutes ago, łom said:

Slim z napędem za ~1700 można było wyrwać, Pro ~2900.

Gdzie taka cena była za slim z napędem? Chyba 1 sztuka na sklep i jeszcze rabat z kilku kodów i zapisywanie do newslettera :).

Za swoją dałem 2200.

33 minutes ago, Schranz1985 said:

Faty też w górę poszły.

Trzeba sie nachapac przecież za chwilę gta6 to bedzie zapotrzebowanie na pro.

Poza ty skoro steam machine jest słabsze od pro i startuje od 4k+ to pewnie tak podłapali że śmiało mozna ceny podnieść.

Sam się zastanawiam czy w najbliższym czasie nie pozbyć sie ps.

Steam Machine to żaden wyznacznik bo 90% potencjalnych klientów w sieciówce którzy idą po konsolę to nie wiedzą co to Steam Machine. Dla większości nawet Xbox nie istnieje

IMO sprzedaż PS i zakup Steam Machine nie ma sensu bo zmienisz konsolę na sprzęt 2 razy droższy i o gorszej wydajności.

Opublikowano

W te swieta.

Opublikowano

Ale ja nigdzie nie napisałem że chcę kupić maszynę parowa.

W tej cenie to bez sensu.

Natomiast jak ktoś chce się pozbyć ps to pewnie na jesieni bedzie dobre okienko.

Albo np kupić gta 6 np z kumplem na 2/ ograc i sprzedać ps razem z kontem.

Opublikowano

Na miesiąc przed premierą GTA VI , COD będzie miało swoje ,,MW4"...

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0002-PPSA07950_00-CODMW4STANDARD01

,,Wolverine" od Insomniaca i ,,MW4" - na te tytuły poza GTA VI w listopadzie czekam najbardziej. Nowy COD może być rewolucyjny; kapitalny zwiastun, kapitalny gameplay...

Opublikowano
6 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

https://www.x-kom.pl/p/1280159-konsola-playstation-sony-playstation-5-pro.html

Ładne te ceny. A gdzie napęd do tego?

5000 zł za konsole trochę dużo.

Przyzwyczajają nas do cen nowej generacji ;)

Godzinę temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

Na miesiąc przed premierą GTA VI , COD będzie miało swoje ,,MW4"...

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0002-PPSA07950_00-CODMW4STANDARD01

,,Wolverine" od Insomniaca i ,,MW4" - na te tytuły poza GTA VI w listopadzie czekam najbardziej. Nowy COD może być rewolucyjny; kapitalny zwiastun, kapitalny gameplay...

Mam wrażenie, że co kolejną część coś takiego słyszę, a po premierze już inaczej to wygląda. Może tym razem będzie inaczej, bo to chyba pierwsza część robiona tylko na curent geny. Wielkim fanem nie jestem i dużo w to nie gram po sieci ale liczę na dobrego singla. Zagram pewnie dopiero jak pojawi się w GP o ile będę mieć jeszcze abonament.